Copiluti de mai-iunie 2005 (28)
Raspunsuri - Pagina 23
loreen spune:
Buna dimineatza...
Inceptul e foarte promitator la mine...a visat Delia ceva urat si m-am trezit de la 5...si azi am o zi geamana cu cea de ieri...
O sa fac macel cu astia la servici...eu cand sunt obosita sunt mai corecta ca niciodata ,legea e mai lege decat in alte dati si nu mai citesc printre randuri spre disperarea tuturor...
Nelia felicitari anticipate pentru reusita examenului...
Beatrice sa nu fi facut Alex vreo viroza interstitiara de se manifesta asa...
Cat priveste slabitul tu ignori aspectul muscular...adica la tine sunca e transformata in muschi pe cand la noi e o masa adipoasa asa ca avantaj tu...
Ioana anul asta aveam 88 de zile de CO stranse pe trei ani,asa ca unele mi le-am decontat in bani,o parte trebuie sa le iau acuma asta ca sa nu ajung si la anul sa le decontez,iar cel de drept anului asta mai pe la toamna...seful meu deja e disperat cand se gandeste ca voi lipsi 16 in zile in aprilie...s-a obisnuit cu sclava Ijaura prezenta la datorie...
Avantajul la bujetari e ca poti pleca cat de cat,mergandu-se pe principiul ca nimeni nu-i de neinlocuit...
Monule drag sper sa fi avut o noapte linistita fara incidente ... cum se aduna toate la tine...te-am mai intrebat parca daca te ajuta cineva...in ritmul asta o sate scurgi pe picioare...
Andra si eu am avut probleme cu IR-urile,ajunsesem sa innebunesc ca mi se spusese ca nu se alimenteaza copilul si va sfarsi prin a muri copilul...ori am avut o doza majora de incostienta,ori am avut incredere prea mare in dr meu...cert este ca toata spaima mea s-a dovedit a fi nefondata si cand ma uita la capra mea mare grasa si sanatoasa imi vine a rade...
Lasa totul in seama altora,fii egoista cu tine si respecta-te...daca nu o faci tu altii nici atata...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Daniela atata i-ai ingrijit pana te-ai pricopsit...pe tine cine te va obloji?!Retorica intrebare acelasi raspuns...eu iti dorest siti trimit de la mine sanatate multa multa...
Fran nu-i bai ca-s sedentara acuma,bai este ca se vad efectele...si io am fost genul creanga pe coclauri,insa au intervenit copii,apoi serviciul si apoi lenea confortului si uite asa citesc si ma minunez despre voi...
Mercedes despre tine nu am mai citit nimic...este totul ok?!
Elisor nu ai mai zis nika de la unu proabil s-a potolit vantul...as vrea tare mult sa ma opresc putin la Brasov la dus sau la intors din Sibiu...mi-e dor de voi ... nu stiu cum va fi drumul ca sa pot zice de-acuma ca sigur o voi face...mergem si din scurt ca avem probleme nerezolvate si amanate din cauza Pastelui...oricum te voi anunta...
Cuscra am uitat sa-ti spun ca uitandu-ma la pozele Adinei am vazut o gravida tare frumusica...ma obsedezi cu curele si kilele...normal ca tie trebuie sa-ti placa despre tine in primul rand,insa nu mi se pare deloc a fi chiar asa cum spui tu,ori unde m-am obisnuit cu tine
Ioana eu m-am mutat de un an si ceva si inca ma duc la piatza de langa fostul domiciliu,la coaforul unde mergeam atunci...noroc ca orasul nostru e cat un cartier de-al vostru,altfel mi-as da juma din salariu pe benzina...
Adina cum a fost ziua de ieri dpdv imobiliare?!
Gata s-a crapat de ziua...ma duc sa ma fac gigea si sa plec la munca campului
Sa aveti o zi buna
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
ola, inca mai traiesc dar nu mai vad de somn.
Loreen, in legatura cu ajutorul. S-a hotarat maica-mea sa urce cateva etaje si sa stea cu noi, cat timp sunt treze fetele. Dar nu inseamna ca imi e bine. Mereu exista cate un motiv de cearta, stres si apucaturi proaste la Alexia. Mai mult obosesc si ma crizez de nervi.
Alexia e mai bine. A dormit, e un pic mai somnolenta si de cand cu laringita nu mai cere asa de multa apa. Ca viermisori nu are. Analiza e negativa.
BB e acum la mine in brate ca numai asa poate sa doarma. azi noapte a dormit ceva, a mai tipat si s-a si inecat. m-am speriat ca se schimbase un pic la fatza si la 2 noaptea aspiram nasul. cred ca vecinii saracii au zis ca sunt tzutzu!
La gradi nu o mai dam. Am gasit una super faina - Kinder Club, dna a zis ca o primeste dar... credem totusi ca nu se va acomoda cu programul de trezire. ea daca se trezeste la 7.30 la 11 rea nani. ori acolo trebuia sa stea pana la 12.30. plus ca trebuia dus-intors sa se urce in masina cu un strain. ca e departe de casa. si dupa faza asta cu ambele bolnave nu ma vad stand din 2 in 2 sapt cu stres ca au racit ambele. oricum imi pare rau ca mie chiar mi-a placut la kinder club. cred ca o pun pe lista la toamna.
... si ca sa fie totul super fain am luat si noi virusul. asa ca suntem o fam. complet virusata.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Aurasa spune:
Buna!
Mor de nervi si de suparare!
Am facut o alergie la aiba stie ce ca acum 3 zile parca eram ursulet panda rosu, doar ochii erau albi, in rest eram plina de bube scarpinitoare si rosii care se umflau si ma manca pielea sa o jupoi nu alta. M-am dus la dr.: alergie (eu am un fond alergic foarte puternic, dar nu ma asteptam la unul asa de fortos). Mi-a dar Claritine 4 zile si sa intrerup alaptatul. Usor dse zis, greu de facut ca tocmai mi-a crescut productia si curg sanii de ma plipesc prin casa si am toate hainele apretate. Am pus pompa de imi zbarnaie creierii: mulg si arunc si imi vine sa plang dupa laptele ala. BB papa Humana 1 si e in verva(papa, nana, kk. In rest, noaptea e noiapte, se trezeste la 4 ore si papa, fie ca ii dau numai formula sau numai san. Acum mi-au trecut mancarimea si bubele si am zis ca maine nu mai iau pastila si ii dau lui bb sa pape ca nu mai pot; cu tot mulsul si toata pompa ma dor sanii de turbez. Si am sistat si toate medicamentele in afara de Clexane (nici fier, nici calciu si am niste ameteli de nu mai stiu de mine)
Catalin e cu 2 maselute in eruptie si ieri a facut febra, sa ma urc pe pereti deja. Acum vad ca nu mai are nimic si maselutele s-au itit deja (ma uit cu lanterna in gura lui ca doar asa sta). Nu a mancat mai nimic ieri decat apa si un pic de lapte. Acum construieste casute.
Sper ca nu am fost off-topic, dar asa cum spunea Androix, eu tot legata de topicul asta sunt, la burticci de mart-apr intru foarte rar.
Pupici si o zi buna
O sa pun poze, promit
Aurasa
Alexandru (9.03.2007) si
Catalin (3.06.2005)
andutzy spune:
Deci, aseara m-am certat cu sotul de a fost doar un pas sa nu ne crapam capetele reciproc, m-am saturat sa le fac eu IAR pe toate, aseara mi-era rau de somn si de-asta nu mai ploua la el...In fine, revenind la IR-uri, valorile au fost oricum in scadere fata de cele de la 14 saptamani, atunci au fost 0.68 si 0.72, Acum 0.50 si 0.62. Sa vedem ce va fi. Monu, tu Clexane-ul pentru IR-uri l-ai luat? Este frustrant sa stai doar pe magneziu si ulei de peste(am facut si pregnyl-ul, Andreea) si IR-urile sa fie in continuare mari si cu riscuri. Iosup zicea sa ma odihnesc. NU am nici o sansa, cel putin pana gasesc pe cineva sa ma ajute, Monu, stii mai bne cum este asta...Laura, tu nu ai luat nimic pentru IR-uri? Hai ca v-am facut capul mare cu ale mele. Sorry!
Andra
Sapt21 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
elisor spune:
Neatza!
Laura pai nu v-am agasat destul? Doar nu voiai sa dau raportul din juma-n juma de ora cat e de stresant vantul meu. Au cazut tigle de pe acoperis, pe la 2.30 cred c-am capitulat...de dimineata ploua cu galeata plus vantul aferent, dar ceva mai domolit. Daca e timp cu placere ne putem intalni, undeva-n oras sau la mine.
Apropos de concediu, la mine nu se poate lasa concediul pe anul urmator, cu atat mai mult sa fie platit, nu domle, te stradui si ti-l iei integral in anul in curs...tot la stat.
Nelia frumos spus, cu foarte fine si nesesizabile abateri m-ai descris pe mine...eu nu cred ca era mai bine inainte cand aveai depresii adevarate, iar acum e totul la un nivel superficial si te "tarasti" sa le duci pe toate asa cum vin. In timp ai acumulat intelepciune, maturitate si experienta care te ajuta sa treci mai "superficial" peste starile nasoale si nu in ultimul rand fiintele din viata ta au contribuit la ameliorarea depresiilor, intai prin simpla lor aparitie, ca in final sa construiti si consolidati relatii.
Din ce-am vazut in jurul meu, persoanele singure (fara copii sau fara sot sau ambele) s-au bucurat de momente ce si le-au dedicat in intregime lor, dar ccrede-ma ca batranetea acestor persoane e mult mai urata decat va fi a noastra si nu ma refer strict la sanatate. Atunci sa te tii depresii.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
denisa73 spune:
Va pupic mamici,nu am mai trecut de mult pe la voi,caci am fost foarte ocupata cu gradinaritul,noi suntem bine,am mai trecut de cateva raceli dar acum suntem bine,la mine minumea nu s-a intamplat inca,dar cu atata sapat de de inteles ca nu se produce nimic.Ma gandesc oricum in mai sa fac transferul,dupa ce termin cu plantatul.Va pupic inca o data pe mamici cu copiluti!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
Poze noi 16-19 luni
elisor spune:
Aurasa si eu imediat dupa cezariana am facut alergia descrisa de tine, cu bube de ma manca pielea si-mi venea sa-mi smulg obrazul, faceam de algocalmin si cand mi-am expus problema medicului sef de la vizita mi-a rezolvat-o urgent cu un raspuns cretin: sa nu ma mai scarpin...si cand ma gandesc ca e manager/medic la materniatea particulara 
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Mickyyy spune:
Neata si de la noi.
iar sunt zombi...m-am culcat la 2 azi-noapte....parca e din ce in ce mai naspa cu examenul, de unde ieri eram optimista ca n-am cum sa nu-l iau, acum am dubii, mai ales cand am vazut cat mai am de invatat. Cred ca-mi iau o zi libera de la serviciu, ca nu se mai poate.
monu, gradinita de care ziceam eu e langa mine, iar eu stau la Ramnicul Sarat (tu parca stateai la Ambrozie). Mai exact, e langa gradinita de stat Floare de colt, nu stiu exact strada, oricum daca stii unde-i La fourmi-ul de pe Ramnicu Sarat, sau Astralul, aia-i zona. Undeva in spatele complexului. Nu e cine stie ce gradinita, e mica, e noua (are doar 4-5 luni de cand s-a deschis), insa noi am vrut s-o dam pe malina doar sa se socializeze, sa se invete cu copii, chestii de genul. Si e ieftina (fata de restul gardinitelor particulare, e la jumatate de pret, daca nu si mai mult); ma rog, nici nu ofera cine stie ce de banii astia, dar mie mi-e suficient.
babygirl...cred ca m-am lauat degeaba, n-am la mine cartea de vizita a agentului ala, sa ma uit acasa, ca de pastrat am pastrat-o sigur, da' nu mai stiu unde-am pus-o.
Hai ca iar v-am citit pe sarite...si tot asa o sa va citesc pana saptamana viitoare.
Am fugit, pupici si-o zi buna tuturor
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
Florentina G spune:
Buna Dimineata!
Ce imi place de voi ca va gasiti timp sa raspundeti fiecareia in parte... eu nu stiu ce am .. cred ca se cheama proasta organizare
ca desi petrec destul de mult timp la computer nu mai apuc sa si postez...
Acum de exemplu m-am oprit de nu stiu cate ori... ba si-a varsat Maya sticla de suc in farfuria cu kiwi si bineinteles ca s-a prelins pe masa si pe sub laptop (din fericire - ca zilele trecute si-a varsat apa pe tastatura) apoi se opreste la fiecare 5-10 minute si imi cere desene.
E o nebunica.. alaltaieri ne-am uitat la "Veronica" pe B1 si m-a pus sa-i fac coditze - ea care nu sta sa-i atingi un fir de par. I-am luat filmele de pe ODC si se uita intr-una. I-am luat si Teletubbies si ii plac la nebunie, de cand i-a vazut o tine numai intr-un dans prin casa.
Avea atatea de spus pentru fiecare in parte dar se pare ca nici de data asta nu reusesc.... Maya se aude sarind prin patul alor mei iar Patrick s-a trezit si el si vrea tzitzi.
Revin.............. va pup mult!
Tina, mami de
Patrick si
Maya