ranile de pe colul uterin

ranile de pe colul uterin | Autor: mofturici

Link direct la acest mesaj

dupa ce am nascut am luat un antibiotic fff puternic(facusem abces la un san) si din cauza asta am facut o candidoza teapana....am fost la ginecolog prin noiembrie anul trecut si mi-a dat tratament si mi-a spus ca in ianuarie sa vin la el ca am rani pe colul uterin si trebuie sa le cicatrizeze...dar din lipsa timp si bani nici acum nu am ajuns
intrebarea mea e se poate intampla ceva dk am aminat atat...desi vreau sa ma duc cat mai repede
multunesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu una n-as mai amana nici o clipa si as merge de urgenta la medic. Nu e de glumit cu ranile astea, nu stii cat de repede pot evolua. Sanatatea ta nu are pret, renunti la orice si mergi sa-ti rezolvi problemele.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Sunt de aceeasi parere.
Nu trebuie sa mai stai. Eu sunt predispusa la candidoze de cand ma stiu. Anul trecut ma duc si eu la un control, fara sa am simptome de nimic, cand imi descopera si mie o rana pe col: diagnostic-cervicita cronica. Au urmat tratamente peste tratamente dar rana nu s-a rezolvat. Mi-a facut un chiuretaj biopsic sa vada de ce natura este si a urmat cauterizarea in noiembrie. Acum sunt bine, dar cred ca voi merge de doua ori pe an la control de acum incolo. Problema este ca netratate aceste rani pot duce la cancer de col. Sa stii ca acest tip de cancer nu are o simptomatologie evidenta, din acest motiv majoritatea femeilor ajung in ultima faza. Nu vreau sa te sperii.

Sanatate multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Du-te la doctor, nu mai sta. Si eu am postat un subiect despre asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94545

Sfatul meu este sa rezolvi problema cat poti de repede. Si neaparat sa-ti chiureteze o bucatica de uter sa o trimita la analize sa vada daca nu cumva ai vreun virus.

Multa sanatate iti doresc.

mamica de rockerash

Mergi la inceput