probleme cu memoria

probleme cu memoria | Autor: mt

Link direct la acest mesaj

am nascut de 5 luni si inca mai am probleme cu memoria. voi v-ati confruntat cu o astfel de problema????
teodora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Eu cred ca da, deoarece am ca am uitat complet sa te sun...no coment.
Avand in vedere cat de ocupata esti acum cu Ana, faptul ca ai multe de facut, nu stii ce sa faci mai repede, mie mi se pare normal sa uiti, ca doar oameni suntem nu roboti.
Multi pupicei Anei.

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

In timpul cit ai fost ti-ai facut analizele de vitamine?
Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema la ultima sarcina si pentru ca sint mai "coapta" am pus totul pe seama virstei,insa la analize mi-a iesit vitamina B12 mult sub limita inferioara. Mi s-a recomandat sa i-au in fiecare zi o tableta de vitamina B12. Am luat ultimile 3 luni de sarcina si pe urma inca 3 luni dupa ce am nascut.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jade spune:

vezi sa nu fie si o lipsa de fier - f. posibila dupa nastere - pt. ca si asta duce la astfel de probleme. am patit-o si eu.
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

analize de vitamine???? nu am mai auzit. insa cand am fost insarcinata ana a avut o intarziere de crestere cu o luna de zile pentru ca nu acumula vitaminele administrate de mine. a trebuit sa fac perfuzii mult timp.....

ce ma sfatuiti sa fac??? ce analize??? unde se fac astfel de analize de vitamine???

teodora si micuta ana

delia, te mananc!!!!!!! cand ne vedem????

Mergi la inceput