Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (169)
Raspunsuri - Pagina 10
monica70 spune:
ANA
Pupici Clarei!
Eu de luni se pare ca am un ajutor,vine o tipa si chiar daca juma' din timp o sa trebuiasca sa faca si ce faceau inginerii (introdus ordine de prod.in program ...) tot mai ramane cealalta jumate de timp si sa-i mai plasez eu una alta
- chestii de secretariat,traduceri si mai ales facturatul de vineri 
GIOVA ce invatzat??? Cand???
pai pentru examenul de acces acum trei ani am invatzat o luna ca boul ,ca nici in faculta n-am invatat atat (erau 2 examene din 7 materii de materii)
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Bombonicaaaa spune:

Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
BOMBO
sper ca ai vesti bune! 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor
Acina e mortl pupiutul tau cu jucariile in patut, pupici de la noi.
Anasol, nu stiu ce sa zic, niste teste al alergolog ati facut?Daca ies negative poate e din ceva mancare dar cred ca mai e ceja de sunt asa de crescute leucocitele, probabil sau e si ceva infectios sau e o reactie a organismului.Sanatate multa va dorim.
Tare frumoase pozele de la Portita, nu am mai fost acolo de cand eram copil si am mers cu ai mei, poate o sa maia jung si eu candva...
Eu una am fost f multumita de Grecia, v-am pus si poze.Gradina era superba, era si loc de joaca pt copii si preturile f acceptabile, am vazut ca anul asta au mai crescut putin.Camera a fost f curata si zilnic scimbau tot...in rest ce sa zic linsite si pace![]()
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Bombonicaaaa spune:
Din pacate nu inca Moni , si ca sa fie si mai palpitant Jasmine e super maraita , face febra ,diaree si refuza mancarea
Ma gandesc sa fie de la canini totusi.. nasul nu curge, nu tuseste soo nu pare sa fie racita ...
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
acina spune:
Bomboo
ce bine ca ne mai dai vesti.In principiu e ok strumfa.
Silvi 
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
silvi_2005 spune:
Am pus acum mai multe poze si cu locatia si cu camera daca vreti sa vedeti.Eu zic ca raportul pret calitate a fost super bun. http://www.dropshots.com/new.php?userid=162977&cdate=20070313&cimg=0&photopage=1
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
aici mai sunt poze http://www.dropshots.com/new.php?userid=162977&cdate=20070313&cimg=0&photopage=2 am pus sa se deschida exact la ele sa nu mai fie nevoie sa dati next
Giova spune:
Piticul meu tot doarme si uite cat e ceasul. trebuie sa mai si iesim afara.
Toanca macar la noi a fost buna mancarica.
Moni lasa ca esti fata desteapta si sti si fara sa inveti. daca-ti vine ajutor, poate poti sa pui mana pe vreo carte.
Oana ma bucur ca mai scri.
frumoasei maraite sa-i treaca repede. sigur sunt dintisorii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
mirela10 spune:
am venit...mai nici la rezonantza magnetica nu se vede unde se deschide fistula aia...s-ar putea sa fie un traiect scurt si atunci vor elimina capsula si traiectul de la suprafata,sau s-ar putea sa se deschida ea undeva,sa mai fie o colectie ceva pe acolo si sa fie nevoie de 2 sau chiar 3 operatii.e f nasol cu muschii anusului,daca ii atinge pot ramane cu incontinentza
.asa ca in 15-20 de zile ar trebui sa ma opereze,cu anestezie generala(ca d ela aia rahi am avut numai probleme...)si vor actziona in functie de ce vor gasi pe traiect
.eu una as fi vrut sa renunt la orice operatie,dar sa ma mai gandesc la mai multe...o iau razna.nu va zic ce amarata e mama...si eu incerc sa rad si sa ma prefac ca nu-i nimic...
MARAKI,m-au chemat mai devreme sa ma intalnesc si cu anestezistul...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)