***LA REDOUTE(8)***
Raspunsuri - Pagina 30
claujro spune:
Fetelor, mi-a trimis lilupep
pozele cu setul plasticos. Uitati-va si ingroziti-va! 
http://good-times.webshots.com/photo/2641608120094747782LmFXGC
http://good-times.webshots.com/photo/2494686410094747782EJCBur
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Scuza-ti-ma, rad de una singura in casa
...Sunt oribile intr-un mod in care ma face sa rad 

Fi-rar mama ei de nuisetta ce-a ajuns! Trag nadejde ca s-or termina pana la mine...altfel am de primit 2
!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
pai ce va asteptati sa dea astia cadou ceva de calitate??
eu m-am lecuit de cadourile lor doar din ce-am vazut in poza![]()
acum intrebare :
vreau sa-mi fac comanda de o pereche de blugi care nu e la reducere adik astia:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=6819176&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
imi puteti spune daca exista vreun cod sa-mi reduca un pic pretul la ei sau sa-mi scada texele...ceva o reducere
??
INGRID
Lorenza spune:
Valeu,m-am indoit de ras,astea sunt cadourile pentru Romania!![]()
Parca au tras cainii de ele!Si mai ziceti ca nu ne considera lumea a-3-a!In Franta nu cred ca si-ar fi permis!
claujro spune:
Io nu pot sa ma supar...pe cadourile lor, ma supar pe voi ca m-ati lasat sa rad singura pe aici! Lorenza vad ca e suparata!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:

Ba io-s convinsa ca astea-s ptr toata lumea...ca doar le descrie pe site
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Ella iti spun si io din experienta proprie ca asa de bine se alapteaza la comp..o nebunie..cu o mana tii copilul, si cu ailalta dai la click de n-ai treaba![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ella_74 spune:
nushulica ,
ce-i drept nu sunt redusi blugii da io n-am vazut cod sa mearga pe colectia la minute mode; imi plac si mie niste chestii din colectia asta si multe sunt nereduse...
doar daca ai cod personalizat de reducere pentru un cos de x eur...
Lorenza spune:
Nu sunt suparata,inca mai rad!N-am mai ras asa de mult timp fara sa ma pot opri !Dar,totusi ,parca nu e de ras,ma scuzati daca am suparat pe cineva,in special pe cele care au primit astfel de cadouri!
Eu una daca primeam asa ceva le trimiteam poza cu cadoul si o injuratura,dar asa sunt eu,nu prea concilianta cand cineva isi bate joc de mine!Doar sunt berbec!
madau spune:
Iaca am facut si eu calculul la bani...535 Euro..dar io nu consider ca e mult ca in banii astia intra si adidasii mei si ai sotului, plus niste chestii de la Adidas...la noi numai pe adidasi dadeam 10 milioane..iar pe lucrusoarele Mirunei..dadeam lejer vreo 3
. Banii astia oricum ii cheltuiam si aici, ma refer la adidasi si chestii sport de imbracat, asa ca am luat mult mai multe la aceeasi bani. Mirunei oricum trebuia sa-i schimb garderoba ca nu avea nimic ...o sa va spun eu dupa Baby Expo cam ce-i luam de acolo de 100 euro..cred ca vreo cateva costumase ![]()
Madau si