dureri de talpi la 25 sapt
de cateva zile ma dor talpile de parca as calca pe cuie ! la inceput ma dureau seara, dar acum ma dor toata ziua. parca s-au si umflat... daca sunt masate ma dor si mai rau. nu siut ce poate sa fie... a mai patit cineva asa ceva? stie cineva ce poate sa fie? abia mai pot merge. adica merg, da ma dor groaznic !
eu si Sosonica va multumim anticipat !
oana
24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Raspunsuri
dianalaura spune:
kay draguta, asa am patit si eu...mi-au zis fetele ca se acumuleaza apa in tesuturi, si de aceea parca mi-e talpa plina de pernite si calc ca si pe cuie. Ce sfat am primit, pe care ti-l dau si tie, pt ca a functionat, este sa stai in pat cu picioarele mai ridicate, pe o perna sau asa ceva. Eu am aplicat metoda de vineri pana luni, si luni dimineata nu imi mai erau deloc umflate picioarele si nici nu ma dureau. Dar ieri iar am stat mai mult in picioare si pe scaun la calculator, si spre seara am vazut ca iar au inceput sa se umfle. De acum incolo cam asta ne asteapta...asa ca menajare cat mai multa!
diana
30
STEFAN
asa creste bebe
poze
kay spune:
saru`mana, diana ! pana acum mi-am imagiat ca am diabet, preeclampsie, edeme care or sa ma omoare, or sa-mi amputeze picioarele... daca ai stii ce paranoia m-a lovit !!! oricum o sa-i dau un tel lui Tutu si sa-i zic ca sunt pe moarte aici sa vad ce-mi zice sa fac !
si merci mult pt raspuns. m-ai mai linistit putin !
oana
24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
ddanagh spune:

POt spune ca am avut pana acum o sarcina usoara (28 saptamani). Am avut doar doua probleme: gingiile fffff imflamate si durerile de talpi de prin saptamana 26. Un alt remediu in afara de stat in pat cu picioarele ridicate mai stie cineva????? Faptul ca eu in rest ma simt bine nu pot sta in pat toata ziua insa efectiv nu pot calca pe talpi de durere.
Dana
dicirstea spune:
Masaj usor cu lioton ( la mine se si vedeau venele albastru violaceu, in jurul gleznelor) si dr. mi-a mai recomandat ceva de la plafar, dar am uitat cum ii zice
. Ma duc marti sa il caut, si daca te mai intereseaza iti spun atunci.
ddanagh spune:

Multumesc dicirstea - ma intereseaza - al meu doctor nu prea e de acord cu medicamentele.
Liotonul ti l-a prescris doctorul???
Dana