credeti ca am vreo sansa???

credeti ca am vreo sansa??? | Autor: kjmami

Link direct la acest mesaj

de ceva timp ma bate un gand ...

am 3 prietene care intr-un moment special in viata lor sau la o intalnire foarte importanta, vin la mine pentru make up si sa le aranjez parul.. le place foarte mult ce le fac si au ajuns cam dependente .
ideea e ca ma pricep...lol...si ma gandeam dak am vreo sansa sa castig ceva cu asta....pt ca nu stiu ce cursuri de make up sa fac..unde sa gasesc....cat ar costa.
eu am invatat mult pe mine. am dansat niste ani si trebuia sa ma machiez..la inceput faceam niste chesti..oribile pe fatza mea dar in timp am invatat foarte multe trucuri ..

acum 3 zile am machiat o prietena, am imbracat-o si am supus-o unei sedinte foto...care a iesit...de necrezut. superb
o prietena de-a ei a vazut pozele si a intrebat cam cat costa sa o fac si pe ea si sa ii fac niste poze...
si m-am blocat...nu m-am gandit niciodata la asta dar...imi place ideea...dar nu stiu cat sa ii spun ca o costa...
ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Nu vad de ce nu. Daca pana si cei din jurul tau au remarcat ca te pricepi la asa ceva, apuca-te de treaba. Intereseaza-te si tu unde ai putea sa faci un curs (eu personal nu stiu) si dup-aia fa-ti un portofoliu. Adica fa poze "operelor" tale si arata-le celor interesati (mai degraba interesate). Stiu ca se fac bani frumosi din asta si ar fi pacat sa-ti irosesti talentul.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

In primul rind felicitari pentru talent si iti urez succes!
Din cate stiu eu iti trebuie atestat si apoi trebuie sa sediu, minimum de aparatura, autorizatii.
Dupa ce indeplinesti formalitatile astea tre sa te gandesti la vad.La clientela.La un fotograf bun (asta e extrem de important... de ex sotul meu imi face niste poze in care arat mult mai bine decat in realitate).

Dar cel mai important lucru este sa crezi in tine si sa nu renunti. Iti tin pumnii!
Si vreauuuuu siiii eu un machiaj profesionist! sunt prima programata sper!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

moni boni

chiar asteptam un rasp si speram sa fie favorabil..
vreau sa fac un curs dar habar nu am unde...vreau sa-l fac pt ca as avea cu siguranta mai multa credibilitate cu o diploma in mana

mai astept pareri si dak se poate niste informatii . unde as putea gasi un curs de make-up , cat ar costa....etc..

. una din prietenele mele este..destul de uratica si totusi am reusit sa o fac sa para chiar frumusica si interesanta...eu cred ca asta inseamna make up. sa ascunzi defectele si sa scoti in evidenta calitatile....

Mergi la inceput

mersi adi

stiu ce vrei sa spui in leg cu fotograful...si eu i-am facut prietenei poze in care chiar nu i se vede nici un defect.

bineinteles ca te programez:))
dak te risti la un machiaj NEATESTAT te astept:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

uite ce am gasit pe net
http://www.miresici.ro/archive/index.php/t-2736.html

e de pe alt forum, sper sa nu se supere nimeni.

Anyway, si pe mine m-a interesa o sedinta; chiar si neatestata.

mamica de rockerash

Mergi la inceput

moniboni

mersi pt link. il citesc acum..sper si eu sa nu se supere nimeni

dak esti interesata, sunt si eu interesata sa te machiez:) si vreau si o poza cu tine ..fatza

:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Uite ce am gasit si eu:
http://www.scoala-cosmetica.ro/
Daca dai o cautare pe google sigur vei mai gasi si altceva.
Mult succes!

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

vl-ad
multumesc frumos...citesc acum si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ce ai tu se numeste talent innascut, si e pacat sa nu-l valorifici! Dupa care vin si eu la tine la o sedinta foto !
Iar pana atunci am sa apelez la sotul tau adi_dalma, pentru ca al meu imi face numai poze nereusite, in care arat mult mai rau decat in realitate!

Mergi la inceput

laura mersi frumos!!!

in leg cu pozele....a incercat si o prietena sa imi faca niste poze....oribil!!! lol

Mergi la inceput