Idei cadou
Buna!!!
Peste 3 saptamani , mama mea implineste frumoasa varsta de 50 de primaveri. Problema mea este ca nu stiu ce cadou sa ii fac. As vrea sa ii cumpar ceva de care sa isi aminteasca peste ani, dar nu stiu ce anume.
Daca aveti idei, va rog sa ma ajutati.
Multumesc anticipat.
Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe
Raspunsuri
scarmanus spune:
Ce-i place mamei tale, care este dorinta ei ascunsa pe care nu si-a indeplinit-o pana acum? Ce personalitate are? E activa, ii place zgomotul, sau dimpotriva? La 50 de ani ai putea sa-i oferi un rasfat corporal, din talpi pana-n varful unghiilor, masaj, coafura, pedi, mani. O faci printesa, daca nu a apucat sa se faca singura pana acuma
, ca deh, mamele sunt intotdeuna pe ultimul loc.
Spune-ne mai multe despre ea ca sa "gasim" un cadou pe masura.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
miria_cristina spune:
Eu i-as face o rama mai speciala cu o fotografie de suflet, care sa-i aminteasca de vremuri frumoase si i-as scrie un biletel de multumire atasat de ea. Impreuna, fireste, cu un buchet emorm de flori daca ii plac sau cu o floare frumoasa in ghiveci ca s-o pasterze mai mult timp.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
M&M spune:
Hmmm...Ce idei minunate. CHiar nu ma gandisem la nici una din cele doua. NU stiu daca ar accepta sa mearga o zi la coafor, cosmetica , manechiura. E genul caruia ii place sa imparta cu ceilalti bucuriile.
Dar incercarea , moarte n-are.![]()
Si ideea cu poza e minunata. Trebuie sa caut o poza care sa o reprezinte.
Multumesc mult de idei.
Cristina
miria_cristina spune:
Poti incerca un colaj din mai multe poze de la cele vechi in care era tanara pana la cele recente.
Sunt centre ca cel de la Unirea unde se pot face colaje din astea.
Dupa care o inramezi....
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
madalina78 spune:
o bijuterie ar fi frumoasa! depinde ce poarta, normal- inel, bratara- daca ai loc poti sa o siinscriptionezi!
oricum, LA MULTI ANI ! pentru mama ta
NEM75 spune:
eu m-am gandit sa-i fac lu mami de ziua ei,un tricou special, kiar daka il va purta doar akasa. am luat deja um tricou larg, alb simplu, pe care o sa-l duk la o firma care se ocupa cu brodat, sau lipit ceva caucicuc, o sa-i scriu pe el " TE IUBESC MAMI,CHIAR DACA NU TI-O SPUN IN FIECARE ZI !!!!". De 8 martie i-am luat o patura maaareee, si s-a bukurat mult. depinde de fire si de varsta.
M&M spune:
Multumesc mult !!!
Adevarat ca depinde foarte mult de firea fiecarei persoane . Mama mea e innebunita dupa bijuterii,
dar si ideea cu un colaj de poze e super!!!
Cristina
aileene spune:
Eu i-as oferi un cosh mare de tot umplut de www.1001corbeilles.com/prog/pwl.php?i=shop&p=accueil/accueil0.html&session=9N20KXtKIUphLZC6POOIa9Dg9ieTJcXp62KVf9Xu&apx=1001corbeilles.com" target="_blank">fructe exotice si un buchet mare de trandafiri
!
Si inca ceva f la www.imagecreation.fr/porte-cles-personnalise-lumineuxbrforme-coeur/p1346.html?osCsid=55a0cef281ac6e2c2244abfcef3e5719" target="_blank">"moda" , sau chiar gravarea cu laser al unei poze dragi pe un medalion de aur/argint...
La multi ani mamei tale
!
Multa bafta 
Pe mama mea o innebunesc zilnic cu telefoanele , si zilnic ii spun ca O Iubesc , dar tot nu mi-e de-ajuns 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene...Alexandre...
De ce toti spun ca eu sunt mic doar 7 ani am implinit...(22-sept'99)
amintiri
M&M spune:
quote:
Originally posted by aileene
Eu i-as oferi un cosh mare de tot umplut de www.1001corbeilles.com/prog/pwl.php?i=shop&p=accueil/accueil0.html&session=9N20KXtKIUphLZC6POOIa9Dg9ieTJcXp62KVf9Xu&apx=1001corbeilles.com" target="_blank">fructe exotice si un buchet mare de trandafiri!
Si inca ceva f la www.imagecreation.fr/porte-cles-personnalise-lumineuxbrforme-coeur/p1346.html?osCsid=55a0cef281ac6e2c2244abfcef3e5719" target="_blank">"moda" , sau chiar gravarea cu laser al unei poze dragi pe un medalion de aur/argint...
La multi ani mamei tale!
Multa bafta
Pe mama mea o innebunesc zilnic cu telefoanele , si zilnic ii spun ca O Iubesc , dar tot nu mi-e de-ajuns
Aileene...Alexandre...
amintiri
Multumesc frumos pentru urare si pentru idei.
Si eu ii zic mamei mele zilnic ce inseamna pt mine si cat tin la dansa!!!

Cristina
aileene spune:
Cristina ce coincidenta "962" mesaje la activ amandoua
! Apropo's , ai gasit ceva ptr ziua mamei tale ? 
Aileene...Alexandre...
amintiri