amenoree secundara, help me!

amenoree secundara, help me! | Autor: Miry76

Link direct la acest mesaj

Pupici la mamici!
Eu am 30 de ani, nu am bebe inca, inca nu sunt maritata, am un prieten de 3 ani. Stiu ca timpul trece si ar trebui sa fac un bebe dar astept sa ma marit intai. Problema mea e alta. Am amenoree secundara, mastoza si ovare polichistice. Am urmat tratament cu duphaston si mastodynon, apoi orgametril dar nimic. Am CM regulat doar pe perioada tratamentului. Anticonceptionale nu pot lua din cauza problemelor cu sanii. Si sunt mai slabuta, am 1.67 si 48kg si as vrea sa ma mai ingras( dar nu se pune nimic pe mine). A facut cineva tratament naturist cu rezultate? Am auzit de vitex si diverse plante dar nu vreau sa le iau aiurea fara prescriptie, nu stiu cum sa le iau:
gemoterapic de zmeur
tinctura de branca ursului
extract din mladite de zmeur
elixir din fructe de soc( se ia dupa prescriptie)
tonic feminin
carpicon S supozitoare
evening primrose+ vit E
tinctura de marar
Urmeaza sa ma duc la Parhon sa fac analize hormonale( dupa 2 ani acum abia s-a gandit doctora sa ma trimita la analize!!!!).Sunt cam derutata. Daca cei de la Parhon imi dau iar hormoni nici nu mai iau, ca iau degeaba. Ce ma sfatuiti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Miry, bine ai venit la
uite aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86661 si
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=56513
gasesti raspuns la intrebarile legate de tratamente naturiste, iar despre vitex poti sa le intrebi pe fetele de la
naturiste si homeopate
si eu am ovare polichistice si prolactina marita, le tratez cu maca, aloe vera gel si iau si dostinex si duphaston dupa recomandara dr.
succes

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am fost laParhon acum vreo 6 ani tot din cauza amenoreei secundare si a ovarelor polichistice (probleme pe care le aveam de mult). Spre deosebire de tine mai facusem inainte tratamente cu anticonceptionale, dar cu efect pe termen scurt, nu pe termen lung. Exact cum spui: ciclul era normal doar pe perioada tratamentului. Tot tarziu am ajuns si eu sa fac dozarile ormonale, ginecologii care ma consultasera n-au binevoit sa ma trimita de la bun inceput la endocrinologie. La dozarile hormonale mi-a iesit deficit de progesteron si a trebuit sa iau progesteron timp de 6 luni, cate 10 zile pe luna. Dupa tratamentul asta chisturile dispariusera si nici n-au mai aparut si ciclul mi s-a reglat cam la o luna jumatate. Peste vreo jumatate de an am ramas si insarcinata fara nici un tratament de stimulare sau altceva, lucru care inainte n-a fost posibil. Fa totusi dozarile hormonale ca sa vezi cum stai.
Succes!

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miry76 spune:

Va multumesc, fetelor! O sa ma duc la Parhon sa imi fac analizele. Poate o sa fac si un tratament naturist in paralel, o sa vad. Daca intereseaza pe cineva rezultatele si ce tratament mi s-a dat, revin pe forum. Va pup!

Mergi la inceput