ingrijirea coatelor
stau f mult cu coatele sprijinite pe birou (desi stiu ca nu e bine
) si tinand cont ca lucrez ff multe ore aspectul coatelor e ff urat; pielea e aspra, cu aspect uscat. Sunt tare suparata;
am incercat cu creme hidratante de corp/de fata/crema de galbenele... lichide am reinceput sa beau cam 1.5 l-2 pe zi, incerc si sa nu ma mai sprijin asa mult pe coate dar aspectul urat persista...
help!!!
Raspunsuri
scarmanus spune:
Incearca cu uleiuri sau creme foarte grase, cele pentru corp nu sunt suficient de grase. Freaca bine coatele la dus cu lufa, sa indepartezi celulele moarte, ca astea dau aspectul pe care-l descrii tu. Poate ti le infasori noaptea in manecute speciale cu multa crema sau ulei. Dar o faci cu regularitate treaba asta si cand iti amintesti inceatca sa le mai masezi si la birou, sa incurajezi circulatia sanguina in zona aceea.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Ontica Camelia spune:
quote:
Initial creeata de Porumbita
stau f mult cu coatele sprijinite pe birou (desi stiu ca nu e bine) si tinand cont ca lucrez ff multe ore aspectul coatelor e ff urat; pielea e aspra, cu aspect uscat. Sunt tare suparata;
am incercat cu creme hidratante de corp/de fata/crema de galbenele... lichide am reinceput sa beau cam 1.5 l-2 pe zi, incerc si sa nu ma mai sprijin asa mult pe coate dar aspectul urat persista...
help!!!
si eu am aceeasi problema, dar coatele nu se "curata" decat cu o crema data de dermatolog ELOCOM, se aplica de 3 ori/zi. este un soi de exema aparuta pe sistem nervos
sau stress
.multa sanatate!
poze cu noi

Camelia
& Alexandra -Elena
(27 feb 2004)
Loma spune:
dupa fiecare baie/dus incearca cu glicerina, la mine e singura care a dat rezultate la calcaie
Porumbita spune:
camelia nu e eczema (ca am avut din ale pe fond nervos si le stiu
)
Loma la farmacie gasesc glicerina?
Loma spune:
cand am fost in Ro acum 2 ani, am cumparat-o de la carrefour, se gaseste si pe aici la magazine cu specific naturist
probabil ca este si in farmacii
scarmanus spune:
Scuze, Porunbita, iata-ma-s!
Eu sunt foarte naturista in ceea ce priveste uleiurile si cremele, te sfatuiesc sa insisti pe crema aia ieftina de galbenele, cutia alba de plastic, stii tu, iar ca ulei iti recomand ulei de masline incalzit usor. Exista in comert o crema de calcaie facuta de Farmec, foarte eficienta, vorbeste cu o farmacista vezi daca se poate aplica si coatelor in cazul asta. Asadar dus/baie, frecat bine cu lufa, pus crema fara zgarcenie si infasurat coatele peste noapte, vezi ce se intampla pana dimineata.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
Clover spune:
Elocomul nu trebuie folosit cu autoprescriptie.
Pe langa crema de galbenele, ai putea incerca sa gasesti niste unt de shea sau unt de cacao.
Keep the promises you make to yourself.