A cata zi dupa CM testul PAP ?

A cata zi dupa CM testul PAP ? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Va rog sa mi ziceti la cate zile dupa venirea sau terminearea CM se face si este concludent testul PAP.
Am auzit n`shpe opinii diferite de la medicii ginecologi din Oradea
Eu si colegele mele il vom face si nu stim efectiv CAND trebuie.
Mie medicul mi a zis a 7-8 a zi de la ultima zi de cm.
Colegei i a zis alt medic ca la 6-7 zile din prima zi a cm ...

NU va suparati ca am deskis un nou subiect fara sa caut , vrem sa ne programam si arde
Multumesc ! Orice sfat din experientele voastre este binevenit !
Va rog nu mi mutati subiectul ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu stiu ca cel mai bine e cam la jumatate...11-14 zile de la prima zi de CM. Asa le-am facut intotdeauna

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Asa stiu si eu, ca madau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Foarte inspirata intrebarea, chiar vroiam sa-mi fac o programare si nu stiam in ce perioada e bine!
Multumesc!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Eu nu stiu nimic de chestia asta, l-am facut si la 2-3 zile de la terminarea CM si la mai mult, nu vad de ce n-ar fi concludent. Oricum, medicul nu mi-a zis niciodata ca nu-i ok cand am venit, ca doar trebuie sa spui data ultimului CM care se trece pe buletinul ce se trimite la laborator impreuna cu 'mostra'. Singurele reguli pe care le-am aplicat eu sunt sa nu fiu in timpul CM si sa nu am contact 48 de ore inainte.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nici eu nu stiam de acest termen, doar sa nu fiu in timpul menstruatiei.
Nici medicul nu mi-a spus nimic dar pe formularul pt. analiza a fost notata dat u.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu l-am facut in Z8 a CM. Cred ca il poti face oricand numai sa nu fii pe ciclu.
2 zile inainte de pap test nu trebuie sa faci spalaturi vaginale, sa folosesti tampoane interne, deodorante, supozitoare sau creme vaginale si nici sa ai contact sexual. Toate acestea pot influenta rezultatul testului si nu mai este concludent.

Olivia
Asteptam pe bebe
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput