Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
Adhnana spune:
La multi ani Nicol (laurabyby)! sa fii fericita, iubita si sa faci un bebe sanatos si frumos!
Adhnana 9 fix
Alé spune:
Fetele, multumesc de aprecieri. Aseara de atita emotie si bucurie, am adormit bustean.
Astazi avem liber de 8 martie si io vreau sa iau lumea-n piept si sa fac o multime de lucruri.
Cel mai important, tre' sa-mi fac analizele, ca n-am facut absolut nimic pina acum.
Am asteptat sa vad ca totul e ok si dup-aia.
Apoi vreau sa ma duc la cumparaturi, ca nu mai am nimic prin frigider si in we e batalie prin magazine, plus ca nu mai gasesti mare lucru. As mai vrea sa-mi cumpar ceva de imbracat, daca gasesc, si spre sfarsitul zilei, sa fac mucenicii.
Deci se anunta o zi plina. Singura mea grija este cum o sa ma descurc cu foamea ca m-apuca des si nici nu prea am cu ce sa umplu o sacosa cu merinde. Vad io.
Va pup, sa aveti o zi usoara, fara greturi/varsaturi si ne auzim mai pe seara
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé | 2in1
carpatina spune:
laurabyby La multi ani, sa ai parte numai de bucurii!
Ma duc si eu sa fierb mucenicii; asta e prima data in viata mea cand ii fac
9+
Vestea noastra!
mirella76 spune:
Buna dimineata burtici!
La multi ani NIcol!...Bebe sanatos si frumos!...
Am ajuns asa de tarziu caci am fost sa fac si triplu test....
IMi pare rau ca nu am avut cum sa mai intru aseara...
Pe scurt: l-am vazut pe bebe are 9.93 cm si tatasu este cel mai fericit om din lume; caci dupa ce toata lumea spunea ca o sa aiba fata; singurul care a fost de partea lui a fost d-nul dr.Iosup. Deci dupa atatia baietei eu puteam sa am altceva? am fost foarte emotionati mami a plans de fericire ca bebe e bine, iar tati era naucit de faptul ca e baiat. Si-a revenit apoi si parca ii venea sa strige pentru toata lumea ca are baiat...
Ale l-a ce ora ai fost la Fortis, eu la 18.
Nu trebuie sa-ti faci probleme pentru placenta si eu tot grd.2 am.
mirella
14+
Happiness_4_us spune:
Alé, Mirella, felicitari pentru !!!!!!
Ce frumoas!
Sa fie sanatosi si sa stea cumintei la mami in burtik.
Alé, tie spor si la cumparaturi, ai grija cu greutatile, sa nu cari prea mult si iti tin pumnii sa gasesti de imbracat ce iti doresti.
Ma uitam ca ziceai ca ai 13s si 3zile si bebe era de 14sapt, ca la mine, eu aveam 12s si 3 zile si bebe era de 13s si 1zi, deci pe aproape. Lungani bebei.
Pupici tuturor gravidutzelor, in special ptr Devylla, Roxana,Danielle
Nana, 12+
In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
RGE spune:
buna dimineata fetelor sa aveti o zi usoara.....am si eu o intrebare..eu sunt in 7 saptamani si o zi....dimineata am burtica lipita de spate si pana seara se face cam de 4-5 luni....si a inceput sa ma gadile, sa ma manance in jurul buricului..aveti idee ce se intampla.....si e posibil pana acum sa nu am greturi si varsaturi....eu nu nici un simptom decat ca ma dor sanii si ca pap foarte mult.....
mirella76 spune:
Am reusit sa citesc din urma un pic...
Felicitari Nana pentru bebe sa fie sanatos si frumos si mancacios....
Felicitari Ale si tie pentru baietel....
Haideti ca in stilul asta cat de curand facem echipa de fotbal...
mirella
15+
tomasa spune:
Vad ca iar ploua cu baietei! Ca atunci cand l-am facut eu pe Tudor, era epidemie de baieti. Am stat la reanimare cand am nascut numai cu mamici de beieti si in salon la fel, cu 2 baietei.
Sa va traiasca, fetelor si sa va aduca multe bucurii!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
10+