Colectia de toamna iarna 2005(127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Hello si de la noi!

La mine treaba e nasoala in sensul ca trebuie sa stau numai in pat, altfel e de rau.

Vic doarme de la 19.30-20 pana la 7.7-30 si doarme doar o data la pranz, intre 11 si 14, more or less.

Eu vreau neaparat sa incep serviciul la anul, desi nu stiu cand la anul.Cert e ca vreau sa dau examen de intrare in avocatura anul asta in noiembrie si mai departe vom vedea.

Eu la ce vad pe la bonele astea din parc, ti se face parul maciuca

Si am sunat la ciufolici sa vad cat e un tuns de copii: 22 RONNo way.Il tund in cartier cu 5 ron si gata.

Va las ca am de invatat!

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

pentru cine vrea sa vada pozicile cu maimutele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=/ada0re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapacila spune:

Buna la toata lumea,
Nu am mai scris de o vesnicie pe aici, ocupata pana peste cap, scoala, copil mai tot timpul singura deci sunt super obosita, as vrea sa dorm si sa ma mai trezesc peste 3 zile. E tare greu sa cresti un copil de una singura, nu tu parinti prin preajma, sotul plecat mai tot timpul, ce bine era cand era acasa.
Am si eu o rugaminte in special la fetele care locuiesc in Canada sau USA. Intrebarea pentru cele din Canada (doar Montreal) care stiti unde e un supermarket care sa vanda produse romanesti , in special mezeluri, nu e bai daca sunt de la polonezi tot bune sunt dar am mare nevoie de adrese ceva ca sa pot face un mapquest.
Fetele din USA ce le mai dati micutilor vostrii sa pape?? In special pt micul dejun?? Ca de cereale ne-am cam tot saturat, oul nu ne place deloc, iar mezelurile de aici sunt de toata mila, sarate de nici macar eu nu le pot manca deci in nici un caz nu am sa bag asa ceva intr-un bebe de 16 luni. Va rog ajutati-ma cu un raspuns ca innebunesc aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Ela, Joy, superbe pozele!Niste scumpi!

Zapacila, of, of e tare greu singura!Mai intra pe la noi din cand in cand!
Cu micul dejun nu stiu ce sa spun, eu ii dau fructe si apoi un sandvis facut la aparat cu unt si cascaval, ou fiert, crenvusti i-am dat de 2 ori si i-au placut.

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by ela27oana

pentru cine vrea sa vada pozicile cu maimutele
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=/ada0re2

Ela si Oana-Daria

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=1" target="_blank">poza concurs acum sunt crestina

mama, mortali cum stau ei la o bere Haiosi foc

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Super-meseriashi Uka si Vladone... cuplu de vis la una mica

Ripley 8+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ela, super pozele cu nazdravanii la o berica!!! Mai, si par atat de cuminti , ingerasi nu alta!!!

Tania, cum te simti? Sper ca ziua se incheie mult mai bine fata de cum a inceput ! Un -ic special pentru tine, dn. Che si burtik!!!

Ripley, ce mai faci, cum te simti? Apropo' ai gasit traducator de engleza si italiana??? Daca nu ... vin eu ! Of, Doamne, ce' as veni !!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Fetelor, va multumesc de sustinere !

Camelia, Feli, Lavi am vazut ca ati mai intrebat de mine si daca merge Che la cresa. Cu cresa, i-am facut dosarul dar asteptam sa luam Priorixul, apoi 4 saptamani repaos (cica altfel nu-si face efectul, daca il duc cumva in colectivitate) si apoi, pe undeva dupa Pasti va fi ziua cea mare. Azi a venit o alta potentiala bona, o tipa recomandata de un prieten al verisoarei mele, de fapt e sora lui. Femeia are 38 de ani si e f placuta, ne intelelesesem foarte fain de la telefon. I-a murit sotul de cancer anul trecut si a plecat la de vechiul serviciu sa-si revina, ca facuse un soc post-traumatic si acum cauta ceva linistit (o sa ziceti ca l-a si gasit pe Che-linistit!). Dar pe ea o incanta ideea de a avea de-a face cu copii, asa ca vom incerca.

Nu va pot spune nimic despre cum a reactionat Stefan cu ea, pentru ca nu dormise decat 1/2 ora toata ziua, trezit de la 6 dimineata, iar vizita a fost la 6 pm, cand Che era zombie. Oricum a fost toata ziua marait si nu m-am inteles deloc cu el, asa ca nu e relevant, decat ca nu a facut crize in prezenta ei, doar s-a rusinat. Urmeaza sa vina de vineri.

Vazut poze cu Uka&Vladone A-DO-RA-BI-LE !!!! Sa mai faceti.

Madutza multa sanatate lui Orlando, ce momente ati mai trait si voi in spital...!

Lavi cereai la un moment dat "rapoarte de gravizenie" . Eu maine voi fi in stare sa formulez unul, ca e vizita la ginecolog, programata de prin ianuarie. Asa ca veti auzi de ecografe - vesti bune, sper eu. Tot ce pot sa spun acum este ca am o burta imensa pentru varsta sarcinii (la Stefan nu tin minte sa fii fost atat!) asa ca maine abia astept sa aud expresia "fat viu, UNIC" - sa nu am surprize.

in legatura cu socrella da, si eu suspectez tot mansarda de deranj . ce sa-i fac? Azi, dupa ce a stat cu Stefan 2 ore, a plecat la noi doctori pentru investigatii. I-am urat succes, ce sa mai fac? Poate ii gaseste vreunul ceva si o linisteste.

Tania 11+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana, multumesc de raspuns. Nu stiu ce-o sa ma fac cu Rianna, mai ales ca nu-mi explic ce s-a intamplat cu ea de nu mai vrea la baie.

Tania, draga de tine… Sper sa fi mai bine. Cred ca ai fost foarte obosita si de-asta te-au ajuns toate supararile de astazi. Maine o sa fie mai bine, ai sa vezi! Pupici lui Che. V-ati mutat?

Zapacila, noi continuam cu cerealele la micul dejun. I le amestec de obicei cu fructe, depinde de-am prin casa: piersici, banana, mere. Mai nou i-am facut bagel cu cream cheese si ii place foarte mult.

Noki, eu votez pentru gradinita. Daca gasesti o bona de super-incredere si esti foarte multumita de ea, atunci e ok. Daca nu, eu sunt pro-colectivitate.

Incerc sa vad si pozele cu Uka si Vladone, sper sa pot deschide link-ul aici la servici.

Rianna a uitat de cazatura si speriat, asa ca acum fuge prin toata casa. A inceput tarziu sa umble in picioare, dar acum n-o mai pot opri. Face ture in jurul canapelelor, pe-afara vrea numai prin iarba, e foarte grabita si foarte incantata de faptul ca se poate purta singura.
La noi s-a schimbat ceasul duminica si Rianna doarme primul somn mai tarziu decat de obicei (probabil dupa ora veche), iar al doilea somn il cam sare – cel putin asa a facut in ultimele zile. In consecinta adoarme seara mai devreme – cade lata pe la 20:30-21 cel tarziu, dar se trezeste ok, in jur de 7:30-8.
Cam atat despre noi.

Mergi la inceput