Mamici de noiembrie-decembrie 2007(4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Atat mi-a spus ,nu prea mi-a dat explicatii,eu o sa fac tratamentul dar o sa mai merg la un dr sa mai aflu o parere.

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Si mai am o intrebare
Scuzati nestiinta dar sunt mai noua pe aici:
cum pun si eu text ca sa nu se mai vada linkurile alea interminabile de la ticker, de exemplu cum e la Anca, scrie "vine bebe" si cand dai pe link te duce la ticker?

5+

http://tickers.baby-gaga.com/p/car311pb_.png
http://photos.yahoo.com/alina2814

Mergi la inceput

Scrii asa aici scri ce vrei de ex "vine bb".
Incearca

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

scuze nu a mers
stai ca iti dau pe pm

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna dimineata fetelor!
eu am fost sa recoltez pt bhcg si e gata dupa ora 15,00.
ramonella , multumesc pt incurajari, dar cf UM as avea 6 saptamani, nu 5, deci ar fi trebuit ca sacul sa fie un pic mai mare. dr spera ca poate fecundarea s-a produs un pic mai tarziu si asta ar fi bine. pana nu iese bhcg, nu se poate pronunta. oricum, a zis ca daca bhcg nu iese bine, sa opresc tratamentul. e prea mic, oricum ar fi calculat sarcina.
in legatura cu sangerarile a zis sa nu intru in panica, ca in primul trimestru ar fi "normale". asa ca fetelor cu sangerari, nu intrati in panica, decat daca sunt f abundente si cu dureri mari.
tusferi, iti tin pumnii pt rezultat.
anca dr-ii astia pleaca mereu fir-ar sa fie. lasa ca o sa ajungi la dr si o sa fie bine.
bb_yasmi te simti mai bine?
monica ma gandesc la tine si sper sa fie bine bebele tau.
va pup pe toate.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

AncaD,felicitari si multumesc ca m-ai trecut pe listuta.
Eu azi m-am trezit ca de obicei cu o pofta de mancare ..De obicei ramaneam doar cu pofta ,ca nu mai imi venea sa pap pana la urma.Dimineata am fost cu sotul meu la piata si m-a alintat..mi-a luat flori ,urda de care imi era o pofta nebuna de aseara si am papat deja o portie zdravana ,rosii,salata verde si ardei grasi.Am papat asa bine ca acum m-a luat somnul,merg sa ma bag in pat...Pupici la burtici!

Cristina6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am mancat o salata de pui.A fost buna.Acum mi-e foarte somn.Cred ca vorbesc cu seful sa ma duc acasa.Sa trag un pui de somn.Si parca ma doare putin capul.
Mormolocul meu face duminica 7 saptamani.De fapt 5,eu fac 7.Si dupa calculele ecografului am avea 6 si 8 saptamani.Ce mari suntem!

poze
vine bebe

Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetelor.nu prea am mai intrat in ultimul timp.ce faceti voi burticoase dragi?TUSFERI imi pare foarte rau,nu am cuvinte si imi imaginez prin ce treci tu!
mai fetelor,am fost la moasa,si iar am venit botoasa.ori is eu nebuna ori astia sunt dementi,pai mi-a zis ca am 7 saptamani si pana acum nu mi-au facut nici un control,nici o ecografie,doar niste analize la sange si atat si urina.mi-a facut carnetul de gravida,si a zis ca o sa primesc acasa o scrisoare cu datile cand trebuie sa fac ecografii. si ca peste 15 zile am programare la doctor.la mine de doua zile au inceput sa ma doara sanii mai tare.si abia acum se intaresc.

6+

-IRINA-

Mergi la inceput

Irina stai linistita ca bb e bine .Cate saptamani si cate zile ai?

anca 6+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANCUTZ pai am 6 saptamani si 4 zile,da moasa cica nu ca am 7,

6+

-IRINA-

Mergi la inceput