Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)
Raspunsuri - Pagina 30
annitha_cl spune:
Buna, fetelor! Ce sa va spun... eu am fost putin plecata in afara orasului ca nu ma simteam prea bine din punct de vedere emotional si dl. doc. i-a spus sotului meu sa ma scoata la aer ca sunt mult prea stresata si nu e bine asa ca am fost la parintii mei si am plantat muuulte flori. Mi-a facut super bine cu exceptia faptului ca duminica seara mi-a fost foarte rau ( dureri de burta foarte mari) dar au trecut. Noroc cu saraca mama. Si-a dat seama ca am poftit la ceva... dar mie personal nu-mi era pofta. Chiar m-a fortat saraca sa iau cateva linguri de supa (de asta am poftit) si in 5 min mi-au trecut durerile. Stiti ce a fost ciudat? Ca desi mama avea supa facuta si ma intreba de fiecare data daca vreau sa mananc supa eu spuneam ca nu. Mi-a spus ca nu poftesc eu ci bebe si ca pot chiar sa nu realizez ca mi-e pofta.
In rest... de martea trecuta cand am sangerat putin nu am mai avut sangerari, multumesc lui DD, si ma simt destul de bine. Azi dimineata am vomat pentru prima oara, mi-a fost greata. Sanii ma dor acceptabil... si uneori mai am mici intepaturi in burtik. Peste trei sapt ma duc iar la doc dar pana atunci trebuie sa fac trat cu utrogestan. Mi-a zis doc cand termin cutia asta ( acum iau 2 dim si 2 seara) sa mai iau o cutie si sa iau decat 1 dim si 1 seara.
Voi aveti pofte? Ce mai mancati? Ca eu nu prea am pofta de mancare... mananc pe la 11,00 si apoi pe la 17,00 si gata. In schimb as bea continuu pepsi ceea ce nu prea e bine.
Va pup si astept vesti de la voi.
Cristina
7+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!
Pe mine ma cam doare burtica,am de lucru si nu am chef de nimic...
bb_yasmi multam de
.Iti dau si eu unul.
poze
vine bebe
Ramonel
7+
crissintibun spune:
Buna dimineata gravidutelor!
Anitha, ma bucur sa aud ca esti bine!Ce as pleca si eu din oras macar un weekend ,dar daca sotul e asa ocupat si lucreaza si in weekend 
Eu azi m-am trezit f fericita de vestile bune pe care le port in suflet ca pe o comoara..
Numai ca ma ia greata doar cand ma gandesc la cele doua stagii in spital pe care el am incepand cu 930.Sunt studenta la medicina si niciodata ca pana acum nu mi-am dorit sa fi dat la alta fac.E cumplit sa fii obligata sa scoti fire la nu stiu ce pacient si tu de abia sa te tii pe picioare.Si ce mirosuri ..Nu vreau sa va descriu..Plus mizeria infernala din unele spitale din Iasi.De asta nici nu pap inainte de a pleca la spital ca mai rau mi se face .De abia la 13 o sa iau si eu prima masa.
pupici,
Cristina
7+
pufulet74 spune:
Buna dimineata tuturor :)
La ora asta inca sunt emotionata si nu imi vine sa cred de vestea care mi s-a confirmat, ca sunt insarcinata :) Am facut 3 teste de sarcina si apoi am fost la ecograf unde am vazut ceva f difuz care medicul a spus ca e saculetul amniotic dar nimic mai mult, asa ca inca tot am o stare de uimire si nedumerire profunda :)
Eu am avut ciclu mai mult decit neregulat, fara nici o problema sau cauza fizica si nu s-a putut calcula exact cite saptamini sunt, dar medicul a estimat 5.
Sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru :)
Am o intrebare cu care poate ma puteti ajuta: cum a fost la voi la primul control, ce a facut medicul in afara de ecograf, v-a facut si control, la cit timp ati fost la ecograf si cum a fost?
Multumesc mult :)
darleena spune:
Buna dimineata, am aparut si eu.
Azi imi este ingrozitor de rau, mi-e greata de imi vine sa innebunesc, iar dimineata cand m-am trezit mai aveam un pic si lesinam. A trebuit sa stau pe scaun langa fereastra vreo 10 minute ca sa-mi revin "putin".
BBm-am conformat, mi-am schimbat semnatura, uitasem de ea.
Am si eu o intrebare, de la un timp, noaptea, ma duc cam de 2-3 ori la toaleta, imi tot vine sa fac pipi, voi aveti astfel de simptome?
7+
http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814
mihuta spune:
Buna dimineata,
Azi avem (sarcina ) 4 saptamani si 7 zile. Micutul face 21 de zile.
Maine seara mergem la eco, am mari emotii.
Nu prea am greturi, si and apar sunt foarte anemice, nu ca alea din filme, cu varsaturi si alte chestii. Grija mea in afara de bebe e sa nu ma ingras fara rost ca deja ciclul de FIV m-a costat vreo 5 kile (medicamente de stimulare ovariana si mancat de stress). Dar sunt balonata si prevad ca o sa ma fac rotunda rotunda.
" You must be the change you want to see in the world" Gandhi
pufulet74 spune:
Buna dimineata din nou...
Am trimis un mesaj citeva minute inainte care acum brusc vad ca nu mai apare pe forum, s-a intimplat ceva ... ?
Sau asta inseamna ca nu ma primiti pe forumul vostru ... ? :(
RAMONELLA spune:
Pufulet s-a deschis un nou capitol,cu nr 5.La acesta nu se mai scrie.
poze
vine bebe
Ramonel
7+