PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR sa cresteti mari si sanatosi!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Sofia

Ioana Teodora, Radu Stefan, Iustin, Carmen Maria, Iana Daria

Robert

amiss_zip, am notat;
pt listutagogoszica mea s-a ridicat ieri singurica in picioruse, la 7 luni si 2 zile; am tinut-o in brate si deodata am vazut-o ca se tine de tricoul meu si hop, in picioruse;experienta a repetat-o pe ta'su;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Felicitari Anasia.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

doniro f dragalasa bombonica ta in poza

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

yoooupppiii! am aparut si eu dupa o gramada de vreme! mi-a fost asa de dor de voi!!! nu-mi vine sa cred ca fii-mea face azi 8 luni! doamne cum trece vremea!
pt listuta: dintele nr doi la 7 luni si o saptamana!
mers de-a busilea la 7 luni si doua saptamani!
ridicat in picioare la 7 luni si trei saptamani!

n-am reusit sa citesc mai nimic din ce ati mai scris, sper sa recuperez!

multumim pt urari!

hehe: ce mai fac siluetii?

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

maryion,

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Buna seara mamicute de piersicute,

am trecut si eu sa mai citesc un pic ce se intampla pe aici. Nu stiu cum reusiti voi sa fiti asa de active ca eu nici sa a,mi citesc nu prea mai apuc. Azi Robert a fost cam marait, vremea asta schimbatoare cred ca-i de vina Parca de ce se mareste se face mai marait, oare mai rasfatat? Uneori se preface ca plange dar smiorcaie numai sa impresioneze zic eu. trebuie sa fiu toata ziua cu ochii pe el. In cerca sa mearga de-a busilea, reusete un pic apoi se opreste si incearca sa se puna in fundulet. cum nu prea reuseste face poc si se loveste, si atunci sa vezi jelanie pe el. Nu sta o clipa. Daca-l pui in fundulet cum vede ceva face ce face si se pune pe burtica, apoi in patru labe si da-i inainte. Daca ceea ce a vazut intra in lista lui de preferinte, telecomanda, ziare, reviste, pai sa-l vezi ce viteza are: in patru labe, tarat nu conteaza, cat ai clipi este la tinta

Luni am fost la studiul de copilasi la universitate, destul de interesat ce fac acolo. Fac ceva teste sa vada daca deja copilul poate imita, daca deja-l duce creirasul sa faca una alta. ramai uimit ca desi ai crede ca nu prea stie de nici unle el cam stie deja cate ceva avem urmatoarea programare in mai. Am inceput sa merge si la intalnirea mamicilor si puiutilor de aici de la noi din cartier. Copiilasii se joaca si mamicile pe langa ei. Isi iau jucariile, se mai si pocnesc, ca de ce stiu ei!

Multumim mult de tot pentru urarile voastre. Si voua tuturor multa sanatate si mult bine de la noi.

Fug acum ca parca-l vad ca la 12 noaptea vrea iar papa. Nu stiu ce are de cateva zile este mai fomist ca inainte. Si dimineata la 6 este treaz parca ar trebui sa mearga la munca.

Pupicei si noapte buna,

Monica si Robertel cel istetel
poze cu noi
www.dropshots.com/map75ro" target="_blank"> filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

quote:
Originally posted by adas

cinta cum mai e madara? cred ca ai inebunit de teama cand ai vazut-o facand asa...

_
ada mamica de stefi (08.07.2006)

m-am speriat rau de tot, Ada mai mult, calculam disperata ca in caz de chem salvarea, nu ar ajunge in timp util pt puiutza mea... am avut o sapt destuld e agitata - noptile. iar ziua ma luau toti de odihnita - si bebitza acasa si colegii la serviciu [ lucrez martea si joia].
Acum, multumesc lu Dumnezeu, se simte mai bine. E sub tratament. Dra mai nou refuza siropurile, pt ca desi ducli la prima degustare, lasa un gust amar in gura. Asa ca e aproape lupta corp la corp sa ii introduc medicamentele in gurita.
La diversificare stam cam rau: pana acum am reusit sa o diversific doar cu bostan si dovleac. am incercat sa ii dau si fructe, dar le refuza. nici cu brocoli sau cu porum si cartofi [la borcanele] nu am avut succes. Azi si ieri a primit combinatie de morcov cu mar. M-am apucat de cules retete de papa. Si am sa ii introduc si cerealele - sper sa le accepte. Arata plinuta, nu prea silueta. Dar eu simt ca nu papa suficient.

Si-a facut obicei in a sta noaptea treaza. Am citit aici pe forum ca o mamica idn Tulcea si-a dus bebele la cateva sedinte de acupunctura pt o problema similara si i s-a reglat imediat somnul. Dupa ce iesim din probleme de sanatate voi fugi si eu la policlinica unde ma doctorul de familie - pt ca am vazut acolo un cabinet de acupunctura si am sa vorbesc cu docotorul respectiv sa vad ce si cum.

Intre timp eu ma zbat sa tin legatura si acasa - sa imi organizez nunta si botezul din toamna. Plus facem planurile pt luna de miere de dupa. plus alte multe planuri. Sotul trage greu suplimentar pt venituri suplimentare sa putem realiza cat mai mult anul asta. Suntem plini pana la refuz. Ma tem sa nu cumva sa ne secam energia. Trebuie sa fiu cu ochii in patru pt toata familia sa vad din timp cand va trebui sa punem o frana la frenezia asta. pt ca la mine acusi plesneste o coarda.

incerc sa mai citesc si poate, in sfarsit, vin si eu cu o contributie la discutiile de aici. ca in ultimul timp apar doara asa, din an in paste - sau din capitol in capitol - ca sa ma plang doar de problemele mele.

cinta

http://foto.inbox.lv/levicss/MadaraAleksandra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh
[brcinta nu are rosu in gat Madara? Asta ar fi o posibila explicatie ca refuza mancarea solida.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

totul pare normal. s-a uitat si doctorul luni la ea in gurita - cam cu greutate ca mandra strangea din gingii [ ca dinti inca nu are ] oricum, avem un faringo spray homeopat cu care o tratam de 3 ori pe zi exact pt iritatia gatului. ca se poate sa se irite si de la atat de mult tusit. doctorul a zis ca in cazuri extreme cu nasucul, putem sa o sprayam cu spray'ul asta si in nasuc.

multumim mult pt gandurile bune

condoleante si de la noi, Iulenca

cinta

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by maryion

Multumim fetele de incurajari!

Pediatra ne-a dat un siropel LORATIN si nu stiu ce sa fac daca sa il dau sau nu pt ca am vazut pe prospect ca nu se da la copii sub 2 ani.
Oare exista vreo varianta pt copii sub 2 ani si farmacista nu a vazut bine reteta.
A mai patit cineva asa?
Ajutati-ma!

Noi cu mancarea tot asa facem: jucarii, Tv (in special reclame) si mai nou il iau in brate si ma chinui cu el asa.
Are scaun de masa, dar pauza .... sta ursuletul de plus in el.

Maryion, nu stiu mare lucru despre siropelul asta. Dar si noi am fost in situatia de a-i administra medicamente care apareau pe prospect recomandate pt copii de la 2 ani in sus. am intrebat medicii de aici si ni s-a spus ca asta e deoarece nicio firma de medicamente nu indrazneste sa faca experimente si sa testeze medicamentele pe copii mai mici de 2 ani. deci nu inseamna ca nu se pot da la bebei, ci dpar ca nu s-au testat pe bebei. dar doctorii care le recomanda le recomanda din experienta si practica lor. noi am mers pe mana doctorilor si nu am avut neplaceri pana acum.

multa sanatate la toti puiutii!
pafrca au intrat saracutii intr-o zodie nefasta in perioada asta!

cinta

Mergi la inceput