Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Neata fetelor
Apropo de mame, a venit ieri maica-mea sa isi vada nepotul si .....
Eu am in casa 23-24 grd puse pe termostat la centrala si Bila sta imbarcat in costumas de bumbac subtire, plus ca uneori trebuie sa il facem salam si atunci transpira groaznic.
Maicamea, ca pe frati-tu il tineam cu pieptaras si nu mai stiu ce deasupra.... si de aia plange copilul ca il tii numai in costumasul ala subtire si ii e frig si pune-i macar un maieu ceva....tacataca tacataca
Ce nu mi-a venti sa i spun ca pe vremea lui frati-miu ne dadeau aia caldura 2 ore seara si atat.
Ca sa nu mai zic soacra-mea ca am fost ieri la ei la masa si au o terasa acoperita si dupa ce a mancat hai sa il scoata pe terasa. Saracul copil nici nasul nu i se mai vedea de infofolit ce era. Dar n-am mai stat sa ma cert cu ei. A stat jumatate de ora si am plecat.
Partea cea mai haioasa ca ieri erau bunicii si strabunica lui Bila si sa ii evzi cum se certau care sa stea cu copilul mai mare rasul.
La un moment dat ii dadea barbati-miu sa manance ( ca si astaaaa, cum prinde ocazia nu-l mai scapa din mana) si sarise soacra-mea sa i-l ia si asta nu ii dadea drumul. Se bateau pe copil pana m-am repezit la ei s stea cuminti ca nu ii intra mancarea cum trebuie
Nebunia de pe lume. A si mai era acolo si Bobi care il pazea sa nu ii faca mosii ceva puiului lui. CASA DE NEBUNI!!!!!!!! Cinci adulti si un caine alergau in jurul unui bot ce om!

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamicile spune:

VA INVITAM LA
CAP. 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

deschid eu acum un nou subiect
asteptati ca veti putea intra de

AICI

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput