***LA REDOUTE(9)***
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
Buna fetelor!
Eu am card Visa Electron de la BCR, cu care am facut plati in strainatate. Cred ca il pot folosi si pentru a comanda la Redoute, nu?
Gabitaco multumesc de raspuns! Sa pui (la noi) poze cu Mateea imbracata in gecuta.
madau spune:
Neata!!!!
Cin baga rapid o cafea si la mine ca dupa nebunia de aseara..am nevoie, ca deh..Miruna s-a trezit la 8..parca stia
Claudia pai pana la urma cum e cu taxele vamale, cat sunt, stie cineva? Ca asa daca e sa iei de pana in 50 euro....la unele merge ca imparti comenzile, dar aia mai scumpi....
Chiar sunt curioasa cum se calculeaza taxele..pana la 50 euro e fara taxe apoi ce depaseste se taxeaza cu 50% (deci doar din diferenta)..sau daca depaseste, automat platesti 50 % din valoarea produsului? Sau ma rog cat ori fi taxele.
Si eu am tot avize din 6 si 7..cred ca luni si marti vin.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Felicia unele fete au platit cu Visa electron de la BCR, dar au fost cazuri cand nu a mers...cred ca or fi mai multe tipuri...uite al Catutzei de ex n-a mers. Incearca si vezi daca merge
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cin spune:
Madau, e bine. vlad al meu s-a trezit la 7, ca deh "pute caca"....imi pica ochii-n tastatura. ma duc sa mai bag de-o cafea...cine mai doreste?
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
madau spune:
Am uitat sa va spun ca a fost sotul azi la banca si a semnat fromularele de refuz ptr cele 2 sume blocate, ca idee...suma a fost blocata de 3 deci la data comenzii, si trasa din cont pe 5..deci nu e vina lor clar. E vina bancii noastre ca nu a ridicat holdul de pe sume.
claujro spune:
V-am zis ca m-am imprietenit cu o tanti de la posta (cea care m-a rugat sa-i comand si ei un gratar), am s-o intreb cand ma duc sa-mi ridic coletul din 6, daca nu vine azi...numai luni poa sa vina ca astia de la mine nu au program sambata...
Edit: am gasit si asta in arhiva..dar nu e de bine http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26181
cin spune:
am citit..iti taie tot cheful de cumparaturi...
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
vlada spune:
Neata fete zapacite ! are si omu odata musafiri si voi va faceti de cap....
La Victoria's si io zic sa nu va bagati, e maaare diferenta intre poze si produse, din proprie experienta vorbesc despre lenjerie, mare deceptie
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Lorenza spune:
Buna!
Doamne,cat de mult ati scris,abia va pot urmari!
De astia ce ziceti:
http://www.kiabi.com/