va iubiti aproapele?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

quote:
Originally posted by monalac

scoala este curata,insa la toaleta elevilor,in tp orelor,este oprita apa,pt ca elevii au lasat,de mai multe ori,apa deschisa.elevii n au cum sa vina in wekeend,pt ca unii sunt din satele invecinate si au in cursul saptamanii masina care ii aduce si ii duce....va dati seama ca soferii nu sunt platiti sa i aduca si in wekeend....off,e atat de mult de explicat,daca nu lucrati aici,va e greu sa intelegeti,,,si niciodata teoria nu se pupa cu practica....pai credeti ca nu li se spune sa se spele?credeti ca nu sunt invatati cum s o faca?dar ce folos,daca copilul nu a vazut in viata lui o periuta de dinti decat in poze,daca hainele sunt murdare//pt ca nu a avut mama dero sa mi le spele//in plus,uitati ca vb de niste copii cu coeficientul de inteligenta mult mai mic....lor li se pare amuzant sa tragi parturi in tp orelor....ei tb luati si predati pe semnatura,tb supravegheati permanent,pt ca pot fugi....multi dintre ei,in tp liber,cersesc.nu e deloc simplu....

Mare pacat Doamne ! Tot sistemul e de vina , oare cand se vor ocupa si de "dedesupturile" care nu se vad la lumina zilei in loc sa se uite la ei cat de frumosi sunt si sa se bata ca chiorii ptr avutiile furate....hat de mult timp ? Sunt f suparata si trista in adancul sufletului meu ptr atata nedreptate , tot necajitii trebuie sa plateasca !!! PANA CAND ?????

Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Va iubiti aproapele? interesanta intrebare!
in aceata lume a vitezei ,cand nu mai sunt respectate nici macar cele mai elementare lucruri care tin de educatie si de cei sapte ani de acasa .
eu am ramas impresionata de un gest facut de o femeie in varsta care s-a ridicat de pe scaun intr-un mijloc de transport si mi-a cedat locul eu fiind insarcinata ,si era plin de tineri care ......

Legat de subiect, eu cred ca in acele momente ai discernamantul de a face ceea ce e spre binele acelui copil, chiar daca asta implica sa intri in contact direct cu el iar igiena lui lasa de dorit.eu personal nu as sta nici o clipa sa ma gandesc si as face orice pentru ai salva viata ,caci altfel nu cred ca as mai putea trai la gandul ca nu l-am salvat.
eu sunt convinsa ca si persoanele care au raspuns negativ in acele momente ar gandi altfel .

Sorana 20 dec 2005

Mergi la inceput