Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANA pai nu apuc decat sa beau o cana cu lapte pe fuga.Acum am mai bagat niste curmale ca-s lihnita de foame is nici 11 nu-i ce sa fac mai bag si un piscot-doua pana atunci

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Neatza gagici...
Pufmic...parca il vedeam pe Dani cand scriai de Vladimirtata, caca, apa, ta-ta(tai-tai) pa,papa,nana(sandra) da (dar fara voce ci da din cap) nu( un nu facut cu capul si din gat) sanatosi sa fie ca in rest or vorbi ei la timpul lor
Moni...da gurmanda esti draga dupa kg pe care le ai nu s-ar zice
Giova...bine ca nu a plans dupa tine. Sunt curioasa de maine incolo ca la ora asta a realizat cu sigurantza ca nu esti acolo. Dar va trece...nu iti face griji ca fiecare vom trece prin asta si unele au si trecut deja.
Ana.. la Clarita.
Irina, Mirela,Cosmi
Dana la muscacioasa Roxana
Dupa ora 13 dau si eu o fuga la facultate sa imi platesc rata pe luna asta (420 lei) si apoi merg pana in Selgros sa vad de tenisii de care vorbea Giova. Dani are tenisi de la Nik-Nik (aia portocalii) si sunt foarte rezistenti dar sunt nr 19 si ii sunt ficsi. Mai vreau sa ii cumpar o pereche tot portocalii nr 20 sa ii poarte la primavara-vara.
LA MULTI ANI JG

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi.
Janina La multi ANi!!!!
Giova, asteptam vesti sa ne spui cum a fost Marco la gradi.
Eu aseara am luat o super palma de la Matei.
Statea pe covor (ca altfel nu ma lasa....sa stau) si a venit in fuga la mine....direct cu palma ridica...bai si cand mi-a palit una am vazut stele verzi....
Ce l-o fi apucat nu stiu....ca radea...
I-am spus ca nu e voie si nu e frumos sa faca asa ceva...
Te-ai gasit...
Cum sa reactionam in astfel de situatii?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Toanca...nasol..
Pai deocamdata trebuie sa ii explici cu frumosul ca NU e voie, ca nu e bine ce a facut. Odata si odata va pricepe, cred ca a facut-o din joaca nu cu buna stiintza.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Din pacate Diana o face cu buna stiinta
Aseara la hinte voia neaparat la niste hinte d-alea de copii mari,cu lantzuri si o tabla balanganitoare pe care nici eu nu as fi putut sa ma tin ca lumea,d-apoi ea! Si s-a crizat,ca n-o las,am luat-o in bratze cand am vazut ca zbiara si m-am trezit cu o palma peste bot de nervoasa ce era.Noroc ca era deja cam intuneric,ca ma face de mirul lumii p-acolo.Si mami zice ca a mai patit asa cu ea prin zona
Noa educ-o Zi-i ca nu-i voie cand urla de se aude pana in cartierul vecin

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Janina

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Si eu am patit-o ieri cu Vladimir. L-am tarat cu mine pana la agentia fiscala, sa iau un certificat ce-i trebuie lui tac-su (aici trebuie mentionat ca asta din urma merita impuscat pentru ce zi am avut ieri). Bineinteles ca s-a plictisit in carut si a vrut pe jos. Cand am vazut ca bantuie din ce in ce mai departe de ghiseul unde aveam eu treaba, l-am luat in brate. Gresit! Mi-am luat o palmita, de-mi venea sa forez de rusine. Acum, nu stiu daca a fost intentionat sau din greseala, ca el cand se enerveaza cam da din maini in toate partile, cert e ca mi-am luat-o. Si nu l-am pleznit vreodata, eu nu-mi dau palme singura, taica-sau e mai mult lipsa si cand apare nu ne batem, ba din contra.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic
http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

EU O LAS PE JOS NUMAI CU HAMUL:ALTA VIATA!
CA SI ASEARA EA UMBLA PE LA CARUCIOARELE SI TRICICLETELE COPIILOR AFLATI PRIN ZONA LA NISIP SAU HINTE,SA LA RASTOARNE ... DA' IO NUMAI TRAGEAM DE HAM SI STOP!
SI BAGA LA ALERGARI PE TRASEU SI EU FUGA CU HAMUL DUPA EA ... IAR SE UITAU TOTI CA LA URS "VAI CE SCUMPA E ... VAI CE MICUTZA E... UITE CE FUGE ... ETC."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Salutam si noi ca asa e frumos
Bulina s-a trezit azi dimineata pe la 5 ca avea chef de povesti dupa ce ca aseara s-a culcat la 21...i-am dat laptic dar a papat numai vreo 50 ml. si pe la 7 s-a culcat iar pana la 9 ,a papat iar si am iesit o ora afara si acum doarme...sa se trezeasca si o taiem iar afara
Monica si Iarina adoarme la noi in pat si apoi o pun in patutul ei ca altfel numai in picioare e si face ture ...a venit papica? Pofta mare!!!
Giova ai sunat? Cum e? Sa ne povestesti ca abia astept
Pufumic pupam pe Vladimir cel pletos ca tare imi mai place pleata lui
Dana
Toanca si Iarina ne mai paleste cand nu ii facem pe plac...Matei sigur din joaca te-a palit.
Ana la Clara.
Bianca ,Iarina sta cuminte in carucior dar cand se opreste vrea pe jos asa ca numai cand e in miscare caruciorul sta [:D
Ursulino am vazut-o pe Raisa ce somnic ii era...dar suzi nici macar nu o scapa si cum se auzea ca trage din ea
Irina, Cosmi, Mirela, si restul mamicutzelor si spiridusilor multi

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Ali, Ana...dani sta in carucior si daca ma opresc
Chiar ieri a fost laudat ca m-am oprit si am discutat cu o cunostiintza si am povestit vreo 20 min si Dani statea si se uita la oameni pe strada.
Plus ca eu ies cateodata cu Sandra, ea ramane afara cu el si eu intru in magazine fara probleme, si ei asteapta in fatza magazinului.

Craciun 2006

Mergi la inceput