***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 5
dumitrulaura spune:
labombiz livreazasi in romania si se poate plati cu cec bancar sau mandat postal dar numai pentru comenzile facute telefonic. Cu ocazia asta ne punem pe invatat franceza.
anielas spune:
Saluty!
Am verificat comanda din 24.02.2007...si am descoperit ca-mi lipseste o bluzitza...I-am scris un mail tipei aleia cu care corespondati voi in enlgeza...
A mai patit cineva asa?..am sanse sa-mi recuperez banii?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
claujro spune:
E trecuta in lista aceea din colet? Cea pe care ai trecute toate produsele, pretul lor...? Ca daca nu e trecuta acolo poti s-o confrunti cu mailul de confirmare pe care l-ai primit sau cu ce e pe site la suivi ma comande si sa le arati...
Pana acum am auzit cam de toate:
- colete nesosite
- colete anulate
- comandat una primit alta
- bani blocati de 2 ori
- colete cu plata la livrare
Oare ce mai urmeaza?
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
anielas spune:
Da..e trecuta in lista..exact cand ma pregateam sa arunc cutia..am descoperit o alta facturica..pe care erau bifate produsele cu un pix..si asta care lipseste nu era bifata..dar nu stiu cine le-a bifat..sunt tare curioasa dc primesc vreun raspuns.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat