***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 21
claujro spune:
Buna! Intru pe fuga, nu am apucat sa citesc din urma. Nu am primit inca avizele pt 6 si 7, probabil ca luni (sper!!!).
O sa intru dupa pranz cand se culca piticii mei.
Edit: ca uitai sa va spun, fi-miu a binevoit sa se trezeaca la 6.30
Va pup!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Neata!
Doar am citit din urma, n-am timp sa pun linkurile acum ca pleca afara cu fata..dar 2-3 vorbe tot zic si eu, ce credeati ca scapati?
Monica imi pare rau ca te-au dezamagit adidasii... Modelul ala l-am vazut si eu acum la Adidas in Plaza...costa 4 milioane..dar nu merita, e cam ciudatel modelul. Nici mie nu mi-au placut, dar sa stii ca pustimea e extaziata. Chestie de gust
Jasmine cum mai sa nu fie piele?
Viermisor ciudat ca n-ai semnat nimic ptr ca se semneaza de primire, pai putea sa ia oricine coletele...la mine completeaza aia pe spatele foii datele mele, si semnez
Eu azi-maine mai bag o comanda..vrea si nasa sa-i iau ceva ptr pitici, asa ca astept sa se hotarasca.
Gata, fug...ne auzim dupa amiaza..va povestesc si de la restaurant..tot ce vreti
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Hai ca au plecat copiii cu bunicii in parc (tot bunicii saracii ), am facut ceva ordine prin casa (ca in 2 ore au reusit sa puna totul cu fundul in sus ), papa am facut ieri...
V-am citit din urma, imi pare rau pt tepe ...altele !!! Oare ce trebuie sa se mai intample ca sa ne mai temperam?!
Apropo de retur, prietena mea, a facut si ea vreo 3 comenzi (nu a scris nimic pe aci) si i-a comandat sotului 2 perechi de adidasi scumpi, exact nr cat poarta, bineinteles ca ii sunt mici. Le-a scris astora, i-au raspuns trimitandu-i pasii care ii are de facut pt retur, numai ca acesti pasi nu se gasesc pe net...nu are posibilitatea sa bifeze produsele pe care vrea sa le returneze...Cert e ca s-a lasat pagubasa si i-a vandut. Numai ca eu ma gandesc sa cercetam bine si aceasa optiune, cu riscul de a pierde niste bani...nu mai vreau sa inghit toate porcariile (mici/mari/urate/din alt material) pe care ni le trimit ei. Sa vaza ca exista si posibilitatea asta si ca nu oprim chiar tot. Na, ca ma ambitionai!
In ultima saptamana nu am mai primit nici un mail de la Sabine, nici eu nu i-am mai scris (ca mi-a plecat traducatoarea ), astept sa ma someze sa le fac plata. Totusi plata cu cec bancar nu stiu cat de simplu e de facut si daca nu cumva sunt ceva comisioane la banca, in plus... Asa ca ma gandeam sa-i scriu Sabinei ca nu e treaba mea sa le platesc cu nici un cec, eu am ales plata cu card, am platit, mi-au blocat banii, erorea e a lor si nu am nici un chef sa ma deplasez eu la banca, sa pierd timp si bani pt ca sunt ei prosti si nu si-au pus la punct sistemul. Stiti voi, scaparile se platesc! Macar sa-i scriu...s-o mai enervez un pic si sa vada ca totusi nu suntem prosti sa ne lasam atat de usor pacaliti.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Iaca la mine tocmai a fost postasul cu comanda din 7 ...cica era liber azi, a trecut pe la posta si l-a gasit si a zis sa mi-l aduca la usa. E mititel n-am luat decat o bluza si niste sosete..e comanda ptr setul de masa roz. Asta vad ca a venit PAR AVION iar, sper sa gasesc luni si comanda din 6 ca aia era chiar voluminoasa
Ma duc sa fac poze la set si le pun
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Stau pe forumul asta si ma uit la discutiile voaste ca la film. Sunteti simpatice foc.Am ras de m-am prapadit.
Cineva zicea pe aici ca se duce la magazinul Naf Naf(cel cu preturi mici . Claujro cred ca era. Imi spui si mie unde se afla si daca are acces oricine?
Pai e un magazin la fel ca toate celelate, normal ca are acees oricine. Adresa am scris-o la capitoul trecut, nu o mai stiu, o copiasem dupa bon, pe care l-am aruncat...Daca ai un picutz de rabdare o gasesti acolo. Ca idee e la capatul autobuzului 368, pe stanga, dupa o scoala generala.
Ii arat mamei mele , azi, ce mi-am luat de acolo si ma asteptam sa se isterizeze (ca toate mamele care fac economii si toate li se par scumpe) si...surpriza! Imi spuna ca nu au costat mult! Ca se duce si ea sa-si ia pantaloni Oare numai mie mi s-or fi parut cam scumpe?! Daca pana si mamei i-au placut...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Iaca la mine tocmai a fost postasul cu comanda din 7 ...cica era liber azi, a trecut pe la posta si l-a gasit si a zis sa mi-l aduca la usa. E mititel n-am luat decat o bluza si niste sosete..e comanda ptr setul de masa roz. Asta vad ca a venit PAR AVION iar, sper sa gasesc luni si comanda din 6 ca aia era chiar voluminoasa
Ma duc sa fac poze la set si le pun
Cum e setul? Cum e setul???? Am emotii!!!
Scrisese cineva, nu mai gasesc unde, ca in loc de setul plasticos aka nuisseta a primit o pilotica subtire . Da Doamne sa se fi epuizat ororile alea!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
Setul de masa roz e super haios...are cate 4 tacamuri din fiecare, 4 servetele mai mult din poliester, plus o fata de masa, din aia ingusta, de pus ca decor.
Aveti aici si poze cu setul de maza roz
claujro spune:
Multumim! Pare haios, calitativ e ok, merge la picnic, cum ziceai tu? Face aia 5 euro pe care i-am platit? Ce carcotasa sunt , oricum e mai bun decat setul plasticos!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
Eu am primit pilota aia subtire.Nu e cine stie ce,dar decat sa ma fi pricopsit cu hidosenia aia...
Aissa,ma gandesc ca poate adidasii aia sunt din material sintetic numai la modelul cu alb/albastru.Poate ai AndreeiP,alb/roz presupun, chiar sunt din piele.Astept cu interes sa mai intre pe aici sa ma luminez si eu.Nu ca asta mi-ar folosi la ceva.
claujro spune:
Jasmine, macar pe aia poti s-o folosesti (cred)...pe cand setul plasticos e bun de aruncat! Tu setul de masa nu l-ai comandat?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI