Epilator cu probleme!
Anul trecut mi-am cumparat din Romania un Braun Silk-Epil X'elle care a mers foarte bine pina in urma cu citeva luni. Il bag in priza si merge cam 10 minute, dupa care parca isi pierde energia, merge din ce in ce mai greu pina cind trebuie sa-l opresc pentru ca nu ma mai pot epila cu el. Problema asta o am la fiecare folosire. Mentionez ca il curat de fiecare data si totusi...
Imi pare asa de rau ca nu merge...in urma cu citiva ani am mai avut un Braun (tot din Romania cumparat), model mai vechi, care m-a tinut vreo 4 ani fara probleme, de aceea am si cumparat tot de la aceasta firma.
Ce sa fac? Se poate repara oare? A incercat cineva? Sau ii pun cruce si imi iau altul?
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Raspunsuri
Gabbriela spune:
pui cruce si iei altu - motorasu nu mai duce din ce descri tu.
Eu capoasa cums unt l-am pus pe sot sa il mestereasca - prostie mare - rupea dupaceea si mi s-au infectat picioarele cu fire ingropate in piele... decat sa ajungi cu piele urata pe picioare mai bine unu nou.
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Delidana spune:
Gabbriela, ma gindeam sa-l duc la un centru de reparatii, insa fiind cumparat in Romania banuiesc ca nu mi-l repara gratis, asta in cazul in care mai poate fi reparat...
Ma intriga faptul ca merge totusi, dar perioade scurte, adica il pot folosi zilnic dar cite putin. De aceea ma gindeam ca se poate repara. Epilatorul dinainte s-a oprit o data si bine, dupa aceea n-a mai mers.
Partea interesanta este ca nu prea se gasesc epilatoare aici, singurele pe care le-am gasit sint de la firma Emjoy (de care n-am mai auzit) si nici astea nu tin prea mult...am avut unul si a "murit" dupa un an.
Poate am eu talent la stricat epilatoare. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Gabbriela spune:
de 4 ani folosesc emojoy.... la fiecare 2 ani le schimb... sunt super bune
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Babisa spune:
Eu iti recomand sa incerci la un centru de reparatii,poate are incarcatorul o problema ,sau cine stie ...oricum poate te duce mai ieftin decat sa iei unul nou.
Bafta
miha spune:
Trebuie desfacut si vazut daca nu a intrat par la motoras.
Eu l-am desfacut pe al meu de 2 ori si merge f. bine in continuare.
Delidana spune:
Babisa, probabil ca asta am sa fac.
Miha, ce marca de epilator ai? Eu la al meu nu am vazut nici un surub, nimic, singura solutie sa-l desfac este sa-i sparg carcasa si apoi s-o lipesc. 
miha spune:
Epilatorul meu este tot Braun, dar un model mai vechi. Nici al meu nu are niciun surubel. Eu l-am desfacut fortat cu un cutit subtire si nu s-a rupt nimic, iar la inchidere s-a inchis perfect.
M-am riscat ca oricum era foarte vechi si daca il stricam, imi luam unul nou.
Clover spune:
Hmmm, prima data am banuit ca poate nu e acelasi sistem electric, dar am verificat si e la fel.
Cred ca ii pui cruce si cumperi altul.
Keep the promises you make to yourself.
soanso spune:
Delidana, conform certificatului de garantie marca Braun beneficiaza de 24 luni gar. asa ca te incadrezi .tb sa vezi daca mai gasesti certificatul pe care tb sa fie trecute centrele de reparatii si sa-l alegi pe cel din localitatea care iti convine ,mai ai nevioe de bonul de cumparare.din experienta eu stiu ca electrocasnicele mici defecte in garantie nu se repara se schimba cu unul similar dar se poate sa se fi modigficat regulile de cand sun eu in CIC.parerea este sa nu-l desfaci tu, ca risti sa pierzi garantia si poate nici nu-l repari.
Sorana Miruna 20 dec 2005
Delidana spune:
Soanso, epilatorul este cumparat din Romania (magazinul Cora), iar eu sint in Tailanda. Am niste hirtii de la el insa sint in limba romana si s-ar putea sa se uite astia chioris aici, mai ales ca ei nu au asa ceva la vinzare. Singurele epilatoare pe care le-am vazut aici sint de la firma Emjoy. Am avut si de-asta si s-a stricat dupa un an, culmea, cind eram in vacanta in Romania. ![]()
Sotul a umblat aseara la capul epilatorului, acela care smulge firele, se pare ca de fapt acolo e buba si l-a facut sa mearga. Sa vedem cit tine de data asta. Il voi folosi miine.