colon iritabil
Fetelor, aveti idee daca am voie sa iau debridat in sarcina de 20 de saptamani? Ca am burtika plina de gaze, ma apasa ingrozitor pe uter si ma simt tare rau! Ma inteapa tare stanga-dreapta cam in dreptul ovarelor, si stiu ca exact simptomele astea le aveam in criza de colon iritabil inainte sa raman gravi. Ce ziceti? Va pup pe toate!
Raspunsuri
kalosalina spune:
Buna Violetan. Eu sunt o aspiranta optimista si sufar si eu de colon iritabil, se pare...Tu ce fel de simptome ai?
Pe prospectul de la debridat scrie ca nu se ia intrim I de sarcina, iar in II si III se ia doar dc este absolut necesar. Nu stiu ce sa zic? Nu ai un doctor pe care sa-l intrebi?
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
Irinusha spune:
Inainte sa ajungi la chimie, incearca cu produse lactate pre/probiotice. Acele culturi ajuta digestia, o regleaza, elimina gazele. Presupun ca exista si in tara ... cea mai renumita firma e Danone - nu fac reclama, eu folosesc produse no-name, tocmai ca nu-mi place firma Danone ... dar in lipsa de altceva incearca si Danone.
Succes si multa sanatate!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
toanca spune:
Buna.
Eu stiu ca Debridatul nu este indicat in sarcina.
Mai bine incearca cu fructe sau alimente sa rezolvi problema.
Sanatate multa
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
witchy_witch spune:
Am intrebat eu daca se poate lua ceva in timpul sarcinii pentru digestie, eu as fi dorit triferment sau ceva de gentul asta...
Raspunsul doctoritei a fost ca nu prea e bine, si ca daca tot vreau sa iau ceva mai bine sa imi prescrie un tratament homeopat. Ea e specializata si in homeopatie printre altele, asa ca mi=a dat cateva alternative. Poate gasiti si voi un doctor bun care sa va prescrie, daca nu aveti puteti eventual incerca la ea. E doctorita Anca Paunescu de la Medicover.
Oricum, nu luati nimic fara sfatul doctorului.
sapt. 16 cu
maricel in burtica
mamii spune:
fetelor nu luiati debridat!!!!!!!!!!!!!deci prietenul meu in urma cu 3 luni a facut o reactie foarte urata la debridat!motivul: nu este testat!!!!eu una sincer nu recomand shtiu prin kte a trecut el sunt si alte medicamente mergeti si mai cereti sfatul unui doctor...
iti pot sugera activia cu cereale .....dimineatgza lapte cu musli...fructe...mere in principal....sau dak nu un supozitor poate knd te duci la baie
scapi si de bashinutze...
violetan spune:
Multumesc mult, fetelor pentru raspunsuri!!
kalosalina pe mine ma doare / inteapa tare in partea dreapta, jos, ma doare fundul
prinauntru, nu stiu exact sa-ti explic, simt o apasare ingrozitoare in tot abdomenul inferior si din cauza asta mai mult ca sigur ma doare si uterul, adica il simt tare ca un pietroi...e tare rau! azi ma duc la dr si va tin la curent. Pupici la toate fetele, sarcini usoare si multa sanatate!!
kalosalina spune:
quote:
Originally posted by violetan
Multumesc mult, fetelor pentru raspunsuri!!
kalosalina pe mine ma doare / inteapa tare in partea dreapta, jos, ma doare fundulprinauntru, nu stiu exact sa-ti explic, simt o apasare ingrozitoare in tot abdomenul inferior si din cauza asta mai mult ca sigur ma doare si uterul, adica il simt tare ca un pietroi...e tare rau! azi ma duc la dr si va tin la curent. Pupici la toate fetele, sarcini usoare si multa sanatate!!
Exact in partea dreapta ma doare si pe mine. La inceput am crezut ca este de la apendic, ca nu am am facut apendicita , dar dr. de familie a sustinut mereu ca este de la colon si ca ar fi pe sistem nervos. De curand au inceput sa apara mai multe simptome: dupa ce mananc anumite alimente ma balonez ingrozitor si ma doare tot abdomenul, am ba diaree, ba sunt constipata...Mie mi-a spus dr. sa renunt la cruditati - fructe si legume crude. Am renuntat, dar ma intreb din ce isi mai ia corpul vitamine? Nu prea stiu ce sa fac...
Bebica te asteptam!
http://tt.lilypie.com/xwoVp2.png
claujro spune:
quote:
Originally posted by mamii
fetelor nu luiati debridat!!!!!!!!!!!!!deci prietenul meu in urma cu 3 luni a facut o reactie foarte urata la debridat!motivul: nu este testat!!!!eu una sincer nu recomand shtiu prin kte a trecut el sunt si alte medicamente mergeti si mai cereti sfatul unui doctor...
iti pot sugera activia cu cereale .....dimineatgza lapte cu musli...fructe...mere in principal....sau dak nu un supozitor poate knd te duci la baiescapi si de bashinutze...
Cum asa???
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
witchy_witch spune:
Claudia evident ca e avizata daca se comercializeaza. Cu astfel de chestiuni nu exista dubii. Dureaza ani de zile pana un medicament cu toate avizele poate aparea pe piata, industria farmaceutica este extrem de stricta......
sapt. 16 cu
maricel in burtica
mamii spune:
deci am fost in tara de pe 1 ianuarie....pr meu a avut o problema cu constipatia etc etc...am fost la spitalul de urgente...iar apoi la alt medic i.au recomandat debridat.A inceput tratamentul de dimineatza...seara am chemat salvarea se umflase tot a facut o reactie foarte urata....neshtiind de la ce e a luat iarashi....si iar am chemat salvarea...!Ne.am dat seama k era de la unul din medicamentele p care le lua....si culmea debridat!sincer uitati.va bine pe cutie si o sa vedeti k nu scrie k este testat!Eu recomand calduros...sa mai intrebati un medic in privinta medicamentelor si sa cititi bine ce scrie pe prospect si cutie ....asa se evita mulet lucruri...Sper k nimeni sa nu treaca prin ce am trecut noi!