Adaugare Album Foto
Raspunsuri
Oana_B spune:
Deocamdata nu poti ca nu ai cont de album*, dar ca sa adaugi poze te duci la meniiul din stanga paginii si pe la mijloc e butonul "albume foto" si de acolo editeaza albumul tau/adauga poze in album/browse in computer pozele pe care vrei sa le adaugi.
Poti sa pui 20 de poze de 100kb fiecare.
*De obicei cam la o luna de la data inscrierii se primesc conturile de album, s-ar putea sa dureze mai mult in functie de cum isi face admin timp.
Intre timp poti sa folosesti altele online, yahoo, webshots, etc.
Oana_B
vesnica aspiranta
I love pink!
alic spune:
nemalurire: de ceva vreme in stanga, la avatar, mi-a aparut mesajul "are album"; cand intru, apare mesajul "inca nu are cont de album"; ce trebuie sa fac sa-l activez?
multumesc!
ALICe
doradora spune:
mi-ar placea si mie album, in masura in care e posibil...
multumesc
chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Alex2 spune:
Deci optiunea de album pe forum nu este inca activa ptr nimeni. Daca vrei sa pui poze la semnatura/home prin alt site, e singura optiune valabila deocamdata.
Alexandru, tati de copil perfect
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...
Gabbriela spune:
Admin trebuie sa iti activeze contul de poze...
mai simplu e sa iti creez unc ont pe yahoo photos sau webshots - incarci acolo poze si dupaia pui link la semnatura - link ascuns sub cuvant...
quote:
Originally posted by alic
revin cu problema, chiar nu e nimeni care sa ma lamureasca?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato