Baiatul meu a inceput sa se balbaie

Baiatul meu a inceput sa se balbaie | Autor: simsimona

Link direct la acest mesaj

Baiatul meu cel mare a inceput de la mijlocul lui februarie,cand avea 3 ani si doua luni, sa se balbaie.
De la varsta de 2 ani, in timpul saptamanii sta la parintii mei, deoarece eu mi-am reluat serviciul, iar acum am un alt bebel. Cand a venit la sfarsitul saptamanii acasa, am observat ca nu mai putea sa vorbeasca. Parca nu mai vroiau cuvintele sa iasa din gurita lui. Imediat am luat legatura cu cineva care mi-a recomandat un logoped. Pana cand a venit profesoara la noi sa discutam despre copil, au trecut 2 saptamani, timp in care Bogdanel si-a revenit aproape ca inainte. Am hotarat, totusi, sa-lurmarim in continuare, fixand o sedinta pe saptamana.
In luna aprilie, la fel de brusc ca prima data, a inceput din nou sa se balbaie apoi si-a revenit. Acelasi lucru s-a intamplat si zilele trecute...
Vreau sa va spun ca pe copil nu-l bate nimeni, nu vede desene violente, este rasfatat de toata familia si nu de putine ori, i-am acordat mai multa atentie lui decat bebelusului, tocmai ca sa nu se simta inlaturat si neglijat odata cu venirea pe lume a fratiorului cel mic.
Trebuie oare sa vorbesc cu un psihiatru? Exista asa ceva pentru copii?
Daca s-a mai confruntat cineva cu asemenea problema, va rog sa-mi spuneti si mie ce am de facut! Imi este groaza ca, atunci cand il voi duce la gradinita, copiii il vor porecli "Balbaitul" si va deveni timid, introvertit, traumatizat psihic.

Simona & Bogdanel & Tudorel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Si Andrei mai pateste asa - mai ales cand se grabeste. Eu ii spun tot timpul sa se gandeasca f bine inainte sa spuna ce vrea si daca face asa, spune totul corect.

Nu vreau sa ii creez un motiv sa ii fie rusine, mai ales ca este f sensibil si sigur ar fi mai rau.

Eu zic sa nu te ingrijorezi - totul va fi bine,

Andra si bb Andrei

Mergi la inceput