Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Doamne mai Ancut draga,ce tampit!!!Cum a putut sa vorbeasca asa cu tine???Cum si-a permis???Vorba aia,om cu facultate!Pai asa trebuie sa te comporti cu pacientii???Si unii au pretentia sa ii spui Domnu Doctor Conferentiar sau ce o mai fii!!!Doamne fereste!!!
Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!Draga de tine!

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor sincer nu am vrut sa va povestesc ca poate sunt alte fete care merg la el si cu care se poarta normal,dar nu am putut sa ma abtin ,asa de indignata eram.
Am vb deja si saptamana viitoare merg la alt medic
Multumesc ca m-ati ascultat

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ancuta, imi pare rau ca ai trecut prin astea. La sub. FIV s-a dezbatut problma cum ca dr. Niculescu prefera paciente slabute. Pe multe le refuza pe motiv ca sunt prea plinute.
Hai priveste partea buna, puiutul tau e in uter la locul lui. Felicitari pentru asta! Inca e micut sa se vada, sacul e mai mare ca el .
RGE, eu am obtinut sarcina in urma fertilizari in vitro si am avut tratamentul acesta de la embriotransfer.

Mai, fetelor, ati fost 3 la eco si nici una nu a zis cum se face eco? intravaginal sau abdominal?

Monica 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Moni,mie mi-a facut abdominal.S-a vazut din prima.Nici acum nu mi-am revenit!

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel6+

Mergi la inceput

Moni eu nu am stiut ca el asa face ,dar nu este prima data cand merg la el ca tot la el am facut controale,HSG...ma rog acum nu ma mai enervez..
Mie mi-a facut abdominal si cum nu sa vedea nimic mi-a facut si vaginal.

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

ANCUTZ tu stai linistita schimba dr si gata,am inteles ca e normal ca la inceput sa se vada doar sacul.si alte probleme nu cred ca ar fi ptr faptul ca esti mai plinutza sau io stiu,ce a vrut sa zica dr,dar si eu sunt dolofanica si moasa a zis ca nu e nici o problema,atat doar sa am grija cu mancare ptr mai tarziu referitor la circulatie,si atat,asa ca stai tu linistita si mergi la alt dr,mai ales ca tin minte ca tu povesteai ca de multe ori te baga in ceata ca nu iti dadea prea multe explicatii.

6+

-IRINA-

Mergi la inceput

Irina asa este nu voiam sa raman la el ,dar na ca nici el nu ma voia

anca 5+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

lasa tu si bb sa fitzi sanatosi,doctori sunt destui buni,altii poate chiar fara atatea grade si sunt mai buni decat cei numiti si renumiti peste tot!

6+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si de ce va zis?

Monica 5+

Mergi la inceput

Eu in drumul meu spre usa nu am mai apucat sa intreb

anca 5+

vine bebe....
poze