Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
cleopiciu spune:
CRISTINA ,da si Daria doarme cu minutele in sus citeodata ,de am impresia ca o sa-i amorteasca .....,de uitt in sus se uita , vad ingerasi si ride si chiuie si citodeata asa de atenta e ca daca ii schimb pozitia tot isi muta privirea in acealas loc unde se uita ....
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260
mihacarm2002 spune:
Cristiana, da la ambele intrebari. Doarme numai cu mainile pe afara de ma tem sa nu ii intre aer rece pe la gat.
Nu doar ca se uita pe tavan/peteti/perdea/ tapitaria canapelei, dar si rade la ele. La carusel, nici vorba! Si ma tot chinui sa il montez si demontez ca ma incurca noaptea cand o iau la alaptat!
Mihaela si
Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina
Ivona1977 spune:
Buna fetele!
Mihacarm si la mine dupa ceza cam rarut si cu dureri, si acum rusiiiii! Asa ca pauza…
Adinush bravo tie ca te descurci singurica! Si eu stau mult singura cu bebe, ca tati munceste saracu si cate 14 ore pe zi sa ne intretina. Mai rau e ca nu pot iesi, caruciorul e in masina la tati, doar toti trei mergem in we pe undeva, in parc sau la cumparaturi.
Azi am fost la vaccin, ne-a verificat. Ii zic ca am infectie la unghia de la picior (ma chinui de vreo 2 saptamani) si zice sa vin in alta zi ca acum se ocupa doar de post natal. Pai ce doamne iarta-ma asta nu e tot postnatal? Pentru ca pierdusem 1 litru de sange la ceza trebuia sa fac un test de sange. I-am zis ca tre sa fac analiza, si pana la sfarsit s-a facut ca uita (tre sa merg la spital ca sa imi ia sange). Daca nu ii ziceam de vaccinul TBC ea nici nu stia. S-a proptit in bietul copil, cica sa-I verifice soldurile? (de cate ori se face testul asta? Ca l-a facut si in maternitate – pediatra de acolo era foarte finuta si nu mi-a troznit copilul din incheieturi). Mi-a dat anticonceptionale si a zis ca sa incep sa le iau acuma. Pai astea se iau la data fixa nu? Asa scrie pe ele. Crazy people. I-a facut fetei doua injectii, cate una in fiecare picior, intramuscular. Asa au facut si alor vostri? Credeam ca e o singura injectie. Cum zicea si Laura, mi-a fost o frica… Mititica a plans la prima, da la a doua a urlat…Acum doarme…
Avem 6.5kg si circumferinta capului 38cm.
Marinar cand mi se pare ca se chinuie cu kk eu fac musetel si pun o lingurita de lactuloza in el. Face apoi bine. (Merge si la mine, imi pun o lingurita in cafea.)
Salina si a mea se linisteste cand o tin sus, sa vada ea tot! Sa nu ii scape nimic!
Mediterana, pe toate pliantele pe care le am de la spital scrie ca bebe trebuie sa stea intr-o camera unde sunt intre 16 si 22 de grade. Mie mi se pare mult 24 de grade, dar tu faci cum crezi ca e mai bine… Eu o tin pe Ella la 21 de grade, in body cu picioruse si cu o paturica usoara pe ea.
Multumim, Lili, Eli, Monu pentru urari!
Catalina imi pare rau ca te doare maseaua. Mergi la urgente la stomatologie. Poate te scapa ei.
Cristiana70, si Ella doarme cu manutele pe sus cateodata. Si se uita pe tavan fix in anumite puncte, cateodata rade la ele, cateodata plange. Ma intreb si eu ce vede…
Iar lipseste Aelita de la apel. La fel, lipsesc Tzuchi, Bellevue, Bits...Unde sunteti? Mai dati cate un semn de viata...
Ivona si Ella 12 ian 07
roandre spune:
Cateva poze de la intalnirea de astazi : Aventura, roandre, marinar, adinush si catalina + bebeii din dotare
adela2006 spune:
cristiana si alexia e la fel doarme cu manutele in aer si numai afara de sub paturica si se uita pe pereti si rade si pare sa urmareasca ceva cu privirea ( are peretele ei preferat cand urla prea mult o pun sa se uite la el si rade
as fi asa curioasa sa stiu ce viseaza bebelasii ; imi zicea o prietena ca in primele 4 luni de viata au mai multe cosmaruri decat in tot restul vietii ( cica ar visa nasterea ca pe un cosmar dar cine sa-si mai aminteasca ceva din primele 4 luni de viata ?
)
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
marinar spune:
ivona ce e lactuloza asta?
v-am mai auzit dar....
ma gandesc ca e ceva de indulcit, dar de unde se cumpara? de la farmacie?
alinuk tu ce vaccin ziceai ca-i faci lui teo?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Ivona1977 spune:
Roadre acuma ma uitam la odiseea noastra si ma intrebam unde esti si tu. Ce regiment de carucioare :)!Ce dragalasi sunt bebicii si ce frumusele mamicile!
Dana felicitari pentru pierdut kg! E greu...
Ivona 
Ivona1977 spune:
Marinar eu am luat-o de la farmacie, la noi nu se da altceva pentru constipatie la bebelusi. Lactulose solution scrie pe bidonas de 200 ml. Si au zis ca daca nici cu asta nu trece sa ii dau suc de fructe, doua-trei lingurite.
Ivona
anis spune:
veste proasta si Ingrid si Iarina au febra..deocamdata 37.7.Le-am dat Panadol..mor de frica.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by marinar
ivona ce e lactuloza asta?
v-am mai auzit dar....
ma gandesc ca e ceva de indulcit, dar de unde se cumpara? de la farmacie?
alinuk tu ce vaccin ziceai ca-i faci lui teo?
Marina mami de
Emma Ioana(16.01.2007)
Lactuloza se gaseste la noi sub denumirea DUPHALAC, e un laxativ. Indicatii: constipatie si in cazul in care din considerente medicale e necesara obtinerea unui scaun moale (hemoroizi, post chirurgie colonica/anala. E intr-adevar un lichid dulce, pe langa lactuloza mai contine lactoza si zaharuri inrudite cu galactoza.
cristiana mamica de
David (21.12.2006)