Chist seros

Chist seros | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

De citeva luni mi s-a cam dereglat ciclul. Ba mi-a venit la douazecisiunu de zile, ba la patruzeci si ceva de zile. Am fost la dr., am facut analiza, echo si mi-a dat tratament Logest. Am luat tratamentul 4 luni, dar in ultima luna ciclul m-a tinut vreo 2 saptamini. Putintel cantitativ, doar ca era. Acum deja am 54 de zile de la ultimul ciclu si nimic. Am fost saptamina trecuta mi-am mai facut analize si inca un echo si analizele sint destul de OK, doar ca am un chist seros pe ovarul sting (imagine chistica cu ecogenitate redusa omogena cu diametrul de 30 mm). Dr. care mi-a facut echo mi-a zis ca nu-s probleme, chistul e mic. Azi ma duc la dr. meu sa-mi dea tratament, dar va intreb pe voi daca ati avut asa ceva si cum ati scapat de el. Unde am citit pina acum scria ca tratamentul chisturilor se face in general cu anticonceptionale. Atunci mie de ce mi-au aparut de la ele? Si ce o insemna "seros"?

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Momentan fac un tratament cu extracte de mladite de zmeur si muguri de coacaz negru, sa vad ce obtin. N-am reusit sa merg inca la dr., abia miine sper sa ma primeasca.
Din cite am inteles totusi la 3 cm nu e prea mare chistul, dar sa vedem ce spune si dr.
Totusi poate-mi raspunde si mie cineva

Nimeni?

ajutor ptr alexandru
Ajutor pentru Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Fetelor, se pare ca tratamentul e bun, ca mi-a disparut chistul. Verificat la echo.

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

quote:
Originally posted by Karina

Fetelor, se pare ca tratamentul e bun, ca mi-a disparut chistul. Verificat la echo.

Karina - care mai exact e tratamentul? Si de unde ai cumparat produsele naturiste? De la Plafar? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Karina,ma bucur sincer ca a disparut chistul.
Multa sanatate!
Aida - mama de pisica mica.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96703

http://emma.ablog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Karina, felicitari pentru reusita tratamentului.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuBubu spune:

Buna,

Felicitari si din partea mea pentru reusita tratamentului. Este bine ca l-ai prins la timp si l-ai rezolvat. Acum am vazut subiectul si am intrat ca sa-ti tie si cui mai vrea sa citeasca : sa nu va dati batute, faceti cate tratamente sunt necesare, numai sa nu ajungeti la operatie. Mi se face rau cand ma gandesc cat de neinformata am fost eu de-am ajuns sa fac operatie la un chist de 5-6 cm diametri , cand stiu acum femei care trateaza chisturi mai mari. Plus ca mi-a fost scos si ovarul drept. Tratamentul in cazuri mai serioase presupune si ceva injectii( polidin parca) dar perseverati!

"Mamiiiii, pot sa ma uit la <Scooby-Doo>, te rooooog, pot. pot,pot? Te rooooog !

Mergi la inceput