LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam pe toata lumea.Am un calculator......mi se locheaza intr-o veselie,chiar si in 10 min de la deschidere.Asa ca incerc sa fiu succinta caci e tare nasol sa scrii ditai mesajul si cand sa-l trimit sa nu mai raspunda nici o tasta......

Tili,pupam Mateiasul tau sarbatorit de curand si i uram sa aibe parte de toate lucrurile bune si frumoase in viata!Iarta-ne de intarziere!!!
Matei-Calin si Bia LA MULTI ANI fericiti si plini de bucurii,impliniri si voie buna!!!! Si pupam si mamicile Noe si MP de copii sarbatoriti azi,sa va traiasca si sa va bucure!!!
Claudia,of,opf.....tare as fi vrut sa nu stiu cum e sa-ti vezi puiul cu perfuzii!te pup si......ai grija maaare de tot de Vladut!Il pupam si sa fie sanatos toata viata de acum!!!
Noi nu ne prea vedem capul de pregatiri pentru plecarea mamei,cumparaturi care trebuie facute pe ultima suta de metrii,plus ca vineri plecam si ne intoarcem luni seara intr-o mica vacanta,...deci va rooog mult daca voi intarzia cu urarile de bine sa ma iertati,eu va iubesc pe toate si gandurile mele pentru puisorii vostrii sper sa le simtiti tot timpul ca o energie benefica venita de undeva.Noi avuram party de taiatul motului duminica si a fost fain,ne distraram,totul a iesit minunat.Uitati aci cateva pozici http://family.webshots.com/photo/2970127770072337911RAGxJm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI

BIA SI MATEIASU'!!!!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)
poze
ursuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, va multumesc mult de tot pentru urarile de ziua Biei, aici, pe PM, mail sau la telefon (Andreea, Ada, Catrinutza !!!), ati fost tare dragute, mai ales ca am scris rar spre deloc in ultimul timp...

de cateva minute ne-au plecat invitatii si a adormit si Bia, care s-a comportat f bine, a fost activa, bucuroasa si curioasa, chiar daca nu a avut bebelusi invitati, din pacate...

de pe tavita a ales: un telefon Blackberry, bijuteriile si cheile de la Infiniti (urmate de bani si de Camus), a mancat tort singura (eh, cu manutele) si niste ciocolata alba gasita pe la fete (de ziua ei, na, n-o sa se mai repete pana la 3 ani)

cam atat va scriu acum ca sunt terminata de oboseala, dar sper sa reusesc sa mai scriu in viitor

merci inca o data pentru urari si puteti vedea NISTE POZE AICI

Matei, speram ca ai petrecut bine de tot! f frumoasa poza trimisa Biei!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

13.03 Alesia Ioana - - Bitab
14.03Matei-Calin - - MP si Anne Bianca - -NOE!!VA DORIM SA AVETI PARTE DE SANATATE,NOROC SI MULTA IUBIRE!!

Miha ti-am ramas datoare cu un raspuns..Creta e superba.Eu nu am ajuns dar din cate mi s-a povestit si din ce am mai vazut...iti mai recomand Sporadele,insula Paros,Rodos ,Santorini (desi acolo e mai dificil drumul).Despre Chora nu am auzit..nu stiu ce sa-ti zic.Vreti sa mergeti in vara?Si noi avem niste bilete pt concediu si tb sa ne hotaram sa vedem unde sa mergem.Acum 2 ani am fost in Kerkyra.Intr-adevar in iulie si in august e fff cald si preturile sunt high pt ca e full-sezon.Mai bine in septembrie..te asigur ca poti face baie in mare si in aceasta luna.

Andreea G am vazut pozicile.Thea o dulceata si are niste obrajori numai buni de pupacit.Cat ai zis ca ai dat pe pantofiori?Eu tocmai azi i-am luat lui Nick prima pereche de pantofiori buni pe care am dat 60 de euro.E adevarat ca sunt din piele,au talonet,au aerisire,tin glezna.Aaa si acestia erau la pret economic.Dar am zis ca mai bine ii iau pantofiori decat sa dau banii pe jucarii.Aaa piticii nostri au acelasi premergator.Vad ca Thea inca il foloseste...la noi e demult mobila.

claudia vai dragii de voi prin ce ati mai trecut...bine ca Vladut e mai bine!De la ce a luat microbul respectiv?Tu cum te simti dupa operatie?

Ile felicitari pt examen!Sanatate lui Viv!

Ileana ma bucur sa aud asa o veste buna!Sa dea Doamne-Doamne sa ai un bebe sanatos si de nota 10!!!!!

Kim felicitari si tie pt exam!

MP ce ma bucur ca baietii sunt ok acum!Cand mergeti acasa?

Ada ptiiiuuu noroc ca Maia poarta rosu!!E O SCUMPA!!!!!

Delia ce tort super a avut Rudy!!Iar tu o frumoasa!!!!

cat acum ma uit la pozicile voastre...ce-mi place cum s-a infipt Anna in tort!!

Fetelor scuze ca intru asa de rar dar acum incep pregatirile pt nunta si botez si alergam de colo-colo pt toate cele.
Am pus si pozici noi in album si un filmulet.
Va pupacim pe toate si mai ales pe ghiocei!!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

Filmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, ANA ! (de aalina2003)

Sa traiesti, sa fii sanatoasa si norocoasa !
Alina, poate pui si tu niste poze de la party. Te-am mai rugat sa ne arati niste poze cu tine si Ana, dar nu ai vrut. Daca nici acum nu vrei sa ne arati poze, o sa cred ca esti persoana publica.

Noe, super pozele ! Care dintre bunici e mama ta ? Cea cu ochelari e socrela ? (eu asa banui )

Poli, ai un televizomannnnn !! Dar e super si emisiunea aia cu cantece interpretate de copii, m-am uitat si eu cot la cot cu Nick. Si MAINE nu ai nici un party ?? DELOC, DELOC ?

Delia, petrecere frumoasa in week-end ! Te asteptam cu poze si povesti.

Miha, sper ca nu te-ai suparat pe mine. Cand am dubii asupra memoriei mele, parca innebunesc. Scormonesc pana aflu daca ma insel sau nu. Iti dai seama ca n-am nimic cu tine. Aoleu ca abia azi ma gandii la asta cu supararea ! Baga 2 randuri sa ma linistesc, te rog !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_d spune:

La multi ani Alesia Ioana-Bitab!

La multi ani Matei Calin-MP!
La multi ani Anne Bianca-Noe!

La multi ani Ana-AAlina!

Sa aveti parte de multa fericire,sanatate!Sa va fie viata vegheata de ingerasi pazitori,care sa va indeplineasca toate dorintele!

POZE

Mergi la inceput

Irina,a stat cuminte Andrei la tuns?
Eu am un par f.des si tata ma bate la cap sa-l rad in cap pe Vladut,ca parul meu des se datoreaza faptului ca m-a ras in cap dupa ce mi-a rupt turta.Eu nu cred in asa ceva,dar ma bate gandul sa-l tund cat mai scurt,pentru regenerare.Nu stiu daca s-o fac acasa sau sa ma duc la Ciufolici.Cred ca o sa-l apuce toate crizele din lume.Sau mai bine ii las plete pana la brau,tot rade el cand ii bag termometru in poponeata.
Andreea_Georgiana,noi am fost la Knossos in perioada 6-13 iunie,cu o saptamana inaintea voastra, si am stat langa aleea de marmura care duce la plaja.A fost o vacanta f.frumoasa si m-as intoarce oricand cu drag acolo.In iunie vrem sa mergem in Turcia sau Tunisia.Recomanda-mi te rog statiunea si hotelul unde ai stat in Tunisia.
Te rog mult sa-mi trimiti nr.de telefon si adresa fabricii de pantofi pe adresa mea de mail claudia_dob@yahoo.com.
Cat,ma bucur ca Daria si Anna sunt bine.Mi-au placut mult pozele de la ziua Annei.
Delia,ce mamica sexi!Peste ani Rudy o sa arate cu mandrie pozele de la mot prietenilor lui.
Noe,super fata si super tort!
Polixeni,iti doresc cat mai putin stres in pregatirile de nunta si botez.
Ce obrajori are Nick!Asa era si Vlad in vremurile lui de glorie.Vorba doctoritei de garda de la Alexandrescu:"din gras(3.800 la nastere) ai ajuns slab(9.300)".El mananca destul de bine,se scoala noaptea si incepe sa-mi ceara "papa",dar nu se pune nimic.
Microbul,este de fapt un virus,care se ia f.usor prin stranut,atingere.Nu intra in panica!Nu inseamna acum sa fugim cu copii de toata lumea!Asa eram in primele dupa iesirea din spital,dar mi-am revenit.
Operatia mea e bine:nu ma doare si semnele sunt f.f mici(incizii de 3-4 mm).Pana in iunie cand vrem(sa vedem si daca reusim)sa plecam in concediu,n-o sa se mai vada nimic.Trebuie sa merg mult pe jos si Vladut ma ajuta mult in sensul asta.

Noi mergem azi la pediatra la control si pregatire pt.bilantul de un an.Vaccinul de la 1 an o sa-l facem la 1 an si jumatate.
N-am pregatit nimic pt.ziua lui si pt.mot.Am facut o programare pt. un loc de joaca langa ProTv,dar mi-e teama ca e prea mic ca sa inteleaga ceva.

POZE

Mergi la inceput

La taiatul motului,respectiv ruperea turtei,ati luat cadou pt.nasi?Ceva simbolic sau mai substantial?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Irina71

Miha, sper ca nu te-ai suparat pe mine. Cand am dubii asupra memoriei mele, parca innebunesc. Scormonesc pana aflu daca ma insel sau nu. Iti dai seama ca n-am nimic cu tine. Aoleu ca abia azi ma gandii la asta cu supararea ! Baga 2 randuri sa ma linistesc, te rog !

Fii serioasa! Chiar te invidiez ca ai asa o memorie buna...stai linistita ca nu o sa ti-o pierzi! Si eu am scormonit!...Am aflat astfel cand e ziua prietenei mele Cristina...care a scris prin primele capitole...una cauti, alta gasesti!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

LA MULTI ANI Bia si Matei pentru ziua de ieri si Ana pt ziua de azi sa cresteti mari, sanatosi si frumosi sa aveti o viata fericita plina de noroc si realizari!

LA MULTI ANI cu intarziere si celorlalti bebelusi carora nu am apucat sa le urez
David-Alexandru - - Dananita
baietel - - Ayryny
Mario Valentin - - Ema.72
Andrei-Ioan - Aileana
Bogdan - - Diana1968
Matei - - Tili
Alesia Ioana - - Bitab
Sa aveti de asemenea parte numai de bucurii in viata si multa sanatate

Monica un LA MULTI ANI din inima si pentru tine, sper sa ai parte de un an mai bun fara imbolnaveli de micuti si drumuri departe de casa, sa te intareasca Dumnezeu sa-ti dea putere sa fii in continuare aceeasi mama buna si sensibila.

Fetele ma laudam ca revin in forta da ma laudam degeaba.... de o saptamana bolim cu totii. Maria de trei zile nu merge la gradinita, e racita, muci la greu si febra, ieri mi-a facut 39 am mers cu ea la urgente dar ne-a trimis acasa spunandu-ne sa luam in continuare tratamentul pentru raceala (care il facea deja de 3 zile) si ne-a dat doua supozitoare just in case... astazi iar a facut febra ceva mai mica ce-i drept, 38, dar tot a facut... si stau eu si cuget daca ia medicamente de o saptamana nu ar fi fost normal sa i se amelioreze raceala? Nu e ciudat ca dupa 3 zile de tratament sa faca febra asa de mare? Acum doua zile am facut si eu febra 37.7 da am crezut ca si mor, deja imi faceam tot felul de scenarii... stiu ca adultii suporta mult mai greu febra decat copiii dar totusi ce greu trebuie sa le fie si lor.... la 39 de grade nici nu vreau sa ma gandesc.... aaa si sotul cazuse la pat tot cu febra, ceva mai mica decat a mea... Valea Plangerii era la noi in casa. Eu m-am pus pe picioare cel mai repede, dupa o noapte am fost ca noua, sotul si Maria inca sunt subrezi. Tot saptamana asta am fost si mi-am facut toate analizele (ne obilga de la serviciu o data pe an) inclusiv o mamografie si P.N. Astept rezultatele in doua saptamani.

De sambata ne laudam si noi cu primii pasi (acu cand e molesita de boala a inceput si ea sa mearga singurica...) care-s tare timizi si maruntei. E foarte precauta si inceata de parca ar calca pe taciuni aprinsi. Alte ispravi ar mai fi ca a aflat ce gust au tigarile lui tati, de mult le vana dar era prinsa de fiecare data la timp. De data asta insa a reusit sa manance jumatate de tigara... iar a doua zi a aflat ce gust are si sapunul Fa alb (ascuns de mami, nostalgica irecuperabila, printre niste batistute). Ne-am tras si machiaj ecologic drept urmare a unei coliziuni c-o jucarie de lemn pleoapa ochiului stang este de un albastru foarte intens care probabil in cateva zile va deveni verde galbui... Am facut si controlul de un an si ne laudam cu 9,6 kg si 77 cm si nenea doct a zis ca suntem isteata ca am trecut testul cu tine jucaria da-mi jucaria...
Sufera de logoree si aici nu stiu cui seamna ca nici eu nici tati nu suntem genul prea vorbaret... Cand e la ananghie zice "meama" cand mananca papa bun zice "mamma" cand il vede pe tati zice topita "paapa" iar cand ii e sete cere "pa" de la "apa". Cand vede geaca stie ca pleaca si aici o da pe japoneza, zice "kou" de le ikou" care inseamna "hai sa mergem" (na ca va dau si lectii de japoneza!) Aaaa si mai stie sa raspunda cu "da" la orice intrebare. Mai zice multe alte cuvinte dar fara a le sti intelesul. Chiar o faza haioasa eram intr-un magazin si Maria urla in gura mare takai takai takai, care inseamna "scump" (la pret, nu la infatisare). Lumea deja intorcea capul, radea... ma simteam destul de prost da na.. ce sa-i fac... Si acasa intr-o zi i se pusese pata pe "baka" (inseamna prost) bine ca nu l-a mai repetat de atunci. Aaa mai zice si "cap". Am incercat sa profit si sa o invat care-i capul dar nu face legatura, pt ea e doar un cuvant care o amuza pe mami si cand are chef de hlizeala vine la mine, zice "cap" si incepe sa rada fortat...
Tot cu cantec mananca, nu are stare si mai nou a descoperit ce amuzant e s-o hraneasca pe mami asa ca in fiecare dimineata micul dejun il primesc din manuta Mariei (care daca include branza se confisca caci puiul e mare devorator si nimereste in propria gurita). Mami mai trebuie sa mai manance si jucarii cand vrea puiul si uneori chiar si pe suzi

Desi inca nu e botezata (cred ca a ramas singura dintre ghiocei necrestinata) m-am suparat eu intr-o zi si i-am pus pe o tava tot felul, apoi i-am dat sa aleaga. A ales asa: 1. un trandafir 2. o carte - Marguerite Yourcenar 3. telul in mana dreapta si foarfecul in stanga 4.bratarica ei de aur. Ar mai fi avut la dispozitie farduri pe care le-a atins prima data dar nu le-a luat in mana, doar le-a dat deoparte, pix, dictionar, aparat foto, un National Geographic, poza ei, bani, cd, perie de par, telecomanda.

Am scrise raspunsuri pt fiecare de la capitolul trecut dar nu am apucat sa le postez. Sper s-o fac cat mai curand... poze de la party inca nu am pus sper sa o fac week-end-ul asta.
Va pupescus si pe curand (sper!)

rocsana si bebe maria (3 martie 2006)

Mergi la inceput