***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
Io nici nu pot sa tastez de atata ras...
Ma duc sa fac un dus si revin in 10 minute.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
cin spune:
hai, spune-ne si noua care-i varianta finala?
edit: si mie mi-e cam foame...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Claudia nu mai rade ca acu' vezi ca-ti trimite Sabyne camasile alea anulate si nu mai intri in ele..nu stii ca rasul ingrasa?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lilupep spune:
Vedeti, vedeti!!!!!!!!!Deci pe Claudia au trecut-o caldurile, face dus sa se racoreasca, numai la gandul ca voi aparea in astfel de tinute la intalnire.
Hai ca am mai gasit o rochie....dar fara jacheta n-are niciun fason
http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=ZL-207776&page=1&cgname=OSCLODRSBLK&rfnbr=3198
cin spune:
io cred ca n-a mai suportat ...cata invidie, dom'le...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Io am plecat la culcare ca-mi cade capul aici pe tastatura
Stiu si apoi o sa ziceti .."ia uite inca una invidioasa, a plecat ca nu mai suporta"
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Las ca o sa primesc si eu 2 seturi plasticoase de mamaie... sa va fac concurenta! Sac! Sac!
Acum ma duc la culcare ca e totusi vineri deja. Ne vedem maine dimineata.
Va doresc o noapte buna si linistita!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI