Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna seara fete dragi!
Noi nu suntem chiar bine. Fetele sunt bolnave. A inceput Daria luni seara cu febra si tuse, si i-a dat si la Selin. Daria e mai bine, dar Selin de ieri e cu 40 febra. Am crezut ca nu vad bine ieri dupamasa cand i-am pus termometrul si a sarit direct la 39...s-a oprit la 39.9.
Azi l-am trimis la medic pe Heinz cu fetele, cica abia a reusit sa vorbesca ca suna numai ocupat. abia luni a obtinut o programare. Pana atunci supozitoare de febra si sa bea apa.Nu pot sa-mi inchipui ca toti copii s-au imbolnavit acum. Azi cand m-am intors am gasit-o pe Selin tot lata si tot cu aprope 40 febra in patutul ei, nu dormea, nu era in stare sa scoata nici un sunet.
altfel, maine vine la noi o tanti sa vedem cum o sa facem, sa ma ajute prin casa si sa stea cu copii. Poate asa se hotaraste si Heinz sa mearga mai multe zile la servici sau macar atunci cand au mai mult de lucru sa nu refuze ca pana acum.

Va pup pe toate, ma duc si eu ca culcare ca ma asteapta iar o noapte.... Azi dimineata cand am schimbat trenul mi-a venit sa ma urc inapoi si sa ma intorc acasa...sa ma bag in pat si sa doooooorm pana la pranz.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

MIRA,offffffff,asa febra mare...multa sanatate va doresc si tie multa rabdare si putere.sa mai intri sa ne dai vesti despre micutze

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Moni, bine ca i-a trecut febra mare Dianei! Azi vine pediatra? Sa intri sa ne zici ce are micutza... si sanatate multa ii doresc!
Mirela, lasa ca o sa-l pupe o groaza de fete pe Dani ..nici n-o sa mai stii ce sa faci cu atatea candidate la frumosul tau .
Mira, asta e rau, cand se imbolnaveste unul, apoi toti la rand urmeaza, e greu cu 3 copilasi. Asa si prietena mea din Germania, tot cu 3, toti se imbolnavesc ori deodata, ori pe rand. si sa le treaca repede!
Giova, te cred ca sunt faine perdelele si eu vreau sa le schimb pe ale mele...dar banii imi lipsesc . Oricum, la anul asta am in plan si mobila noua la baie.
Diana a reusit sa deschida cutia de servetele Pampers, of cat se chinuia saraca, dar nu avea forta sa apese. Asa ca i-am aratat cu 2 degetele si asa a reusit . Probabil ca Tibi sau Marco sau alti copilasi pot, dar ea, asa slabutza...Si imi arata un deget de fiecare data cand o intreb cati ani are..na, de asta ma bucur si eu, de ce altceva pot?
Va las, ca misuna pe aici si vrea sa ne jucam.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata fetelor....iar bebei bonlavi imi pare tare rau
STEFAN are si el mucisori dar fara febra tuse ...asa reactioneaza cand ii da cate un dinte

aseara l am adus acasa pt ca a stat la mama eu fiind tare ocupata si cad a vazut ac urcam in bloc s a pus pe niste chiuituri de bucurie ....iar acasa a inspectat toata casa ....dimineata l am lasat in pat si cand m am dus sa l verific se daduse jos aprinsese lumina si batea in usa strigand baaaa ...gata e flacau mare ...ce l da de gol ca i puturos e ca nu merge in picioare
va pup ...si vb

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dragelor,
Moni cum e Dia? A mai facut febra?
Maraki , Giova , Mirela merci.Sora-mea e programata la cezariana pentru joi.Atunci o sa aiba 37 saptamani si 2 zile .Sper sa stea bebita pana atunci.Se intampla toate astea ca Andre are uterul mic si asta e maximul pe care il poate atinge .
Mira of of imi dau seama cum te simti tu cand vezi fetele bolnavioare.
Pupicei tuturor.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!
Of Acina, am inteles. sa dea domnul sa fie totul ok, si bebita sanatoasa.
Mira sanatate fetelor , te cred ca esti necajita cu asa febra.
Moni cum e Diana?
Ingrid sunt fel de fel de perdele, dar mie nu-mi plac alea voalate, etc. eu prefer astea gen in, organza si nu stilul vechi de prins perdele. de aceea nu ma pot decide ce sa iau pt. living.
Bravo Dianei ca a resit sa dechida cutia si ca stie cati ani are. Marco ai dreptate de mult apasa si-mi scoate o groaza de servetele. noroc ca nu ajunge la ea, doar cand il schimb.
Cosmi felicitari, ai deja, vb. ta, spiridus mare si frumos.

Marco ne-a dat trezirea la ora 9 . am mai fi dormit putin, dar...asta e.
Merg la cafeluta, pe urma o intindem in oras.
pe diseara.
weekend fain sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA da mare frumos si puturos

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisa La multi ani , implinirea tuturor viselor si sa fii fericita !!!!!!!!!!

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI, DENISA!!! O VIATA FERICITA SI PLINA DE IMPLINIRI, ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Moni si Mira sanatate multa fetelor! Abia astept sa se duca epidemia asta de virusi..off!
Alina nu are net..
Bia ne-a dat trezirea la 6...de 4 zile doarme cu noi noaptea mai mult din cauza maselelor..in rest, numai prostioare face..
Eu m-am tuns si mi-am facut breton..nici nu m-ati recunoaste!
Denisa la multi aniiiiii si multa sanatate si fericire!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput