Nou stil de viata (133)
Raspunsuri - Pagina 18
doroty spune:
Buna dimineata!
Ieri nu am intrat si azi am lecturat constiincioasa tot ce ati scris. M-am uitat cu placere la pozele voastre.
M-am abatut mult de la scarsdale, cum va scrisesem ,cu slaninuta, jumari, palinca, si azi am 76.5 kg
.
Dar sunt foarte optimista si bine dispusa
poate si pentru ca iau vitamine.
De 4 ani am un NOU STIL DE VIATA
, nu mai folosesc ulei de floarea soarelui pt gatit si ulei de masline pun doar crud in salate.Nici alt fel de grasime nu folosesc.Din cand in cand fac cartofi prajiti pt baietii din viata mea.
http://community.webshots.com/user/doroty22
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
doroty spune:
De multe ori mi s-a parut ca greutatea indicata de cantar e derutanta si de aceea eu ma si masor in talie si peste solduri ca sa vad intradevar cum stau.
http://community.webshots.com/user/doroty22
ina C spune:
Raportez : 76 kg, deci - 1.500
Sper sa mearga in continuare, oricum 50% e datorita voua!!!!!
Alma, ai dreptate, noi intram mai rar.E bine insa si asa daca raportam kg minus,nu?
Oricum, tare m-am mai chinuit saptamina asta.O fi de la Magne B6?Am o pofta de mincare nebuna si mai ales de ciocolata alba.
O zi minunata!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
doroty spune:
Fetelor, ati citit asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96404 ?
Mi se pare un punct de vedere foarte interesant . Nu stiu cat de fondat este dar nici nu pot sa spun ca este o aberatie totala.
olim spune:
salutare tuturor
cantarul meu cred ca a inebunit.Am 86 de kile, si ieri aveam 84.5, nu mai inteleg nimic
.Sper sa nu ma certe prea tare fetele, si sa fie foarte suparate pe mine, dar recuperez eu acest minus.
Va doresc o zi frumoasa tuturor
Andre_ea - Adameasca - Olim - Diana
Claudelu spune:
UAU echipa noastra saptamana asta a dat jos 4.9 kg
La mai multe, la mai mare fetelor
Si in total, in cele 2 saptamani 8.5 kg 
Alma, da cred ca suntem cele mai lenese la scris. Eu banuiesc ca la fel ca voi am o scuza...munca, munca si iar munca...bat-o norocu de munca 
Nou stil de viata

Cookie-
Alma-
Ina-
Claudelu
alma_n spune:
quote:
Originally posted by ina C
Raportez : 76 kg, deci - 1.500
Sper sa mearga in continuare, oricum 50% e datorita voua!!!!!
Alma, ai dreptate, noi intram mai rar.E bine insa si asa daca raportam kg minus,nu?
Oricum, tare m-am mai chinuit saptamina asta.O fi de la Magne B6?Am o pofta de mincare nebuna si mai ales de ciocolata alba.
O zi minunata!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
Este perfect!
Chiar ma bucur ca am nimerit intr-o echipa care mi se potriveste ca o manusa.
Cristina_C spune:
Neata!
Exact 63,5 ca si saptamana trecuta pe vremea asta, deci stagnare.
Mi-a fost copilul bolnav de marti dupa-masa (azi nu mai are febra
) si, de stres, am scapat la duciuri.
Azi in schimb am inceput-o bine. De dimineata am baut numai 2 pahare de kefir si ma simt plina.
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
Trinity spune:
Neata fetele!
Fraaate io nu pot sa tin pasu' cu cat scrieti voi ![]()
quote:
Originally posted by DianaR
[
Trinity bine ai venit! Sa inteleg ca pe sot il cheama Neo?Spor la slabit!
[
Multumesc Diana, he-he, asa vrea io'
scarmanus dieta pe care o tin eu este vegetariana, daca te intereseaza.
Si apropos de asta, sa o postez aici sau sa o pun pe contul creat pentru diete?
Si acum raport de haleala (ca de kg nu am cum, ca abia ieri am inceput).
Ce am papat ieri:
D: sucul de la 2 portocale rosii
P: 2 cartofi fierti in coaja cu 1 lingurita ulei de masline si mirodenii + cateva ridichi
S: Spanac + 2 feliute paine integrala pesmeti
Si pt ca pe la 9 m-a luat o foame de as fi halit tot frigiderul am mancat o banana mica + suc porto rosii
Meniul de azi:
D: suc de la 2 porto rosii si dupa 1 ora clatita din cereale integrale (fara ulei) cu gem fara zahar si putina nuca prajita in cuptor
P: o sa pap tot spanac + pesmeti paine integrala
S: inca nu stiu - probabil mancarica de fasole pastai si un fruct ceva mai tarziu
Pupici si spor la slabit si la raport !
mamica dulce spune:
Buna dimineata!!!
Raportul meu e 81.500,adica -500g
Nu e rau,dar se putea si mai bine...
Ruxandra...stiu ca e frustrant sa tii dieta,sa faci sport si sa te ingrasi
,dar lasa ca pana la sfarsitul concursului o sa trecem amandoua de prag-tu de ala de 75 si eu de cel de 80!!!! Am eu o presimtire![]()
Sigridutza-sper sa ne faci si tu o surpriza placuta :)
Inni-astept cu nerabdare raportul tau,sper ca e mai bun decat al nostru la un loc![]()
Delidana-ai intrebat ce e cu Steak Diet -eu am postat-o la subiectul trecut,in lista lunga cu diete traduse de mine,e foarte faina,eu vreau sa o tin de maine,mie mi se pare satzioasa si echilibrata,in nici un caz nu se moare de foame cu ea.O caut si o postez iar.
Cookie
,ma bucur ca v-am facut o bucurie.
Cornelia-tu ma intrebai de dieta cu lapte si banane? N-am mai tinut-o ca am calcat stramb
Tzuni-esti in toane proaste??
cum adica frumoasa si grasa ca o vaca???? La 64 de kile??Si la ce frumoasa esti in poze??![]()
Pai draga mea,asta inseamna ca iesim la pascut in gasca![]()
In legatura cu ideea me de a recicla un subiect vechi-acum am vazut si eu ca nu se poate.
Asa ca il putem transforma pe asta,inainte sa fie inchis.Cand ajungem la pagina 19,(sau chiar de azi-maine,sa nu fie atat de mult de sters)deschidem numar nou si il facem pe asta colectie de diete! Nici asa nu se poate? Delidana-tu esti serifa pe subiectul asta,numai tu il poti manevra-ai timp sa te bagi la asta?
Va pup,o zi frumoasa!!!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval