Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, la mine nu se deschid pozele

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

la mine s-au deschis dar n-am timp acum ,e si fratelo aci,eu fac conta,el cu Diana.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si eu pe-aici pe seara, cu barbatul la un film......prost si fata in pat ca un copil cuminte "care este".
Noi furam azi in vizita la niste copii si a fost foarte frumos. Printesa mea in vizita se comporta admirabil: vesela, cuminte, nu-i auzi gurita. Si culegea toate jucariile si mi le aducea mie sa le vad. Ea era cea mai fericita ca vede alte jucarii decat cele de acasa si ca vede copii. Am zis bine, ea doar vede copiii, nu se joaca cu ei. Sta, se uita, zambeste, e fericita, dar nu prea interactioneaza. Ea e cu jucariile, damblaua ei. A golit toate rafturile, dulapurile, tot. Iar cu mancarea e jale mare. I-am dat sunculita in mana, a luat si painea si a lasat gratioasa sunca pe jos, ca si cum ar fi cel mai natural lucru. Apoi a inceput sa sfarme painea si s-o arunce pe jos, la fel de natural. Cred ca am de lucru la capitolul educatie alimentara. CE sa fac daca eu ii dau sa manance oriunde, orice, numai s-o vad ca baga ceva in gura? Ce a mancat azi, ca sa vedeti de ce ma plang? Lapte noaptea de 2 ori. Lapte la ora 11, altceva nu a vrut, o feliuta de castravete pe la 1 si ceva firmituri de painica si sunculita. Apoi iar cateva firmituri de salata de Boeuf. LA socrella a mancat jumate de cescuta cu ciorba si jumate de galusca cu prune. Seara, lapte cat incape, vreo 300, ca era prea obosita si isterica sa mai vrea ceva. Am uitat sa spun ca azi a dormit doar in masina, cate un sfert de ora de 3 ori. Motiv pentru care deja pe la 8 era isterica de somn. Asta despre Ana.
In rest?
Unde am fost eu in Bucuresti la cosmetica, coafura, manichiura sau ce-o mai fi (nu ma duc foarte des, dar coafeza e la un cabinet, manichiurista la altul, cosmeticiana idem), nu se fumeaza in prezenta clientelor! Nicaieri, deloc, ceea ce mi se pare o dovada de respect. Fumatorii, pot sa gaseasca locuri de fumat, dar un nefumator care vine intr-un spatiu de genul asta, ce sa faca? Sa schimbe locatia, poate? Si eu am fost fumatoare, dar am mila de cei care nu-miimpartasesc viciul. Eu acum, in situatia in care sunt, nu suport absolut deloc fumul. Imi simt barbatul daca fumeaza la munca 2 tigari! O sa-mi pun filtru de dezinfectare la intrare in casa.
Hai ca va urez noapte buna si plec si eu la culcare!

Bee 9+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina...tu ai pus pe calcaie? Eu nu vad sa fii , din contra...
Mai incearca ca trebuie sa incarce ca albumul e public. incearca daca nu in Poze Daniel 1 an ca pe yahoo sunt.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI DENISA SI TOT CE ITI DORESTI!!!

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Bee..da-i niste vitamine daca zici ca mananca asha de rau. Dani cand lua Vi-sol manca ca spartul.Tu cum esti? Tot ? Sora-mea cu nepoata mea a vomat pana in luna a 5, din a 5 in a 7 pauza si apoi iar. Si tot a pus pe ea 17 kg. Eu nu stiu ce sunt alea gretzuri de sarcina , nu am avut la niciunul. Odata am mancat niste sarmale la cineva si mi-au cazut rau si nu puteam sa
Giova...am gasit sunca din piept de pui Fortzoso la Selgros. I-am dat lui Dani si i-a placut. E ambalata la 300 g.Si e doar de pui, spre deosebire de cremvusti care sunt de porc

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca, am pus la si la burta, plus ceva pe la bulane.

poze Sabina

Mergi la inceput

Irina, si eu am pus pe bulane si pe burta. La nu stiu ca nu ma intorc cu spatele la oglinda, nici cu fatza nu imi place sa ma uit, dapoi cu spatele

Craciun 2006

Mergi la inceput

Bianca, da v-au aburit baietii aia la propriu .
Eu am o curiozitate mare. De ce poarta papucii aia cu talpi asa groase ?

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca, am vazut pozele, ma bucur ca v-ati distrat.Pe mine una ma amuza la nebunie fazele astea cu barbatii dezbracati mai ales atunci cand pozeaza privind gales in zare. Imi cer scuze ca nu ti-am raspuns, iti spun sincer ca am uitat dar promit ca maine sun si iti las Pm, te rog sa ma scuzi inca o data.
Imi pare rau sa aud ca sunt copilais bolnavi, multa sanatate Dianei, lui Selin si celor care mai sunt bolnaviori.
Catalina, iti sta f bine asa cu breton si cu parul intins, ma speriasem ca te-ai tuns scurt ca era pacat...
Alina am uitat sa iti zis ca iti sta si tie f bine bruneta.
Maraki, tare simpatica ai fost
Bee pupici si sanatet multa si pofta mai mare de pap micutei tale.Mai da-i si tu niste multisanostol ca poate poate ii mai vine pofta.Alain papa mai bine de cand bea mai mult suc de portocale.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, sunt tare racita si ma doare capul f tare.Despre noi ce sa va zic, ne jucam toata ziua, umblam pe afara f mult, eu cam subtire imbracata dovada ca m-am si racit.Alain e activat de parca a mancat ardei iute, nu poate sa stea locului numai cand doarme.in rest, ia revenit pofta de mancare,bea zilnic si de cate doua ori suc de fructe, portocale in mod special, totul e ok.Mai nou montam toata ziua dreptunghiuri din acelea care se intrepatrund, cred ca litocovuri se numesc.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput