IN MEMORIAM LAURA STOICA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

acest thread nu vreau sa fie un loc unde sa jelim in amintirea Laurei, ci mai degraba un loc unde sa ne amintim mereu cu drag de cea care ne-a incantat cu vocea si prezenta ei...

va rog, nu incepeti cu jelitul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si eu mi-am amintit zilele astea de ea, de faptul ca acum trebuia sa fie mamica...
Dar poate e mai frumos sa fie mamica acolo sus...

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kjmami spune:

am cunoscut=o pe laura stoica acum vreo 2 ani. eram intr-un club in centrul istoric la o cantare live. ea a trecut cu trupa ei pe acolo pe strada si s-a uitat inauntru unde eram eu si a intrat si ea. venise de la o cantare. cred ca era si Cristi cu ea.

au intrat in club si la scurt timp Laura s-a suit pe scenta cu trupa clubului si a cantat cateva din piesele ei. era foarte vesela si a fost foarte bine primita de publicul de acolo...
mi-a placut mult de ea. veselia ei, dragostea pentru muzica, a fost o seara frumoasa

asa vreau sa imi amintesc de ea. pe scena, cu paharul de wiskhy in mana cantand si razand....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

regret nespus de mult moartea ei, dar asta este viata pana la urma mai devreme sau mai tarziu toti plecam acolo. cred ca in fiecare zi ascult macar o melodie si la fel cred ca faceti si voi toti cei care ati iubit-o.

asa traieste LAURA in continuare, prin cantecele ei cantate cu atata drag si suflet, ascultate de noi.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Acum ar fi fost o fericita mamica cu un bebe la san. S-ar fi bucurat zi de zi de puiul ei impreuna cu taticul, si-ar fi umplut ochii si sufletul cu mica minune care i-ar fi schimbat viata.
Nimic nu mi se pare mai tragic decat sa iei unei femei toata astea, sa curmi o viata chiar inainte de a fi implinita.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Acum sunt intr-o lume mai buna alaturi de copilasul lor!!Se uita la noi si se bucura ca melodiile ei au in sfarsit locul binemeritat.Mie una intotdeauna ma vor incanta,dar ma voi gandi mereu la cat de scurta este viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca si pacat ca dipar din aceasta lume asemenea suflete.Chiar saptamana aceasta am ramas din nou terifiata de moartea lui Serban Georgescu.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

...Mi-e greu sa cred ca Laura nu mai este printre noi...In <<naivitatea>> mea si bruma de optimism...tot sper sa aflu ca nu e adevarat. O ascult si de fiecare data imi apare...mai vie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

fetelor vedeti ca astazi in jurnalul national este publicat ultimul ei interviu.

P.S. sper sa nu fiu acuzata de moderatori ca fac reclama ziarului, m-am gandit ca poate vreti si voi cele care o iubiti la fel de mult ca mine sa ii cititi ultimele cuvinte adresate noua fanilor.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput