Nou stil de viata (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by puskin

Bfly, eu zic sa incerci Scarsdale 2 saptamani sa vezi cum e. Mie mi se pare ok si mancarea suficienta...plus de asta nu stiu de ce Andreea e dezamagita. Mie 3 kg in 2 saptamani mi se pare super ok, nici exagerat si periculos de mult, nici prea putin.

Pai speram si eu la 4 kg de data asta. Cand ti se promite marea cu sarea (7, respectiv 9 kg), 3 kg par asa putine!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by Bfly
Azi sunt deja mai bine. Am iesit din criza financiara si mi-am propus de luni sa incep un nou regim. Inca nu stiu care. Se pare ca scarsdale v-a dezamagit. Eu pe ala vroiam sa-l incerc. Oricum dupa zodie se pare ca trebuie sa caut un regim cu lamaie, verdeturi, peste si carne.

Pai Scarsdale este pentru tine.

Eu aveam asteptari prea mari, de aceea am zis ca m-a dezamagit. Pana la urma 3 kg in 2 sapt. e foarte bine.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andreea,

probabil ca 9kg in 2 sapt slabesc cei/cele cu foarte multe kg de dat jos. Eu care mai am 10kg nu ma astept in nici un caz la 9kg...oricum nu e sanatos sa slabesti atat de repede.

Eu as fi foarte multumita cu 3kg/2 saptamani. Chiar extrem de multumita...

Bfly, hai si tu cu mine la Scarsdale .

Tzuni, nu-mi vine sa cred ca tu esti asa mai mutulica.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Bun venit scarmanus & Trinity

Acum citeva zile mi-am cumparat DVD-ul cu Andreea Raicu - Tae Bo. Si plina de verva, si simtindu-ma ceva mai bine (oare s-o fi sfirsit raceala?!?) m-am apucat io cu mindra mea mica in mijlocu' sufrageriei.

Dupa 8min si 40 sec de incalzire am cazut lata.... ma dureau toate cele, m-am anchilozat, m-am rablagit, o forma fizica de kko

Deprimant rau, si daca maine dimineata n-o sa vad ceva frumos pe cintar moooooooor.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:

Vad ca nu ziceti nimic de contul pe care l-am creat pt postarea dietelor! Nu va place ca l-am facut? Vi se pare complicat de utilizat?

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

A durat ceva pana m-am prins ce si cum.... Desi inca nu m-am lamurit cum pot posta eu acolo cure de slabit? Bfly, daca nu ma descurc, ti le trimit tie si le pui tu acolo, ok?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Andreea, eu sper la mai mult de 3 kg in 2 saptamani, dar daca nu se poate asta e! E bine si 3 kg!

Ruxandra, de luni sunt cu tine! Mersi de invitatie!

Tzuni, nu e greu sa pui dietele acolo. In partea de jos a paginii de pe cont e o casuta unde ai butonul browse in dreapta un pic. Dai click pe browse si se va deschide fereastra cu ce ai tu pe calculator. Cauti unde ai tu dietele si selectezi fisierul pe care vrei sa-l pui, apoi dai ok. Nu-ti mai ramane decat sa apesi pe butonul cu UPLOAD aflat un pic mai jos de cel cu BROWSE. Si gata! Dupa ce se incarca fisierul tau, o sa-ti apara pe pagina unde sunt si cele puse de mine.
Daca nu te descurci totusi, mi le poti da mie sa le pun acolo. Nu-i nici o problema! Le pun cu draga inima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele!! Care e atmosfera inainte de raport ? Situatia Germaniei (eu si sigridutza) e fooooarte stabila,cu diferente minore fata de ultimul raport
Inni,Ruxandra sper ca voi stati mai bine,salvati onoarea portocalelor!!!!

Bfly,multumim de munca prestata cu linkul,in seara asta o sa salvez dietele traduse de mine si o sa le pun acolo.O rog pe Delidana sa puna linkul undeva pe prima pagina,eventual sub "Intrebari pentru noile venite".Ma intreb daca nu se putea mai simplu...n-am nici o idee acum,dar poate putem face ceva fara sa fie nevoie sa salvam pe PC ca sa dam upload,sa salvam alt file ca sa-i dam download.Hmmm...niste linkuri care sa se deschida direct la dieta cred ar fi mai simplu,poate nu toata lumea are PC acasa,poate la serviciu e incomod si poate nu toata lumea se pricepe..

Uite ca mi-a venit si mie o idee...ce-ar fi sa stergem toate postarile de la un numar vechi,ex 130,,il rebotezam "diete pe alese" sau ceva de genul asta si il punem ca link pe prima pagina.Si acolo adunam tot ce avem..adica serifele baga pe link ce posteaza fetele in decursul timpului.Si asa s-ar putea face o colectie reusita,usor de accesat,de citit,de printat..

Ma duc acum sa mai beau un antiadipos,poate-poate

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Mamiko, ideea ta e buna! Daca imi permiti as face o modificare la propunerea ta: de ce sa ne chinuim sa stergem un capitol vechi, cand putem deschide un nou subiect cu o denumire specifica ("diete pe alese" este deja un subiect la Femina intim)...vedem noi ce gasim si sa posteze acolo fiecare ce are ca sa le dam serifelor mai mult de munca si sa fie munca impartita. Serifele doar sa aiba grija sa tina pe prima pagina link-ul.

Nu m-am gandit ca poate unele fete n-au computer acasa...sorry! Mi s-a parut mai usor sa dea upload direct din calculator, decat sa stea sa scrie diete peste diete. Dar intr-adevar in varianta ta e mult mai usor de accesat, de printat si de sesizat de toate fetele.

Va ! Noapte buna!

Mergi la inceput

quote:

Mamiko, ideea ta e buna! Daca imi permiti as face o modificare la propunerea ta: de ce sa ne chinuim sa stergem un capitol vechi, cand putem deschide un nou subiect cu o denumire specifica ("diete pe alese" este deja un subiect la Femina intim)...vedem noi ce gasim si sa posteze acolo fiecare ce are ca sa nu le dam serifelor mai mult de munca si sa fie munca impartita. Serifele doar sa aiba grija sa tina pe prima pagina link-ul.

Nu m-am gandit ca poate unele fete n-au computer acasa...sorry! Mi s-a parut mai usor sa dea upload direct din calculator, decat sa stea sa scrie diete peste diete. Dar intr-adevar in varianta ta e mult mai usor de accesat, de printat si de sesizat de toate fetele.

Va ! Noapte buna!

Mergi la inceput

Mda...m-am pacalit!
Am facut o rectificare: prima oara am scris "ca sa le dam serifelor mai mult de munca" si in a doua postare am rectificat in "ca sa nu le dam serifelor mai mult de munca".

Am crezut ca se corecteaza direct textul! Offff oboseala asta!
Noapte buna din nou!

Mergi la inceput