O tānără acuză medicii

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

quote:
Originally posted by corinadana

XIO Si Cioata ia spaga! Am prietena care a nascut cu el.

Din ce si or fi facut ei clinici ?

Si stii ce mi s a parut taaaare curios?! Hai a luat spaga dar NU imparte nimic cu spitalul pe care l foloseste la maxim. Deci el cu "venitul" si spitalul cu cheltuiala. Daca ar mai da o bucatica si la spital poate s ar mai imbunatati situatia si acolo la cate spagi sunt incasate zilnic.

Asta da idee.De ce nu impart frate si din plic?De ce asteapta totul de la stat?

Iar clinici au facut din amaratul ala de salar dela stat.Sau poate vreo matusa?

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fetelor , am mentionat doctorii de la clinica respectiva din simplul motiv ca nu stiu cum se numesc , dar am colege care merg la gineco acolo si sunt incantate de cum se poarta cu ele , de pret si de tot.
Pe GRigoras nu l-am pus pt. ca am auzit si alte chestii despreel .
La ginecologi de la BEga , uitati-va la ce am scris la gineco.

Pediatra de care am spus are clinica langa cioata. Daca sunati acum , duminica la ea raspunde robotul. Daca ati fi trecut pe la ea pe la cabinet ati fi vazut ca merge si acasa la pacient.

Elise , unde a scris ca a stat 5 zile fara sa-i faca cineva ceva? Eu am citit ca de vineri au inceput durerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by XIO

Elise , unde a scris ca a stat 5 zile fara sa-i faca cineva ceva? Eu am citit ca de vineri au inceput durerile.

Pai cu asta incepe stirea: "Dup#259; cinci zile de chin īn spital...."

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Fetelor , am mentionat doctorii de la clinica respectiva din simplul motiv ca nu stiu cum se numesc , dar am colege care merg la gineco acolo si sunt incantate de cum se poarta cu ele , de pret si de tot.

Noinu vorbim de medicii din sistemul particular.Am repetat-o de n ori.

Daca platesti consultatia bineinteles ca se poarta EXTRAORDINAR.Problema noastra este ce facem atunci cand ajungem la STAT .CAZUL DIN CONSTANTA ERA LA SPITALUL DE STAT.
Acolo nu ar trebui sa se poarte extraordinar? Salariul si-l iau totusi si noi pentru asigurarea de stat cotizam obligatoriu.

Daca nasc la particular aleg dinainte sa platesc dar daca vreau la stat, obligatia lor de medici este sa se poarte tot extraordinar chiar si fara plic.
Deci exemplele trebuie date dintre cei care nu iau PLIC la spitalul de stat.

Sper ca acum s-a inteles mai bine.

20

Mergi la inceput

Elise , n-am vazut partea aia .

Ioana , este alegrea ta sa dai sau nu spaga.
Eu pot spune de niste doctori la care nu am dat nimic , si cineva vine si spune ca a dat bani. Intelegi unde bat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by XIO

Pediatra de care am spus are clinica langa cioata. Daca sunati acum , duminica la ea raspunde robotul. Daca ati fi trecut pe la ea pe la cabinet ati fi vazut ca merge si acasa la pacient.

Este aceeasi situatie.Vine acasa dar pe bani.OK.Ii dau.Si daca am nevoie de internare? NU ajung iar la spital si la plic? Ca doar nu mi-o interna copchilul in cabinetul particular.

Eu am sunat la clinica si nu a raspuns nimeni .Nu la pediatra .Se presupune ca in primul rand nu orice mamica din Romania are bani de chemat pediatrul acasa duminica.

20

Mergi la inceput

Ioana , cine nu are bani merge la spital . E foarte simplu.
Si la spital nu cred ca sta doctorul cu satarul si mana intinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Xio da-mi voie te rog sa iti spun ceva despre dr Cioata. Am mers la el timp de 5 ani,am pierdut 2 sarcini si mi l-a recomandat cineva pe Cioata si uite asa 5 ani am decartat la clinica lui,cred ca zeci de milioane ca doar stii cat e o consultie la el.Am facut tratamente,peste tratamente si in sf cu tratamentul pe care mi la dat sa il fac am ramas gravida.
Toate bune si frumoase,intre timp sora-mea care era si ea gravida vrea sa isi schimbe medicul si o duc la Cioata.In aprilie pe data de 4 o interneaza ca sa nasca,m-am dus si eu sa stau cu sora-mea pana sa nasca.Am ramas SOCATA cand mi-a spus sora-mea ca a inceput sa URLE Cioata la ea sa inchida celularul nimeni nu are voie sa urce la ea si multe altele.Tin sa iti spun ca nimeni nu o suna-se,nimeni nu urcase la ea...si o intreb pe moasa"Ce are doamna cu sora-mea???" iar femeia a spus,ca ,cu o zi inainte fusese de garda(scuze cacofonia) si o mamica care trebuia sa nasca nu la lasat sa se odihneasca in garda.Tipa era internata de la 9 dimineata si a nascut la 3 dimineata a 2 zi,de aceea a inceput sa urle pe sora mea ca el nu era odihnit.
Poate nu ma crezi dar si mie mi-a spus pe scari cand ne-am intalnit " Aaaa a-ti venit la sora???Dar sper ca nu a-ti venit sa-mi fu....aa sa-mi frecati nervii???!!!" cred ca am facut niste ochi ca la melc,imi venea sa intru in pamant.Un medic sa vorbesca asa cu o pacienta si din ziua aia eu am plecat de la nemernicul asta plus ca la nastere,fiindca se grabea ca avea si cabinet cand a iesit nepotica a tras de ea si i-a facut ruptura de ligament la gat undeva.Asa i-a spus neonatoloaga sora-mii,ca tot ce i s-a intamplat micutei e din cauza lui.Si inca ceva sora-mea a stat 8 zile in spital din cauza celei mici pt acea problema iar dr nici nu s-a sinchisit sa vina vreodata la ea si-a trimis un arabete de rezident.
Asa ca mi-s lamurita cu de-al de Cioata,vai s-amar.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Gonghy, din cite am citit, ar trebui sa pastrezi in memorie ca datorita acestui doctor Cioata, ai copilul astazi, nu cuvintele pe care ti le-a spus la nervi. Nu stiu, sa-l numesti "nemernic" mi se pare exagerat...Ca sa nu mai vorbim de "arabete de rezident"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Din pacate xenofobia romanilor este arhi-prezenta, si aici pe forum. No comment!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!

Mergi la inceput