Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 4

ylilimic spune:
Dragele mele, drage!
Greu recupereaza omul daca nu sta cu nasul in forum o zi...
Probabil ca NU a sa mai facem botezul pe 25 martie (intrebase adinush-cred, caci nasului i-a murit bunica si are pomana de 40 de zile chiar atunci. Asa ca ne gandim la Florii sau dupa Paste.
[redmonykk - la bubitele lui Adam am dat la inceput cu Bepanthen (rezultate vizibile), insa au fost mai rezistente si l-am vindecat cu Elocom.
Zilele trecute (sa vedeti cat sunt de in urma) de vorbea de luatul in brate: si la noi se cere multa activitate de genul asta, adica cel mai des adoarme in brate, si chiar in ziua discutiei am cedat si L-AM PUS PE PICIOARE!!!! Nu am facut-o in viata mea si nu as fi crezut ca voi calca pe bec, insa nu se mai putea si plangea intr-una de oboseala, iar buricul i s-a deschis si mai mult, asa ca... (astept ghivecele cu rasaduri de rosii-barem sa fie cat mai grele).
aelita - kk des e normal la copii hraniti la san, cei cu lapte praf se mai intaresc la burtica si ies mai rara.
cred ca mai voiam sa psun ceva, dar am uitat ...
merg sa spal pe jos si poate imi aminitesc!
La ulti ani-Teo si Amon![/red] Bits unde esti?
Nu stiu de ce s-a schimbat marimea caracterelor...
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

marinar spune:
lili ma bucur ca ati rezolvat bubitele cu elocom, noi...nu. luni sau marti merg cu emma la dermatolog, asta si pt ca vineri ar trebui sa faca vaccin si vreau sa ma asigur ca e totul ok.
catalina daca avea bubite pe corp imi puneam si eu semne de intrebare si schimbam detergentul sau mai stiu eu ce, dar nu are decat pe fatzuca. si in cap numai punctulete rosii cat un varf de ac.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

alinuk spune:
fete pupici
Va multumim mult de tot pt urari, sa ne dea multa sanatate Doamne Doamne la toti!!
Raportez pe ziua de azi un 9! In conditiile in care doar aseara m-am uitat pe un rezumat al cartii la care am avut examen... a fost super ce sa zic...ma asteptam sa bat drumul de pomana pana acolo...
Astazi am fost la o aniversare a copilului unor prieteni (2 anisori) cu tot cuu bb Teo (de fapt el a fost invitat), apoi cumparaturi si acum suntem cam frantzi...
pupici, mai revenim
Anis ce faci mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

alinuk spune:
Dragelor,
acum vreo doua zile cand l-am auzit pe micutz stranutand mai des sa stiti ca i-am dat oscilococcinum
Nu are nici un fel de contraindicatie!!!
I-am dat cate 10 bilutze de vreo 4 ori in ziua aceea. Am pus in capacelul de la tubuletz (nu e bine sa pui mana pe bilutze) si apoi i le-am varat pur si simplu in guritza - sunt dulci si le-a molfait fara probleme!!
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

ylilimic spune:
Ce sa zic cu bubitele lui Adam?... Au aparut de indata ce m-am apucat de baut lapte de vaca si nu va inchipuiti ca din comert, ci de la vaca -vaca, nediluat de nimeni in nici un proces de fabricatie, doar fiert de mine. Io de lasat de laptele de vaca -NO WAY! Sunt dependenta de mai bine de 10 ani... Ei bine, sunt convinsa ca i-a luat ceva timp organismului lui sa se adapteze la noul continut al lapticului meu, caci acum mai face doar in jurul gurii imediat ce suge. Apoi il sterg cu un servetel umed si se curata imediat. Are vagi urme de bubite si pe corp, ici -colo, marunte, arata ca un grish imprastiat pe trup. Nu imi bat capul prea mult, il clatesc cu apa cu amidon si se duc si daca nu le dau importanta. Mai apar si la ceafa, insa acolo si pe piept il dau cu baneocin (asa faceau si in spital) si e ok.
alinuk - bine ca te-ai descurcat si fara panica. La noi Adam este muuult mai bine, numai tuseste, asta in conditiile in care a luat 3 zile Eferalgan 2/zi.
Nu mi-a spus nimeni daca ati citit link-ul pus de mine pe 8 martie-menit sa va descreteasca fruntile...Oare nu l-a vazut/placut nimeni?
Liliana cu
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

ylilimic spune:
Cat despre vaccin - indiferent de unde e (gratis/pe bani) trebuie facut cand bb e perfect sanatos (efectele sunt dezastruase in caz contrar), sa i se tina bine piciorul la injectie (cel mai adesea copii de rromi nu sunt tratati asa, se atinge un nerv si ati vazut desigur multe cazuri cu copii cu un picior paralizat), sa se respecte indicatiile post-vaccin ale dr. Febra poate aparea la cel de stat insa nu e grav, nu e cazul sa va temeti, oricum mai bine face febra de la vaccin si stii ce ai de facut (si faci contact cu "dusmanul") decat sa te ia pe nepregatite (odata si odata) si sa nu stii cum sa reactionezi. Este o reactie a organismului deloc iesita din comun. Despre Antipolio oral-eu pana acum nu am aflat de varsaturi, sunt doar 2 picaturi si nu e cazul sa faceti tragedie din atata, cata vreme fiecare din noi a vazut bb varsand pana acum. Eu cred ca la D3 (cele 1-2-3 picaturi) nu-si face nimeni probleme ca le varsa...
Conditiile de transport si depozitare sunt iarasi importante.Dupa cum au descris mamicile de bb2 pana acum, vaccinul de cumparat acopera mai multe boli, insa riscuri apar la amandoua. Nu ne ramane decat sa ALEGEM CE CREDEM NOI CA E MAI BUN pt bb. Sa nu mai aud de "saracii il fac pe cel de la stat ca nu au bani", cel putin nu la noi pe forum ca sa ne clasifice din start intr-un fel anume. S-a vazut foarte bine pana acum ca si cei cu stare materiala mai buna au apelat la vaccinul gratuit si imi place sa cred ca nu ii arata nimeni cu degetul.
cam asta a fost si despre vaccin, ca imi statea pe suflet...
Sanatate piticilor de Anis, Monu, Pako, Dana si sper altii sa nu mai fie.
Lipseste Cristiana si Adela...Criss stiu ca intra mai rarut...
Liliana cu

monykk spune:
lilisor multumesc frumos ptr. raspuns
si noi am stabilit botezul pe 14 aprilie, am rezolvat si cu biserica si restaurantul , a si cu lautarii
mai avem de luat cate ceva dar sunt tare fericita ca am reusit ,sunt mult mai linistita
despre vaccin sunt in ceata totala acum chiar ca nu stiu la ce sa ma hotarasc
raportez zile din ce in ce mai bune , ne-am facut cat de cat un program de dormit noaptea si e tare bine
asa
maine ma duc la biserica sa-mi citeasca popa , sa scap si de asta , si incep sa fac programari lui bb
sa facem o ecografie la inimioara ptr. suflu sistolic si sa mergem la kinetoterapeut ptr, piciorus
sper sa fie bine , nu vreau sa ma panichez degeaba , bb ma simte imediat zici ca are radar
fetelor eu va admir ca mai reusiti sa mai faceti si cate ceva prin casa eu sunt terminata nu reusesc
decat sa spal si cam atat , mai ales cele cu doi bb , nu stiu cum as fi facut, eu abia mai reusesc sa va citesc
si ma oftic ca nu apuc sa mai poatez nimic
pup fetele
Noi si Denis pericol public
Mony mami de Denis (5.02.2007)

mihacarm2002 spune:
Monykk, aceleasi intrebari imi pun si eu. Cum reusesc mamele cu 2 copii mici.
Adinush, pe tine chiar nu te ajuta nimeni? Cum reusesti sa faci piata? Eu ma bucur cand apuc sa fac un dus fara intreruperi. Cand am iesit cu fata afara am avut nevoie de sot ca sa imi deschida usile.
Acum stau si ma intreb cum au facut unele 7 copii (ca tot ascult cu fii-mea banda muzicala din Sunetul muzicii)? Sotul in prima sapt (cand fata doar manca si dormea), tot intreba cand punem de bb2. Acum, dupa 3 sapt de concert de colici, nici nu vrea sa mai auda.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

mihacarm2002 spune:
Liliana, am citit si m-am amuzat copios. si
ca nu am spus nimic.
Fete cu ceza, ati avut ceva dureri la 'utza-utza'? Am crezut ca primele dati e normal dupa atata pauza, dar totusi... Oare trebuie sa ma duc la dr.?
Catalina, mama mea mi-a spus sa nu ii mai dau ceai de musetel. Dar daca tu spui ca pediatrul ti-a recomandat, atunci ii voi mai da si eu daca observ ca nu are scaun. Si soacra-mea mi-a spus ca punea musetel in biberon.
Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Messa spune:
sraluca, io i-o intorceam - pai numai asa era seara completa!!!
dana, ma bucur! e alta viata cu program!
miha, vezi ca e posibil sa fie vaginul mai uscat dupa nastere, din cauza de hormoni aiuriti... eu am prevenit posibilele dureri cu smacul ala de la Love Plus, e un tub bleu (se gaseste in supermarketuri, la iesire) sau, daca ai chef de miros de menta si senzatii de caldura prin cele locuri, e un tub verde, tot Love Plus.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!