Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 10
a_deju spune:
si noi avem probleme mari cu suzeta... cu greu si multe rugaminti, a acceptat una tot din latex, de la nuk, e roz complet, mai multe nush sa zic despre ea, si obligatoriu tre' sa fie inmuiata in apa inainte de a fi introdusa in botul motanesc, altfel o scuipa la 7 m distanta... o data pe zi, daca e cuminte, motanu' nu suzeta, are dreptul sa o primeasca inmuiata in glicerina, ca oricum cu ceva tot trebuia sa-l curat pe la gingii, si deshtele parca tare nu-mi vine sa mi le introduc prin gura copilului...
cred totusi ca la urmatoarea vizita prin real ii iau si eu de-astea de la chicco, bine macar ca-s doua, daca nu vrea motanu', le-mpartim frateste, una eu, una mihai, si da-i si suge :)))
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
angi_m spune:
quote:
Originally posted by a_deju
aha, gata, avui deodata un flasback :) dianocica cu suzeta.. sunt niste unele de la chicco, cu latex, fara nicio forma speciala, sau ma rog, mie nu mi-au inspirat vreo forma, doua la pachet, si cu capacel... nu erau f scumpe, la 15 ron si ceva amandoua, parca...
hai ca le-am gasit pe site, uite www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=11&produs_id=77" target="_blank">aici... sper sa se deschida pagina, ca parca tu aveai probleme cu site-ul lor.. oricum, cica sunt cu forma de picatura, cu ocazia asta am aflat si eu cum arata o picatura in viziunea celor de la chicco..
Noi am avut suzete de-astea. Marele inconvenient este ca (cel putin la Iulia) ii iese limbutza pe-afara in partea de jos si automat, buza de jos e cam in aer. Si trage aer fals. Pentru ca opritorul ei are o asemenea forma incat sa o poti pune oricum (nu are delimitate partea sus si partea jos). Noi am renuntat la asta. Poate suntem noi mai "limbutzi", cine stie.
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
doradora spune:
ai fost mortala cu diferenta de fus orar, donia!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
mie mi s-au parut neseriosi astia de la chicco. am comandat o jucarie-masinuta-balansoar si astept si astept si astept si ma infurii, pun mana pe telefon, dau intr-un final de una care ma putea ajuta si care imi zice ca nu e pe stoc. inteleg ca nu e, dar nu e normal sa ma anunte? cum eu am dat mail de comanda, pot da si ei mail in care sa imi spuna care e situatia. am renuntat atunci la comanda. nu stiu daca ar mai fi fost valabila atunci cand primeau din nou produsul,candva, nu se stia cand nici macar aproximativ-o luna, doua, sapte, noua.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
aelita spune:
linkul de acces la capitolul 24 nu e bun.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMELE ZILE !!
donia si la mien la fel e,nici o vizita la domiciliu.si la pediatru,gata,s-a terminat de cand a facut 2 luni.ultima revizie.la 4 luni osa fie vaccinul,dar la asistenta,nu la pediatru.si mai vedem pediatrul doar daca ne imbolnavim,sper sa nu.
asa ca,vorba ta,vrand nevrand,suntem sanatosi toti pe aici ca nu avem de ales.
somleac.wooooow,9 kg !!!cum te descurci cu toti trei??
kokorina cum asa e bolnavior Pascal??cum se simte azi?
teutz nu te speria ca nu se ia asa repede.la mine au venit mereu in casa raciti cobza,cu catel cu purcel,ce dracu sa le fac_? sa ii dau afara?
nu te mai gandi la rau!sper sa nufi luat nimic ,sanatate multa!
lavyada,mergi la alt medic.sper sa iti treaca.
angi,of,mititca,ce-a mai suferit...
yagmur si tu cu cearta cu parintii??
dianocica,felicitari pt rostogolire!
lory,sanatate multa ! si felictari LAUREI !!!
offf..mititica,cat a suferit si ea dupa tine!daca nu vrea bibe,saracuta.
lavyada ce s-a intamplat cu IRINA?
monique MA BUCUR CA ATI SCAPAT DE GHIPS!!
roxanica ce au dat la tv despre ralu?eu daca nu prind..
nu te mai vazusem pe aici..
DANDUSA cum mai esti cu starile alea de panica?Crinuta cum e?
bambo,atunci sunteti primii anuntati cu dintisori !!!(ma rog,inca nu a iesit,dar tot aia )
Sofiuta e bine,merci.
S.
Mirona spune:
salutare din nou.
1.mai fetelor - a fost vorba de o MINI-pauza - nu de retragere - inca o data vad ca nu se citeste tot ce se scrie.
2. nu doar mesajul asizei m-a deranjat - ci faptul ca in ultimele zile tot ce scriu e comentat - de genul - eu spun ceva, din experienta proprie (ca alta n-am) si apar alte doua - nu-i adevarat - nu va temeti fetelor ca nu-i asa. sau la piciul meu s-a potrivit o chestie - am spus-o si altei persoane - poate o ajuta - apar altele - ca nu-i asa ... si etc.
3. la faza cu asiza- inca o data mi s-a confirmat faptul ca facerea de bine ... si faptul ca te implici si o iei peste botic.
4. Donia - revezi te rog mesajul dianocicai - in care se exprima singura despre propria persoana vis-a-vis de paranoia - am citat-o pe ea - implicit m-am gandit ca o sa te simti si tu - stiind o veche conversatie de-a noastra - sorry - vazand ca ai postat totusi poze la comun - ma gandeam ca te-ai dat pe brazda. Nu voiam sa jignesc pe nimeni - am citat doar ce a scris dianocica.
5.Crish - nu e vb de retragere - ci doar de o mica pauza - pana va lamuriti ce si cum sa faceti sa fie bine - numai sa fie bine.
EDITEZ pt a mai trece si punctul
6.vad ca pe unele meseria de mamica ne-a transformat in leoaice - dar dragelor - nu intre noi tre sa ne papam - ci gasiti si voi alte victime - ex. MEDICII, pediatrii - etc.
mi-ar placea si mie sa redevenim ceea ce am fost - de acord cu Donia la faza cu data limita - si de s-ar putea sa revina toate fetele de pe lista odiseei - ar fi SUPER.
Aviz - Dolores si Ktrinel.
hai ca am fugit - faina mini pauza mi-am luat daca tot calare pe site sunt.
voi reveni cu siguranta.
va pup pe toate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
danutz spune:
In primul rand multumim fetelor care ne-au felicitat pt implinirea celor 3 lunisoare ( Dianocica, Gina, Ruxandra, a_deju, Bambo, Miro, Iasmi, auras_v, deeaA, sper ca nu am uitat pe nimeni)
In al doilea rand La multi ani! Darius de Madaluta si Daniel de Laura.
Florentina, multumim mult pt slide, foarte frumos!
Carla, o sa citesc cu ffff mult interes ce scrii tu despre diversificare fiindca urmeaza curand si la noi.
Dianocica, nu am inteles daca tu intrebi de biserica sau restaurant. Noi am facut la biserica de lemn din Titan (cea din parcul IOR), si la club Hot Shots.
Chris, hai sa-ti zic una tare. Eu am comandat carut de la chicco , in noiembrie, si fiindca nu au dat nici un semn , la inceputul lui ianuarie am cumparat din alta parte. Cine crezi ca m-au sunat acum 3 zile?!!! Chicco a adus carutul comandat!!! sa fie ei sanatosi cu carutul lor cu tot ca nu o sa mai comand la ei!!!
Asiza, Miro, pai tocmai voi, care sunteti aproape cele mai vechi de pe aici, sa nu mai postati?! Mie una mi-ar parea rau de tot, fiindca am primit de la voi sfaturi foarte bune si-mi sunteti foarte dragi. Va rog mult, mai ganditi-va!
Ne alaturam, adika eu si cu al meu barbat, in clubul celor bolnavi de viroza respiratorie. Suntem amandoi cu mastile pe fata si cu bebe in patutul lui care plange ca nu ne mai jucam cu el asa des ca inainte. Astazi a venit si dr.pediatrul pt vizita de 3 luni, bebe Rares e foarte bine, 7060g si 62cm...si ne-a ars si noua niste polidine, asa, daca tot a venit.
Fug ca plange!
pup
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
doradora spune:
quote:
Originally posted by Mirona
salutare din nou.
1.mai fetelor - a fost vorba de o MINI-pauza - nu de retragere - inca o data vad ca nu se citeste tot ce se scrie.
2. nu doar mesajul asizei m-a deranjat - ci faptul ca in ultimele zile tot ce scriu e comentat - de genul - eu spun ceva, din experienta proprie (ca alta n-am) si apar alte doua - nu-i adevarat - nu va temeti fetelor ca nu-i asa. sau la piciul meu s-a potrivit o chestie - am spus-o si altei persoane - poate o ajuta - apar altele - ca nu-i asa ... si etc.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
pai in primul rand, dupa cum s-a suparat dolores, cand noi o credeam ocupata cu botezul, am zis ca totul e posibil, inclusiv sa te retragi si tu. stiu ca ai zis ca e o mini retragere, dar chiar nu cred ca ce s-a intamplat pe aici a fost atat de grav incat sa te faca sa nu mai vrei sa scrii, ca in fond tu esti mama noastra de la odisee incoace.
in al 2lea rand, cu vaccinul, mi se pare f normal sa ne spui ce si cum, ca doar asta facem pe forum, ne impartasim experienta si ideile. dar mi s-a parut la fel de normal sa iti spun si eu, tot din experienta proprie, ca nu toti bebeii reactioneaza la fel, noi am facut penta la 2 luni si dupa cum stiti, nu am avut probleme, slava domnului. asa ca eu chiar resping acuzatia ca am comentat ce ai scris, sau ca am vrut doar sa fiu gica-contra. dar asa cum tu ai impartasit cu noi ce stiai, mi s-a parut firesc sa o fac si eu, nu ca un atac la adresa ta, nici ca spirit de fronda,ca deja ma stiti de 1000 si ceva de mesaje si nu am ca principala ocupatie discutiile in contradictoriu, ci ca o continuare fireasca a unei conversatii.
daca imi era adresat mesajul tau, asa gandesc in raspuns, fara a ma certa insa, pt ca, asa cum am mai scris, fiecare are o parere. daca nu era vorba de mine, atunci ignora ce am scris, pt ca oricum nu e cu ton agresiv sau cu suparare, e doar o explicitare a punctului meu de vedere.
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
quote:
Originally posted by danutz
Chris, hai sa-ti zic una tare. Eu am comandat carut de la chicco , in noiembrie, si fiindca nu au dat nici un semn , la inceputul lui ianuarie am cumparat din alta parte. Cine crezi ca m-au sunat acum 3 zile?!!! Chicco a adus carutul comandat!!! sa fie ei sanatosi cu carutul lor cu tot ca nu o sa mai comand la ei!!!
Danutz, mamica de bebic Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
sa inteleg ca am fost inspirata sa le zic sa imi anuleze comanda!
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Yagmur spune:
Pupici, pupici, pupici..
Am citit pe diagonala si vad ca sint ceva discutii.. eu stiu ca se vor rezolva si astea; important este ca, orice discutie in contradictoriu sa fie constructiva.. sa invatam din greseli.. ia-te uite unde se ascunde micu' filozof
Eu am fost super nervoasa astazi.. dar nu am chef sa povestesc acuma.. doar probleme de birocratie..indemnizatie etc, etc
Acuma las copilu' in vecini ca doarme de sparge dupa ce a urlat rau astazi si fug sa pap pizza la nasa lui..
Inca o data va pupicesc.. si urez La Multi Ani sarbatoritilor...(mai pe fuga decat acuma nici ca puteam sa scriu)
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca