Atkins Vegetarian

Atkins Vegetarian | Autor: jersey3681

Link direct la acest mesaj

Buna,

Nu vreau sa incep din nou o poveste cu "de ce am ajuns sa ma ingras". Cert este ca fiind vegetariana mi a fost greu sa gasesc o dieta care sa mi se potriveasca. Insa recent mi am cumparat o carte cu low carb diet pentru vegetarieni. E cineva interesata sa incepem impreuna?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Jersey
Eu sunt vegetariana de peste 10 ani de zile, n-am avut niciodata probleme cu greutatea. Nu stiu ce mananci dar banuiesc ca problema e ca nu alegi the right carbs.... Sau ai asteptari nerealiste! Daca imi spui care iti sunt mancarurile preferate sau ce mananci cu preponderenta, am sa incerc sa te ajut sa eviti capcanele. Poti sa imi trimiti un mesaj pe personale daca iti este mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Jazz,

Multumesc de raspuns. Mananc predominant legume (fasole, naut, soia) dar si cartofi, pizza. Stiu ca nu e bine si am nevoie de doua saptamani sa imi dezobisnuiesc organismul de a manca aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Care sunt wrong carbs?
Eu nu-s vegetariana dar tin WW si as vrea sa-i alung din farfurie!
Va multumesc!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Jazz

Jersey
Eu sunt vegetariana de peste 10 ani de zile, n-am avut niciodata probleme cu greutatea.

Nu vad ce legatura are greutatea cu dieta vegetariana.... poate fata e mai plinuta pt ca isi mosteneste parintii...

Eu nu mai mananc carne de 8 ani. Sunt mai plinuta, de cand ma stiu am fost. Si e iritant sa aud comentarii de genul "Aaa, ai renuntat la carne ca sa slabesti!". Ei bine NU, nu asta a fost motivul. A demonstrat cineva ca daca devii (lacto-ovo-)vegetarian automat nu mai ai probleme cu greutatea?

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Intr adevar am avut tot timpul probleme cu greutatea si fiind vegetariana nu m a ajutat sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoca spune:

si eu sunt vegetariana dar nu am eliminat doar carnea. incerc sa mananc multe cruditati. Mancarea de baza este salata. De rosii, ceapa, salata verde, de morcovi rasi cu telina, varza, in care pun ulei de masline, zeama de lamaie si cat mai putina sare. Fara faina alba, zahar, sucuri (decat cele de fructe sau legume), cafea si prajeli. Cam asta mananc si ma simt foarte bine.

Mergi la inceput