Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (167)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Deea sa nu ma injuri dar vreau sa iti spun ceva! Esti super talentata, eu nu sant in stare sa desenez un pom ca lumea insaaaa: la masinuta aia bleu am vazut chestia aia mica pe care ai scris 2 ani Alege si tu alt model ca aia aduce cu o piatra funebra Daca mi s.a parut mie asa e posibil si altora, baga si tu o steluta pe care sa scrii varsta

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bai, esuperba ioana cu pupatul ei, acum am vazut!
Cata, ia ai grija ma ce face Bia! Nu-i mai arata tu alti baieti!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Oachi,e f frumos Razvanel!!!!!!!!! Chiar ca nu il mai vazusem de mult! Pupici!

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

March acum am citit ca ai scris de programare.
Alina mersi. Ce au copii cu vocea mea? ca si lui Roxana de dana i-au placut filmuletele in care cantam...si am o voce......
Oachi super razvan, chiar ca ai fost restanta.

Eu mai am de aspirat in dormitor si living.
Pe urma cu pomociul si pe urma praful.
sper sa adoarma si marcucius asta sa iesim mai incolo.

Fetelor noi avem tantari. marco e tot piscat pe maini.
azi merg sa iau pastile ca nu se mai poate asa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

he he, si la noi au aparut tintarii. Si saracul Razvan era tot piscat de minute. Dar cu pastile s-a rezolvat.
Multumim de aprecieri. Alina stai linistita ca nu furam nici o gagica.
Stiti ca azi e sarbatoare, nu?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Mai fetelor, are Razvan o pasiune. Toate hainele care le gaseste prin casa si le pune in cap si se duce sa se admire in oglinda. Sper sa nu ajunga mare manechin

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Mai apar si eu....de muuuuult tot vreau sa va scriu doua randuri dar nu mai ajung. Si acum sunt tot pe fura , deja s-a terminat pauza si nici nu m-am apucat.
am mai vazut niste pozici intre timp.
Vad ca iar sunt copilasi bolnaviori...multa, multa sanatate si sa se faca cat mai repede sanatosi. Noi pot spune ca am trecut iarna neasteptat de bine, fara antibiotice chiar deloc. Selin detine recordul, n-a inghitit pana la ora asta nici un strop de antibiotic, iar pe de alta parte il detine Daria iarna trecuta cu 4 ture, ultima de Zitromax (f puternic, dupa 3 zile de administrat a vomitat 3 zile de la el si nu a mancat o saptamna nimic).
In rest cu tati acasa mai toata ziua, seara il gasesc nervos, si obosit, asa cum eram eu pana nu demult. Duminica a cerult liber si a facut o tura luuuunga cu bicicleta sa se aeriseasca la cap.
Selin a adormit in premiera acum 2 seri singurica, dupa ce o ora am stat langa ea si nu a vrut sa adoarma, ceilalti doi ma asteptau sa le citesc povestea, asa ca ma lasat-o singura. Heinz a luat-o a pus-o in patutul ei si minune mare nu i-am mai auzit piuitul. Ieri la pranz si aseara ma repetat figura si....a tinut.
In rest incearca s-ai imite pe ceilalti doi, nu vrea sa se lase mai prejos lor!!!. Aseara le-am facut baie. De cum a vazut ca dau drumul la apa, a inceput sa strige si sa se agite iar cand a vazut ca ceilalti doi se dezbraca si intra in vana si ea nu poate (tot ridica cate un picior in sus, tragea de hainele de pe ea) s-a suparat rau si a inceput sa tipe si sa ma certe .
Mai revin, nu mai pot scrie!!

poate diseara....de cand am renuntat la mutat is nu mai caut locuite am cam luat pauza de computer, dar sper ca diseara sa ma mobilizez si sa va mai scriu doua randuri!!
Va pup, o zi minumata!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Merci fetele de sfaturiO sa incerc si cu Ariel. Eu ziceam ca mai bine cu detergent de bb, dar daca nu ies petele tot degeaba.
Mira, pupici copiilor minunati!
Oachi, de ce speri sa nu ajunga manechin? Ar fi misto sa fie manechin
Gio, spor la treaba.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira chiar aseara vorbeam de tine ...cu Dia.
te asteptam mai des pe aici.
Alina eu de mult am renuntat la detergent de bb, dupa 3 luni parca.De atunci tot cu ariel spal.
Oachi ce sarbatoare e azi? si eu mai am o camera de aspirat....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Gio, esti educatoare??? E meseria pe care mi-ar placea s-o fac, daca ar fi si bine platita.

Poze cu noi

Mergi la inceput