Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 26
Zuzilici spune:
Sunteti dragute voi mai fetelor dar sincera sa fiu nu cred c-am sa ma mai intorc vreodata in tara. Acum sunt exact ca o creanga de pom care a fost rupta si-a prins ceva radacini firave aici, dar nu-i copac. Daca vrei s-o pui inapoi la capacul de unde s-a rupt nu se mai prinde. Vorba aceea nu-s nici cal, nici magar. Nici in canada nu-s un copac, dar nici parte din copacul romanesc nu mai sunt. Ce viatza!
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
oLo spune:
Zuzilici: vino la Paris. Si aici ploo mult. Uneori e si soare.
Am auzit ca 80% din japonezii care vin la Paris, fac depresie. Tu nu esti japoneza. N-o sa faci depresie ;)
Drept de munca poate obtzinetzi mai usor fiind canadezi si romani (iuropeni)...
Zuzilici spune:
Ei da, Olo la asta chiar nu m-am gandit...ca n-o sa cad in depresie ca nu-s japoneza. Si pe tine chiar nu te-apuca pandaliile ca ploua prea mult???
Ca tot am vorbit de japonezi am citit si cartea: Memoirs of a gheisa! Filmul a fost facut un pic mai diferit si cu finalul mai putin detaliat fatza de carte.
Gata! plec la dentist.
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
Bfly spune:
Buna fetelor!
Am incercat sa pun filmuletele pe contul de pe www.4shared.com, dar nu mi le primeste. Imi pare rau!
Am incercat sa gasesc o cale ca sa vi le pot da si am reusit. E un pic mai complicat, dar sper sa nu fie foarte dificil pentru voi. Procedura e aceeasi practic ca la contul de pe 4shared.
Am gasit un site care ma lasa sa pun filmuletele, dar merge destul de greu. Cu alte cuvinte dureaza. Am pus deocamdata un film cu exercitii facut de romani. Daca vreti sa-l vedeti doar, se poate. Daca vreti sa-l si downloadati se poate si asta.
Uite cum se face! Va dau un link: http://www.esnips.com
Cand dati click vi se deschide pagina principala a site-ului si trebuie sa intrati la sign in unde username este tot noustildeviata@yahoo.com si parola tot slabitifrumos. Dupa ce va logati se deschide o pagina care are in partea de jos un filmulet care, daca dati click pe el, se va deschide. Sub filmul care se deruleaza aveti un buton pe care scrie download. Si de acolo il puteti lua.
Puskin, de luni sunt pe metereze! La tine cum a mers pana acum?
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Zuzilici spune:
A am uitat sa va zic ca de cand am venit din Vancouver Isabella merge singura prin toata casa si de vreo 2-3 zile ma striga: Mama, mama! 
Bfly multumim frumos! 
Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilici
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
A am uitat sa va zic ca de cand am venit din Vancouver Isabella merge singura prin toata casa si de vreo 2-3 zile ma striga: Mama, mama!
Bfly multumim frumos!Rubinele Castigatoare
~~~~
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
...azi-maine se marita!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Mik spune:
Raport pe scurt : stagnez. uite-asa !
Pup pe toate si mai ales pe Zuzilici, mamica fericita de Isabelle mergatoare (si bipeda!). Felicitari !
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Bfly spune:
Cu placere Zuzilici! Sa stii ca o sa incerc sa pun link-ul la semnatura, daca serifa noastra nu il pune pe prima pagina. Numai ca nu stiu exact cum sa fac. Poate imi explici tu, te rog!
E pentru prima oara cand pronunta cuvantul mama?
Daca da, cred ca ai avut niste emotii cand ai auzit-o!!! ![]()
Eu numai cand ma gandesc cum va suna din gura lu' fii-meu, ma ia cu fiori de fericire!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Tzuni spune:
Mi-era teama de momentul asta! Delidana-serifa bantuie pe subiectul nostru si "decerneaza" porci! 
PS. Cred ca iar o visez la noapte calare pe matura! 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Delidana spune:
Fetelor, am facut modificari in lista, va rog sa verificati si sa-mi spuneti daca ceva nu e in regula.
Va rog sa-mi spuneti cit ati slabit (pe echipa) si procentul, ca sa modific si acolo datele.
An_k, felicitari, ai schimbat categoria! 
Felicitari tuturor fetelor care au slabit! 
Nu stiu ce m-a apucat azi, dar am stat pe la bucatarie, eu care nu prea ma impac cu dumneaei.
Am facut lipii, humus si o ciorba de vegetale cu smintina de nuca de cocos. V-am zis ca am chef de experimente. ![]()
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie