Mamici de septembrie - octombrie 2007 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
marushka spune:
Neatza tuturor
-dutelor, am revenit si noi dupa un weekend frumos, fara greturi, cu aer curat de munte, cu vreme frumoasa, cu zapada pe ici pe colo sclipitoare la soare,cu o camera de pensiune doar pentru noi doi,eu si sotul si bebe... , ce sa mai, am avut un weekend minunat! Pacat ca toate trebuie sa se sfarseasca si ca vine luni si incepe serviciul.
afibebe si eu am simtit ceva care se misca foarte repede, trecandu-mi la un moment dat mana pe burtica. Nu cred ca am simtit ca era bebe, cred ca e prea devreme, dar ceva tot palpita acolo, o fi fost inimioara mea sau a lui?!?
Missy si eu visez foarte urat inca de dinainte de a afla ca sunt gravida. Visez multe legate de moarte, in ultimul timp am inceput sa o visez pe mamica mea (care a murit acum aproape un an, Dumnezeu s-o odihneasca in pace!). Inca de cand era in viata imi spunea ca atunci cand va fi timpul sa am copii sa nu ma sperii ca nu va avea cine sa-mi tina copiii, ca ea ma va ajuta cu toate. Iar eu eram atunci prea mica sa tin cont de asta. Si stiu ca i-ar fi placut mult daca era acum si ea sa stie ca sunt insarcinata.
Oare ce o fi insemnand toate astea?! Stiu ca acum e perioada cu schimbarile hormonale si din cauza asta uneori visam urat, dar totusi o fi si ceva adevarat din visele astea ?!
Va pup pe toate la bebici si va urez o saptamana frumoasa si fara greturi.
Eu sper ca si greturile mele sa se mai diminueze si chiar sa dispara. Voi gravitutele mai cu experienta, de cand v-au disparut greturile ?
Taniusha
12+
http://bd.lilypie.com/EzQqp2.png
carpatina spune:
Missy, si pe mine ma "inghesuie" pantalonii, mai ales in talie, chiar daca nu am luat decat 2 kg... Fetelor care ati slabit, imi inchipui cat de rau trebuie sa va fi fost... si totusi nu ma pot abtine sa va invidiez un pic ![]()
Roxana_G, iti inteleg temerile, si eu am tot felul de griji "existentiale", mai ales in preajma diverselor teste... Sper ca rezultatul de la TT sa-ti iasa cat se poate de bun, poate asa te mai linistesti...
La mine a functionat... inainte de prima echo aveam tot felul de ganduri/visuri cum ca bb n-ar fi bine, drept pt care am hotarat eu ca e timpul ptr. echo.. dupa ce l-am vazut m-am mai linistit. Acum, ca se apropie CVS-ul, ma apuca iar... 
9+
Vestea noastra!
Roxana_G spune:
Missy, la mine se vedea usor de pe la 12 sapt si dr de fam chiar zicea ca nu se vede. Dar tot asa ramasesem cu burtica de dinainte. Ai grija cu palparile pe burtica, si dr mea de fam m-a cam pipait cand am fost la control, insa medicul ginecolog nu prea agreaza bruscari din astea. Legat de sexul bbului, la fie-mea s-a vazut abia la 20 de sapt, nu stiu cum a vazut acum. Iar cosmaruri da, am si eu, nu neaparat cu ucigasi insa tot asa alergaturi, cautari si pericole.
Ana, si eu mor fara Nurofenul meu, insa nu am ce face. Oricum pentru sinuzita scopantilul nu ajuta.
Iar caratul pe scari il cunosc si eu, dar parca nu mai am asa dureri ca la inceput. Noroc ca fie-mea are numai 13.5 kg. Nu te stresa cu pozitia indecenta la birou ca si eu mai stau uneori lasata pe spate din acelsi motiv, adica ma doare spatele rau rau.
Aleiham
Rox
15+si Alexandra Maria
(10.02.2004)
]
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
- imi fac griji cum ma voi descurca cu 2 copii, daca o sa ii iubesc la fel, cum o sa le acord atentie suficienta ambilor, mergand pana la detalii de genul in ce ordine ii culc seara (da stiu cred ca sunt nebuna!);
Eu am scapat f usor de grija asta pt ca Sofia de cand se scoala dimineata pana cand se culca vorbeste numai cu bebelusul.Primul lucru dimineata pupa Burtica si ma spune ca Anastasia a pupat-o inapoi.
Orice face, ma intreaba daca bebelusul a vazut/auzit si daca a ras de ea. Ma asigura de-acum ca nici nu-mi da voie sa pun mana pe bebe, si ca numai ea o sa ingrijeasca surioara.
Bineinteles ca nu va fi asa, dar cand o vad ce dragoste are parca deja imi simt copiii amandoi in brate si m-apuca boceala de fericire.
Nu mi-am inchipuit ca Sofia mea cea traznita o sa-mi fie cel mai puternic suport moral.
Poate daca vb mai mult cu Alex despre bebe sa te-ajute si pe tine!
quote:
- imi fac griji de schimbarile din sarcina, ca deja apar mici inconveniente. Data trecuta eram asa fericita ca se vedea burtica si nu percepeam nimic ca pe o corvoada stiind ca acolo e bebelutul meu. Acum imi vine sa plang cand ma gandesc cat o sa fiu, ce probleme o sa mai apara. Eu care am zis ca nasterea a fost floare la ureche, am inceput sa ma gandesc numai la ce grozavii mi se pot intampla
da, aia si eu imi fac, chiar f f multe griji. Cred ca e din cauza ca suntem mai constiente....si, sa nu va suparati pe mine ca va zic, stam si citim pe forum povesti de groaza.Nu cred ca va suparati, pt ca si eu fac la fel
quote:
- imi fac griji ce va fi cu relatia cu sotul meu, daca ne vom departa, daca ii voi mai acorda atentie, etc etc
la asta m-am gandit si eu.
la prima sarcina am reluat cam cu greu dunga dunga, pt ca mie imi era incontinuu somn, iar el era dornic in ciuda oboselii. Sper acum sa fiu mai inteleapta si sa-i ascult indemnul: tu dormi acolo, ca ma descurc eu
, sper ca ati ras, da? quote:
- imi fac griji de BB din burtica, daca e sanatos si normal, de ce nu mai simt cum misca. Or m-am inselat si nu era BB zilele trecute, or si-a mai schimbat pozitia si nu mai simt, or doamne fereste...Imi vine sa ma duc maine sa imi mai fac o eco.
asta si eu. Si nici nu prea mai am gresturi, decat f f rar, si ma intreb....plus ca e bebelusul cel mai mic dintre toti, si am antecendent de bb mic la nastere, si, si....
aici cred ca toate raspundem cu Vinovat .
quote:
- imi fac griji pentru nenorocitul ala de TT, cred ca e primul facut din gashka noastra. Diseara sau maine dimi cel tarziu ar trebui sa fie gata si deja fac pe mine de frica.
Sigur o sa iasa bine. Nu-ti facea probleme.
In ce zi a saptamanii l-ai facut? si la care CMU? ca eu il fac la Alba Iulia
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
Aleiham, La multi ani!!!

Oh, Printze, imi pare f rau :-(
Ce-as putea sa mai zic.....
fetelor, si eu am uneori vise f aiurea.
Incerc sa nu le bag in seama .
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Marunzika spune:
Aleiham
, sarcina usoara si un bebik sanatos-voinik!
Printze
!
O saptamana insorita la toate gravidutele!
12+
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
carpatina spune:
Printze, imi pare rau! Iti doresc sa ai multa putere si sa treci peste asta cat mai curand! 
Happiness_4_us spune:
Printze, imi pare tare rau.
Fii puternica!
Eu cand am ramas insarcinata aveam 58,400kg, iar dupa saptamana 5, cand au inceput sa ma ia gretzurile si starile de rau, am slabit pana la 55,100kg. Intre timp am mai pus la loc, acum am 56,400kg, aveam dimineata, dar in continuare imi e rau. Nu imi fac probleme din pricina kg, mai ales ca am citit ca pana la 5 luni este indicat sa iei 1kg pe luna, iar pana in luna a 6-a este indicat sa maninci doar pentru o persoana, exact cum faceai inainte de a ramane insarcinata.
Nana,
13+In asteptarea lui
Bubu la 12 sapt si 3 zile.
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
kriss79 spune:
Alehiam LA MULTI ANI!!! Multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Noi mergem azi la eco la 18 si mor de frica..ma gandesc..daca nu ii bate inima? daca nu mai e..samd...
Revin cu noutati diseara...sper eu bune!
va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07
Cristina
7+am uitat..trebuie sa beau apa multa inainte?
RGE spune:
PRINTZE imi pare sincer rau ..nici nu am cuvinte ..numai tu si Dumnezeu stiti ce este in sufletul tau..imi pare sincer rau....lasa ca iti revii si te pui iar pe treaba.....te pup..imi pare rau..dar de ce ??...ce s-a intamplat??