Bucurii de sept-oct2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 2
Mirabelac spune:
Mamicile care v-ati intalnit, trimiteti poze si date sa le trecem pe site, macar cate 2 buc sau mai multe. Hai Bucurestiul, Brasovul, Aradul si care mai aveti. Astept!
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
Mirabelac spune:
Lili, Eloise unde sunteti?
mexxa deschizi capitole si fugi?
Mirabela, mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
www.geocities.com/bucurii2006/informatii.html" target="_blank">VREI SA-TI INSCRII BUCURIA PE SITE?
alexutza_26 spune:
Bna dimineata de la noi!
Multumim de
si Mirabela - noroc si la mai mare, pt cele 40 de pahare!!!(na' ca vorbesc si in rime!!!)
Am votat Pufysorii
!!!
Adriana - super mesajul tau....
La noi in casa se aude mai mereu: ma-ma sau me-me ...bineinteles ca ma simt mandra
...tati inca mai are de asteptat!!!![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
si a mea zice me-me, mai ales cand plange sau cere papa, e asa comicoasa...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
LA MULTI ANI! tuturor puiutzilor nascuti intr-o zi de 9. LA MULTI ANI! fetitei mele scumpe MARIA DIANA! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun in viata.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Buna dimineata! si de la noi.
Mirabelac, ce date sa-ti mai trimit pentru listutza? Greutatea?
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
Pufy, apropo de faptul ca n-ai vazut copil fara dinti, stii ca eu de un timp incoace am obsesia ca ce fac daca nu-i ies dintii Mariei? Chiar, oare or fi existat si cazuri din astea?
Felicitari pentru rostogolirea lui Nicolas! Fii-mea face miscarea inversa, de pe burtica pe spate, de pe spate pe burta nu s-a rostogolit niciodata pana acum.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
xandrutza_76 spune:
lexi, si eu astept sa-i iasa dintisorii... si sa se rostogoleasca de pe spate pe burta... invers, poate, dar o face cand are chef ea...
alexandrina, mamica si raluci (03.08.1997) si narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
alexutza_26 spune:
La noi e invers...adica se rostogoleste de pe spate pe burta, iar aici pe burta ridica si mainile si picioarele...zici ca se face barcuta
...parca si-ar lua zborul....si il mai apuca si chiuitul...pana se enerveaza, ca apoi trebuie intors![]()
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
anangel_lexi spune:
Xandruta, pai si a mea tot numai cand are chef se rostogoleste.
Fetelor, nu stiu ce-a avut fii-mea azi noapte dar s-a trezit cred ca din ora in ora daca nu si mai des. Sunt chiauna![]()
Tocmai am primit un telefon de la Mami, am castigat un concurs organizat de ei si de Milli si dupa servici ma duc sa-mi ridic premiul. N-am mai castigat demult la vreun concurs!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)