anticonceptionale

anticonceptionale | Autor: mamica dulce

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare despre situatiile in care pilula nu isi mai face efectul.Am mai luat pastile acum 5 ani si de saptamana trecuta am inceput iar cu Yasmine.Le iau seara la ora 10.
Din cate tin minte,in caz de voma sau diaree,pilula nu e sigura-asa e ?(am aruncat cutia cu prospectul
Faza e ca am baut aseara un ceai antiadipos(mare) si banuiesc ca stiti ce efecte are dimineata
Deci,eu daca eu am luat pastila seara la 10 si dimineata am murit la toaleta-mai are efect anticonceptional sau factorul de risc e ridicat?
N-as vrea sa renunt la ceai,dar nici nu vreau sa raman insarcinata pe pastile.
Ma poate lamuri cineva?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,
Din cate stiu eu .... daca iei o pastila (indiferent de pastila) in urmatoarea jumatate de ora nu este bine sa mergi la toaleta.
Asa ca ma gandesc ca nu este nici o problema ca ai folosit toaleta a doua zi dimineata.

O zi buna

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

liliana,asta nu stiam,ca n-ai voie la toaleta dupa o pastila.In mod normal nu ar fi nici o problema a doua zi dimineata,dar ma refer la diareea aia groaznica cu contractii data de ceaiul antiadipos.Asta nu stiu daca se impaca cu pilula anticonceptionala.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

cum sa nu ai voie la toaleta dupa ce iei o pastila??? absorbtia intestinala se face in minim 30-45 minute. deci...va rog, haideti sa avem grija la ce scriem.
mamica dulce, daca doar de dimineata ai avut ceva probleme nu sunt implicatii asupra efectul contraceptiv al comprimatului luat seara. asa ca nu are rost sa te ingrijorezi. avertismentul de voma/diaree se refera doar la intervalul de 1-2 ore de la luarea pastilei.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Daca ai diraee sau daca vomezi pana la 4 ore dupa administrarea pilulei efectul contraceptiv dispare si trebuie folosita o alta metoda contraceptiva. Nu mai mult de 4 ore , deci dimineata aia nu a cauzat nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

ok,fetele,merci mult,m-am linistitDaca se poate,rog un moderator sa inchida subiectul,ca mi-e jena de mor,dar chiar n-aveam pe cine sa intreb.N-am mai luat pastile de 5 ani si de asta nu eram sigura.

Anca
carnaval

Mergi la inceput