noi nu vrem sa fim geniali!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Nu esti "prea"...Io visez sa fac un adapost pentru animalele fara stapan, unde sa nu sfarseasca omorate pt. ca nu le-a vrut nimeni...Asaaa, visez mari si oceane...daca as putea as locui intr-o casutza de aia de frunze de bananier pe o plaja...da sa fie pustieeeeee

sau sa lucrez intr-un magazin de antichitati,plin cu lucruri vechi si frumoase..

hai ca o iau razna

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

pai ma inscriu si io la astea trei activitati!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ok, daca vii voluntara la adapostul pt. animale, te primesc pe plaja mea pustie

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Of, Doamne... Scumpul de Nichita... Se apropie ziua lui (31 martie). Ma gandesc ca in urma cu vreo 18-19 ani eram in fiecare an de ziua lui la mormantul lui, aprindeam o lumanare si un Kent (eu, nefumatoare, ii lasam tigara pe mormant, sa "traga" el) si varsam cate un pahar de spumos, sa fie de sufletul lui .

On topic:

As pleca vreo 2 luni prin Noua Zeelanda, cu sotul si rucsacul...

As incepe in sfarsit sa scriu cartea pe care tot visez s-o scriu si nu mai apuc (si ma consolez ca si Kazantzakis a scris "Zorba" la 63 de ani).

M-as tunde periuta.

Si as mai gasi eu destule.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.

Mergi la inceput

era sa scriu off-topic, da e foaaaarte on...
e de mare mirare ca nu ne-am intalnit missParker, ca si io semnam condica la Nini... da ii dadeam Marasesti,ca io aia fumam pe-atunci. si a mea se stingea de fo 4-5 ori pana s-o termin, da aia care statea pe pamantul ud ardea, maica, pana-n prasele!
una din prietenele mele de suflet a venit si ea la aniversare si asa ne-am cunoscut (eu tot asteptam sa plece, ca-mi strica momentul, ea la fel, asa ca pana la urma am intrat in vorba si ne-am descoperit indragostite la fel..)
dragul de Nichita, mi-e dor de dansul, in ultimele luni n-am mai avut timp sa stam de vorba. dar fiica-mea, cum inchid usa si vede afisul cu nenascutii caini, cum incepe sa hihaie cu gura pana la urechi. there's some chemistry there, too...

asa.. io periuta nu mai poci sa ma tund, din motive de look; pana acum aratam ca un arici, acum am ajuns la categoria porc spinos (de la kilele astea..) poate la vara..

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu aveam in faculta porecla denis pericol public.....si inca nu m=am vindecat spre disperarea sotului ....tot asteapta sa ma maturizez

Mergi la inceput

da de ce te-ai vindeca?!! cu durere in voce iti spun ca, in acest caz, sotul tau ar trebui sa te tina departe de mine, de cirese si de forum, in general, ca uite, mai rau te-ncurajeaza toate prostiile astea.. of of!
"boala" lunga-ti doresc

io tot cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Mi-ar placea:
- sa-mi cumpar o casa de paianta intr-un sat uitat de lume;
- sa-mi vand Peugeotul, sa iau o Dacie veche si sa o fac decapotabila;
- sa-mi vand partea de afacere si sa ma fac educatoare;
- sa cultiv gradinita cu flori din fata casei;
- sa-mi cresc copilul cu bucuria asta de a fi un om simplu pe umerii caruia nu apasa atatea responsabilitati;

Daca as putea sa fac toate astea ar insemna ca pot sa rup lanturile care ma tin leagata de viata pe care o duc. Dar nu pot si mi-e rusine. Sunt mult prea dependenta de confort, de imagine, de parerea familiei, etc. De ce nu pot?

alice

Mergi la inceput

dragele mele,
..si a fost 31 martie si am reusit sa ajung la trimbulindu'shef, la Nichita. m-am dus si cu mandra mea, s-o prezint, nu?!
a fost tare fain, tigara iar s-a fumat singura pana la capat...

io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput