Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 7
mirella76 spune:
toate burticile si pe bebebici ca eu pina ma voi muta acasa( stau la mama pina terminam de renovat apartamentul)nu voi avea net. Deci Weekend placut!
Profitati de sarcina si va rasfatati (in aceasta perioada nu ne zice nimeni nimic); profitati de soare si de primavara...
Si nevedem negresit la aceasi ora si in acelasi loc luni dimineata...
mirella
15+
mirella76 spune:
Inca ceva si am fugit...
Ale eu sunt pacienta dr.Tutunaru am facut cu el 3 eco normale.Prima eco 6s si 6z; a doua eco ma duc la 8s si 6z si dr. imprumuta ecograful dr.Iosup (erau ceva probleme cu ecograful sau)si imi spune 9s; revin la a treia eco 12s si 6z conform primei eco (dupa ecograful dr.Tutunaru) sau 13s conform celei de a doua eco (dupa ecograful dr.Iosup).
Dr.Tutunaru isi aduse ecograful deci varsta sarcinii 12s Si 6z. Am banuit atunci ca e datorita ecografului, probabil ca al dr.Iosup este mai sensibil si asta mi-a fost confirmat ieri cand continuand numaratoarea mea dr.Iosup mia zis iar 15s in loc de 14s si 6 z; oricum o zi este atat de nesemnificativa. Eu zic sa continui sa numeri tu de la prima zi a ultimei menstre pentru ca ecograful ne da varsta in functie de dezvoltarea bebeului.
mirella
15+
Alé spune:
Intre timp am bagat somn de voie . Acu fierb la mucenici si mi-e o foameeeeee.
Urmand sfaturile voastre, am schimbat tickerul calculind dupa UM, e albastru acum si il are pe bebe Razvan pe el.
Mirela, ma bucur ca ne-am cunoscut. Eram intr-adevra foarte emotionati, in special sotul care n-a inteles mare lucru din tot procesul si care era beat de fericire ca e totul ok. Bine, si io pe linga el. Iarta-ma ca eu n-am fost mai atenta la ce se intimpla in jur, adica la voi, dar pluteam pe norisori.
Cit despre campionatu de baieti, am cercetat eu pe forum si sa stiti ca pina la final, proportia de fete/baieti e de aproximativ 1 la 1. Asa ca o sa apara si fetele, stati fara grija. Nu raminem noi fara nurori.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
cecilia L spune:
Roxana, nu era sigur o crampa era pur si simplu o intepatura fff scurta sub buric. Nu ma asteptam sa fi miscat bebe, doar ma intreb cum o fii. Abia astept sa-l simt miscand pt prima data si nu as vrea sa pierd acest moment. Multumesc
Voiam sa va mai intreb cele care ati luat UTROGESTAN voi pana cand l-ati luat sau pana cand trebuie sa il luati. Cica pana prin saptamana 16?
Eu tare m-am saturat de scurgerile pe care mi le provoaca, sincer as renunta, ca am citit undeva ca dupa sapt 12 nu mai are efect. Voi ce stiti?
Pupici pe burtici si un sfarsit de sapt placut
cecilia
Roxana_G spune:
Cecilia, e posibil sa fie bb. Ma gandeam ca ai zis crampa referindu-te la intensitate. Oricum eu nu prea l-am simtit pe bb azi. Aseara insa dupa iesirea la restaurant era destul de miscator. Azi insa nu am fost la birou si nu prea am stat pe scaun (acasa imi tin laptop in pat), si de regula in pozitia sezand il simt. E f greu la inceput sa iti dai seama. Eu la fie-mea m-am prins tot pe la 16 sapt, insa a trebuit sa se zbata bine pitica pana sa imi dau seama ce e. Si nu a fost prea finut prima data, iti dai seama saraca ce o fi fost pe ea la stresul meu de la prezentarea aia. 3 zile de prezentari a fost tare agitata, apoi mai liniste. In fine, sa urmaresti de acum si o sa iti dai seama daca se repeta.
Rox 14+si Alexandra Maria (10.02.2004)
]
betty78 spune:
Fetelor revin si eu azi cu informatii. Am fost la eco morfo la Iosub la Polisano si am platit 255 Ron ptr eco, 1 CD si 2 poze. Bebe este normal, are 120g si 9.54 cm si este
Va pup pe toate
Betty 14+
bulinutza noastra
marushka spune:
Felicitari tuturor mamicilor ce si-au vazut bebicii si stiu ca sunt bine! Felicitari pentru mamicile cu baietei, eu parca tot in echipa de majorete as vrea sa ma inscriu cu bebe al meu, da acum ce o vrea DD numai sa ne fie sanato(a)s(a)!
Ale si Mirella ce bine ca v-ati vazut, deci nu e suficient ca ati rezervat deja pozitiile pentru mamici de sept- oct acum mai si invadati cabinetul dr. Iosup ?!
Missy eu iau FERRETAB 1 pastila pe zi, si la fel ma confrunt inca cu greturi si , nu stiu daca e de la fier.Referitor la ampicilina, draguta, eu zic sa incerci sa te tratezi natural e cel mai sigur asa. Tuse si raceala am avut si eu cand l-am conceput pe bebe, inca nu stiam ca sunt dar m-am gandit ca ar fi o probabilitate (dupa ce cateva luni inainte prestam noi prestam da bebe nu aparea) si am evitat orice fel de medicamente antibiotice. "Pe cel pazit si Dumnezeu il pazeste" asa ca
Eu ma duc sa fierb mucenicii, vreau sa-i fac sotului o surpriza cand vine
Pup la toate burticile cu baietei si fetite, sa avem un we frumos cu cat mai putine greturi si sa ne creasca bebeii maricei ;)
Taniusha 11+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
Liana30 spune:
betty78 felicitariii
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"9
aniast72 spune:
betty78, felicitari pt ...sa creasca mare si frumos.
Fetelor, eu nu mai inteleg nimic. Am fost azi la echo abdominala, m-a felicitat pt evolutie, mi-a spus ca avem 15 sapt cu toate ca eu dupa UM as fi in 15 sapt dupa 13 martie...ma rog, asta am inteles ca e mai dezvoltat...dar atunci de ce mi-a pus DPN pe 5 sept cand in mod normal, dupa UM ar fi fost pe 4 sept? Daca e mai dezvoltat n-ar fi trebuit sa fie DPN mai devreme?
Azi am facut masuratorile si luni merg sa dau sange pt TT
Ale, am intrebat de faza cu placenta si a spus ca se ia in functie de varsta sarcinii...si pt cum suntem noi acum e foarte bine gradul 2.
Cecilia L, eu iau Utrogestan - 6/zi. Am intrebat azi dr si mi-a spus ca va trebui sa iau pana pe la 20 sapt. Mi s-a acrit de ele dar dau inainte...
Pupici pe burtici
Andreea 15+ cu