***LA REDOUTE(8)***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, mi-a trimis lilupep pozele cu setul plasticos. Uitati-va si ingroziti-va!

http://good-times.webshots.com/photo/2641608120094747782LmFXGC

http://good-times.webshots.com/photo/2494686410094747782EJCBur

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Scuza-ti-ma, rad de una singura in casa ...Sunt oribile intr-un mod in care ma face sa rad Fi-rar mama ei de nuisetta ce-a ajuns! Trag nadejde ca s-or termina pana la mine...altfel am de primit 2 !

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

pai ce va asteptati sa dea astia cadou ceva de calitate??eu m-am lecuit de cadourile lor doar din ce-am vazut in poza

acum intrebare : vreau sa-mi fac comanda de o pereche de blugi care nu e la reducere adik astia:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6819176&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

imi puteti spune daca exista vreun cod sa-mi reduca un pic pretul la ei sau sa-mi scada texele...ceva o reducere??

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Valeu,m-am indoit de ras,astea sunt cadourile pentru Romania!
Parca au tras cainii de ele!Si mai ziceti ca nu ne considera lumea a-3-a!In Franta nu cred ca si-ar fi permis!

Mergi la inceput

Io nu pot sa ma supar...pe cadourile lor, ma supar pe voi ca m-ati lasat sa rad singura pe aici! Lorenza vad ca e suparata!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ba io-s convinsa ca astea-s ptr toata lumea...ca doar le descrie pe site

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Ella iti spun si io din experienta proprie ca asa de bine se alapteaza la comp..o nebunie..cu o mana tii copilul, si cu ailalta dai la click de n-ai treaba

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

nushulica ,

ce-i drept nu sunt redusi blugii da io n-am vazut cod sa mearga pe colectia la minute mode; imi plac si mie niste chestii din colectia asta si multe sunt nereduse...
doar daca ai cod personalizat de reducere pentru un cos de x eur...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nu sunt suparata,inca mai rad!N-am mai ras asa de mult timp fara sa ma pot opri !Dar,totusi ,parca nu e de ras,ma scuzati daca am suparat pe cineva,in special pe cele care au primit astfel de cadouri!
Eu una daca primeam asa ceva le trimiteam poza cu cadoul si o injuratura,dar asa sunt eu,nu prea concilianta cand cineva isi bate joc de mine!Doar sunt berbec!

Mergi la inceput

Iaca am facut si eu calculul la bani...535 Euro..dar io nu consider ca e mult ca in banii astia intra si adidasii mei si ai sotului, plus niste chestii de la Adidas...la noi numai pe adidasi dadeam 10 milioane..iar pe lucrusoarele Mirunei..dadeam lejer vreo 3. Banii astia oricum ii cheltuiam si aici, ma refer la adidasi si chestii sport de imbracat, asa ca am luat mult mai multe la aceeasi bani. Mirunei oricum trebuia sa-i schimb garderoba ca nu avea nimic ...o sa va spun eu dupa Baby Expo cam ce-i luam de acolo de 100 euro..cred ca vreo cateva costumase

Mergi la inceput