PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 30
maryion spune:
A venit primavara! Au inviat tzantzarii!
Ce facem cu piscaturile de tantari? Chiar daca avem plasa la geam (eu nu am dar o sa pun) am observat ca tzantzarii vin si de pe scara blocului. Noi stam la parter si cred ca vin din subsol unde este umezeala.
Voi ce faceti? Putem pune pastile sau nu? Eu l-am trimis pe sot sa cumpere un spray de la Chicco pt piscaturi.
Voi ce faceti?
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
miti2004 spune:
Cianta si eu sunt de parere ca poti sa cumperi legume si fructe din comert. Nici eu nu-i dau papa la borcanele, probabil ca din cand in cand voi fi insa nevoita sa apelez la ele. De ex acum in aprilie trebuie sa mergem la o nunta in SUA, la 7 ore de noi, cu totul o sa stam 3 zile, s-ar putea sa folosesc borcanele, chiar ma gandesc sa cumpar cateva zilele astea sa vad care ii plac ca sa nu am surprize in voiajul asta scurt. Asa ca eu cred ca fructele si legumele din piata/supermarket sunt ok ( stiu ca au tot felul de treburi prin ele, dar si aerul pe care-l respiram nu e tocmai bun...of, ce sa facem ). Bineinteles ca daca anumite legume iti sunt la indemana din curtea producatorului e normal sa i le dai pe alea. 
Maryion eu o sa cumpar o plasa de tantari pt carut, insa in casa nu stiu daca e ok sa-l dai cu spray tot timpul. Torusi o pastila pe hol eu as pune, banuiesc ca din aia in aparat care se baga in priza. Eu aveam cand am fost mica ( imi facea tata rost ) si nu am patit nimic. Chiar tin minte de cand eram un pic mai mare si mergeam la tara sau la rude in provincie ca si acolo luam aparatul si pastilutele dupa mine.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
anasia spune:

Alexandr 

Eileen Nicole, Sofia, Nicolae 

Clara Ileana 

maryion, eu am pus din vara pastile, cand am venit din maternitate, am dat si plasa jos ca era super cald;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
doniro spune:
quote:
Originally posted by alina2006
doniro pupici!!! n-am fugit, am anuntat ca voi pleca din bucuresti!
POZE IANA MEA
Iana-Daria si Mami Alina

Sunt tuta! Scuze! Oricum, bine ai revenit.Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
maryion spune:
Nu incepem un capitol nou?
Am sa pun si eu pastile in noaptea asta sa vedem ce se intampla.
Ce ati mai gatit bun pt bebei?
Eu am luat ieri un mango si un ananas.
I-am dat aseara jumate de mango crud cu iaurt si a fost cam rau la gust. Nici mie nu mi-a placu. I-am pus cereale si a mancat cu chiu cu vai.
Astazi i-am fiert cealalta jumate de mango cu un mar si cerelae cu lapte si a papat, dar tot cu chinuri.
Cu ananasul ce fac?
Ma gandesc ca nu o sa ii placa. Sa il fierb? Sa ii fac suc? Voi ce ati facut?
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
Ramoon spune:
quote:eu cred k o sa incerc zilele astea cu ficatel din comert...cum zicea si Donirode fructe...k nu o sa am mereu de la tara (eu de fapt nici nu am pe nimeni la tara) dar ma cam apuca groaza pt k noi am luat sapt. trecuta ficat pt noi si a fost f amar, sotu' nici nu a putut sa mai manance
Originally posted by dana7miquote:
Originally posted by amiss_zip
Ramoon stiu cum face ficatelu' o mamica de la cirese si iese delicios!! Ea fierbe ficatelu' in laptic, apoi il paseasza cu legumele sau cu pireul. Pentru ca este fiert in laptic iese foarte fraged si bun la gust, fara sa fie amaruiwww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
multumesc frumos, chiar vroiam sa intreb cum se poate prepara ficatelul.
voi folositi ficatel din comert?
www.romania-italia.net
Noi avem iar probl cu laptele, de bine ce o laudam ieri
maine merg cu ea la pediatra sa o spun www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea
Ramona si Timeea (04.08)