Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Dani nu mai mananca noaptea de cand avea 3 sapt. L-am dezvatzat atunci de mancat noaptea si i-am dat ceai si in afara de noptile cand se trezea pt dinti el nu se trezeste sa manance. Cand face scandal mare i dau ceai, cand nu, il iau in brate se linisteste si se culca inapoi. ceaiul e alternativa laptelui, dar nici nu e bine sa isi faca un obicei sa se trezeasca noaptea pt ceai. Cand am nascut-o pe Sandra mi-au spus cele din spital sa nu ii dau noaptea sa manance ca oricum avea 3.800 si asha am procedat si la Dani.
Nici Dani nu sta sa il invatz lucruri. Ii arat se uita la mine si cu asta gata. Pricepe tot dar arata numai ce vrea. De mai bine de 1 luna ma chinui sa sa imi arate ochii si doar de 2 ori mi i-a aratat si cred ca intamplator.In rest vb in limba lui, tot timpul il invatz cuvinte noi dar zice numai cum vrea el. E baiat, asha e el.. si asta e. Are timp.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna si de la mine
Ali ce cumintica e Iarina mai.Cum sta ea in carut si se uita in jur.Andrei nu mai vrea sa stea deloc in corut numai pe jos vrea si sa dea cu piciorul in toate gunoaiele eventual sa le bage si in gurita.
Cata ai mare dreptate sa faci asa cu Bia.Aglomeratia si contactele sunt f importante pentru ei .Asta e unul din motivele pentru care mai stau inca la mama.
DanaE pupicei la Muscacioasa si Oanei.
Mirela pupicei pentru Dani .Sa ne dai vesti despre operatie...
Alina ce misto ca stati mai mult afara la plimbare...hai pupici.
Moni, Giova, Irina, Toanca , Oachi ,Biancasi tot restul pupicei.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Acina, cum e Andrei?
Ingrid pe unde e?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bianca...atat...vezi-ti de treaba ta.
Fetele cu riscul de a ma repeta...ca parca s-a mai discutat...are cineva chef sa imi explice chiar si pe pm care e treaba cu decalotarea, ce si cum...please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost o ora in fata blocului cu masinuta.
am facut poze si un filmat, le pun imediat.

De Ingrid nu mai stiu nimic. nu e nici pe mess.Daca aflu ceva va anunt.
Irina cu decalotatul parerile sunt impartite, asa ca nu stiu ce sa zic. Noi il decalotam dupa fiecare baita, mai nou. I se vede varful si atat.mai mult nu fac, de fapt Clau il face nu eu, ca nu-mi place.

Pai vedeti de ce vreau sa-l duc la cresa? acolo sunt multi copii, educatoare, etc. asa sper sa interactioneze si marco si sa invete mai multe. caci cu mine nu vrea. In schimb cat a fost mama cu sor-amea si cu dani a invatat o gramada.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Dani e decalotat complet de la 7 luni. Eu am nu am reusit acasa, i se vedea doar jumatete de cap. L-am dus la pediatru si l-a facut ea , apoi a pus o crema cu anestezina. In ziua a plans de cate ori facea pisu dar a trecut.
Acum i se vede tot capul+ santul de dupa.
Ana
Merg sa imi hranesc strumful.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asta cred ca e problema noastra...ca se vede doar capul, dar mai jos nu am tras. si se pare ca e musai.....

Am vb. la cresa...ne asteapta maine dimineata.
vai ce emotii am....
Marco s-a trezit la 9 si la 12 mi-a adormit pe covor.
sa speram ca rezista totusi pana pe la 11.30 la cresa.

Poze noi la semnatura, filmuletul in Marco filmulete (1).

merg sa-mi adun din bucatarie si sa pregatesc toate pt. cina.
cum se trezeste papa, si mergem iar afara. e super cald.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu nu l-am decalotat deloc...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Ce intrare faina aveti la bloc Giova...am vazut si eu un bloc dinasta la noi dar e nou construit si asha are intrarea. Eu noroc ca am numai 3 scari de coborat, ca de urcat urc cate o scara cu caruciorul ca merge.
Cat platesti pe luna la cresa aia? chiar daca nu merge copilul trebuie sa platesti nu?
Probabil ca maine vei plange cand il vei lasa acolo, de poimaine va plange el dar o sa treaca. Intr-o sapt , doua o sa se invete ca acolo trebuie sa mearga dimineata si o sa ii placa. Succes

Craciun 2006

Mergi la inceput