credeti ca am vreo sansa???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Aaaa, zic si io ca proasta: oare nu era cam tare rujul ala la tenul ei? Si ai depasit foarte mult conturul, deja da o nota de vulgaritate.
Ai pus in valoare buzele desi cred ca trebuia insistat pe machiajul ochilor. Tenul este acoperit foarte bine dar parca ar fi o masca, cel putin in poza 2, cred ca trebuia un blush, ceva
Sper sa fi inteles eu gresit, dar daca erau poze pt. un cv sau un interviu atunci nu mi se pare ok. Pare mai degraba un machiaj de seara.
N-am facut decat un amarat de curs de machiaj desi pasiunea e mai veche, deci nu lua neaparat de bun ce zic. E doar o parere.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Mai fetelor va rog uitati-va pe linkul dat de Vlad, si lamuriti-ma si pe mine ca eu nu inteleg.
Cat costa cursul de cometica?500 de ce?euro?sau ce?
Aici... ma interesasem eu sa fac o scoala de cosmetica, make-up profesinonist, etc etc...ma ajunge ptr 2 ani cat dureaza cursurile 19.000$
Si mie imi place poza nr 4.
Te mai poate ajuta si asta:
www.glamour.com
www.allure.com
pana ajungi de faci si un curs, aici vei gasi trucuri, idei, demonstratii, lectii de machiaj.
mult succes

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by nikole

Mai fetelor va rog uitati-va pe linkul dat de Vlad, si lamuriti-ma si pe mine ca eu nu inteleg.
Cat costa cursul de cometica?500 de ce?euro?sau ce?

Cursul dureaza 6 luni si costa:
Pret promotional - 450 euro
Cu posibilitatea achitarii in rate - 500euro

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Multumesc Vlad

vacanta Filipine
vavanta Brasil
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

nikol mersi mult pt link-uri
si voua fetelor va multumesc pt critici si pt laude
imi pare rau ca nu am facut poze fetelor de cate ori le machiam....aratau mult mai bine decat carmen in poza nr 2 :))
nu am fost inspirata...de acum incolo de cate ori vin la mine sa le machiez am sa fac poze...pana acum nu am avut aparat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mie mi se par destul de reusite pentru un incepator!
Adaug o mica observatie la ce au spus fetele:
-conteaza bineinteles si cu ce anume faci make-up, sunt anumite fonduri de ten care chiar au aspect de masca oricat de putin ai folosi;
-insista mai mult in partea cearcanelor (ochii fetei sunt frumosi dar nu sunt pusi in evidenta, par obositi) cu efecte lumioase;
-si eveident creionu corector pentru micile imperfectiuni care se folosete inainte de a aplica fondul de ten, eventual lasandu-l pana ce acesta se usuca.
Sper sa-ti foloseasca!
Uite si un site cu aplicatii folositoare http://www.chanel.com!
si continua sa nu te lasi!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Sansa ai, normal, dar fara munca nu se face nimic in viata. Adica trebuie sa mergi la cursuri. Eu am fost colega de clasa cu Alexandru Abagiu(make-up artist) si m-a machiat de cateva ori, incredibil. Si nu avea decat vreo 17 ani, deci talentul se vede si fara pregatire, dar trebuie lucrat. Cauta site-urile firmelor mari de cosmetice sa vezi care e tendinta. Nici mie nu-mi prea place conturul cu tus sau creion bagat chiar in ochi si buzele par cam prea mult pt un machiaj de zi. Bafta!

ALINA mamica fericita de ELIZA bebelusha perfecta

Mergi la inceput